Snel en betrouwbaar

Artikel besteld en snel geleverd, uitstekende service.

Snel en goed geleverd!

Nog nooit eerder schoenen via internet besteld, laat staan wandelschoenen, maar deze aankoop is een uitstekende ervaring

Goede ervaring, mooie webshop, duidelijke communicatie en snelle levering

Goede service en vriendelijke mensen

Heb meerdere paren schoenen online besteld. Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Heb telefonisch contact gehad met een winkel. Ook vriendelijk geholpen.

In de sale besteld en werd meteen verzonden volgende dag ik huis.

Slecht

2 of 3 x besteld 2 x ging perfect daarna bestelling geplaatst en betaald maar nooit aangekomen en volgens uw medewerkers lag het bij de buren na onderzoek bij post.nl Nooit een kaartje in mijn brievenbus gehad van postbode met de tekst uw pakket ligt bij uw buren op nr 5 en ik heb bij de buren aangebeld en gesproken en vertelde mij dat zij die dag niet thuis waren en niks hebben aangenomen. Op mijn buitencamera is er die dag helemaal niemand aan mijn deur geweest maar uw collega geloofd post.nl . Ik denk dat uw collega helemaal niet i.o.l. met post.nl dit heeft uitgezocht . Helaas ik koop veel sportkleding met mijn zoon,s maar bij u niet meer. Met vriendelijke groet HWRijneker Wilt u mij daar over telefonisch spreken is dat wat mij betreft ok. Uw heeft in uw bestand mijn 06 nr eindigd op 91 Fijne dag verder

Netjes en snel verstuurd. Product is zoals omschreven.

Goede en snelle verzending en zeer meedenkend en vriendelijke medewerkers

Uitermate Slecht

Vele bestellingen, zakelijk, geplaatst nadat ik retourzendingen heb verstuurd geen retourbetaling ontvangen. NIETS KOPEN!!!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit vriendelijk personeel

Prima geholpen

Goede en snelle levering vanuit de winkel

Snelle levering en prima racket

Een dag na de bestelling ontving ik reeds de racket. Hier kan ik prima mee spelen.

Fijne en goede service

Fijne en snelle service

slecht

Na 3 weken vertoonde mijn tennisschoenen , gekocht in filiaal Purmerend, beginnende scheurtjes. Reactie van sport 2000: " dat is geen fabricagefout maar gebruikerssporen. Om u verder te kunnen helpen bieden wij u een paar tennisschoenen aan voor 50% van de aanschafprijs. Ik vind dit buitengewoon slechte service. Je mag er niet van uitgaan dat er na 3 weken scheuren in je tennisschoenen ontstaan. Ik kreeg geen geld terug en mocht ook geen nieuwe tennisschoenen uitzoeken. Contact gezocht met de belbus van Kassa.

Levering van het gewenste product binnen de aangegeven termijn

Onlangs nieuwe Nike air max besteld en geleverd binnen de afgesproken leveringstermijn. Product voldoet en levering volgens belofte uitgevoerd. Prima webshop, zou er zo weer bestellen.

Snelle levering, netjes verpakt. Schoenen zaten gelukkig ook goed, dus geen gedoe met retourneren.

Duidelijk en snel bezorgd.

De website is duidelijk, alleen via je smartphone kan het wat beter.

gemakkelijk en snel

Slechte kwaliteit Nike Air Max

Erg slechte kwaliteit en niet mooi afgewerkte Nike Air Max heel erg jammer duidelijk een mis koop geweest

Bestelling is snel verstuurd en ontvangen

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop.

Perfect. Na foutje in levering perfect en snel opgelost.

Overzichtelijke site en snelle levering

Fijne shopervaring met Sport2000, kan het iedereen aanraden

Artikel ontvangen met kortingsticker maar volle prijs betaald

Voetbalshirt gekocht 90 euro voor betaald, maar thuis gekregen met een kortingssticker. Maar sport2000 wilt niet de korting verrekenen.

Snel en goed verpakt!

Gewoon goed zoals het hoort, maar niet overal meer treft! Aanrader. Schoenen zitten top!

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: