Heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen

Normaal krijg mijn spullen gwn optijd alleen dit keer keer wacht ik al meer dan 2 weken op mijn pakket

Fijne winkel

Prima & vlot

Zie boven

Redelijk goed

professioneel bedrijf

correcte en nette levering van de bestelde artikelen

Een goede service

Bestelt en met 2 dagen later thuis bezorgd een goede service.

Goede snelle levering

Binnen paar dagen in huis. Top!

Verschrikkelijk, onmenselijke, en laagdrempelig niveau van service verlening/profesionaliteit

Ik heb 4 items besteld. Hiervan zijn er maar 2 aangekomen. Ik heb hier direct (een dag voor mn vakantie) over gemaild. Ik kreeg dezelfde dag nog een reactie, dat de items "wel" zouden geleverd zijn. Dit vond ik echt een belachelijke reactie op een klant over twee niet geleverde producten. In de eerste reactie werd ook geen moment gesproken over dat dit vooral vervelend voor de klant is. De medewerker die deze zaak behandeld heet Kim. Pas nadat ik reageerde dat dit belachelijk was heeft ze hier iets over doorgezet naar post NL (een soort klacht ofzo). Ze houden vrijwel geen contact met mij, hebben mij geen een keer op de hoogte gehouden en ik moet de hele tijd zelf mailen. Ik heb nu tot op heden al een week niks gehoord en dit terwijl er feitelijk nu wel betaald is voor niet geleverde producten. Foutjes maken kan, maar hoe sport2000 dit qua klantenservice niveau regelt is oprecht belachelijk en heeft er ook voor gezorgd dat ik nooit meer iets bestel via hun

Levering is goed volgens opdracht.

Bestelling kwam uit verschillende filialen

De bestelling kwam uit verschillende filialen en daardoor kwam het later bij ons aan. Ook was één shirt verkeerd ingepakt met als gevolg dat ik in het shirt heb geknipt.

Prima herenkleding voor tennis gekocht

Goede adviezen, vriendelijke bejegening. De Kleding bevalt prima. Sokken moesten geruild en dat ging zo vriendelijk en makkelijk. Top personeel met kennis van zaken.

Helft van bestellig gekregen

Na te hebben nagevraagd alleen een mail dat er achteraan werd gegaan en verder niks. Ik heb 70 euro voor een badpak betaald dat ik niet heb en er een week geleden zou moeten zijn. Add: opgebeld over bovenstaande en direct netjes en vriendelijk opgelost!

nette service

Gewoon tevreden!

Ik bestelde 4 Nike Pro broekjes die in 3 pakketten geleverd zouden worden uit diverse filialen. 3 broekjes ontvangen en de laatste uit Sport 2000 Venlo is tot 2 keer aangeboden, maar nooit verzonden. Kim van de Klantenservice was super correct, maar had het erg druk. Uiteindelijk broekje gecrediteerd en via Riverty betaald. Geen TOP-ervaring, maar gewoon tevreden!

Doordat de maat wat lastig viel, moest ik retourneren en weer opnieuw bestellen. Alles verliep vlekkeloos. Een uitstekende service dus.

Zeer slecht

Altijd problemen met retour. Retouren worden zo langzaam verwerkt dat je altijd weer een betalingsherinnering krijgt. Alle producten komen komen uit verschillende winkels. Bij retour moet je altijd weer zoeken of bellen naar welke plaats het terug moet.

Top webwinkel

Snelle levering. En product is zoals beschreven

Top service!

Snelle levering, prima spullen en makkelijk retour sturen wat je niet wilt houden.

Geweldige service in de winkel en online.

Kundig advies door de medewerkers in de winkel. De medewerkers hebben echt verstand van de sportartikelen die zij in de winkel verkopen. Ook een prettige ervaring met de webshop en indien nodig het ruilen/retourneren van sportspullen.

Was de eerste keer maar was uitstekend

Duidelijk, eerlijk geprijzd en snel geleverd. Bedankt voor de top service .

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: