Bestellingen zijn op voorraad en je wordt netjes geïnformeerd over voortgang. Ook retour gaat perfect. Inclusief label retourzending en geld netjes retour. Erg tevreden
Hoi Ellen, Dankjewel voor de fijne feedback! We zijn blij met zo een tevreden klant. We hopen je graag snel weer een keer online te zien op de webshop. Fijn weekend. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Hi Marjan, Goed te horen dat je ervaringen positief zijn. We hopen dat je leuk geslaagd bent en blij bent met je aankoop. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Snelle levering schoenen waren moeilijk te krijgen vele winkels afgeweest
Hi Corine, Wat fijn dat wij de eer hebben om jou zo blij te maken met de schoenen. We wensen je er veel plezier van en tot een volgende keer op de webshop :-) Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Snel geleverd goeie kwaliteit en zoon dolgelukkig met z'n schoenen
Super om te lezen dat je zoon dolgelukkig is. Daar worden wij blij van. Wij wensen je zoon veel plezier van zijn aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Snel geleverd, prima shop!
Dankjewel dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Ik had online een badpak gekocht en deze zat helaas niet goed. Ik ben naar de winkel in Hilversum gegaan om hem te retourneren. Ik had een ander badpak uitgezocht in de winkel die wel goed zat en was in de veronderstelling dat ik de items kon ruilen. Dit bleek niet het geval. Geen ramp, ze legde het badpak achter zodat ik kon wachten op mijn geld retour en dan het nieuwe badpak betalen (Ik heb het niet zo breedt). Anderhalve week later nog geen geld retour en uiteindelijk toch maar naar de winkel gegaan om het padpak te kopen. Maar inmiddels nog 2 weken later heb ik nodig steeds het geld van het 1e badpak niet retour. Ik had niet verwacht dat dit zo lang zou duren.
Hi Meike, Wat vervelend dat je retour nog niet is verwerkt. Dit kan komen omdat je je bestelling geretourneerd hebt in het filiaal in Hilversum. Je badpak is geleverd door Sport2000 Veldhoven, de badpak moet retour verwerkt worden door Sport2000 Veldhoven. Wij hebben contact opgenomen met hen of zij de retour zo snel mogelijk willen verwerken. Je mag altijd contact met ons opnemen als je meer wilt weten over de voortgang van je retour, 088-5440500. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Vriendelijk geholpen na verkeerde maat besteld.
Hi Karin, Bedankt voor je feedback! Fijn dat je zo snel en goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Online besteld en al snel in huis. Bedankt
Hoi Yvonne, We wensen je veel plezier van je bestelling en graag tot de volgende keer :-) Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
...
Overzichtelijke site, op tijd geleverd, prima prijs
Hi Ivan, Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Een paar adidas voetbalschoenen besteld via sport 2000 echter is 1 van de schoenen niet naar behoren omdat er een randje aan de binnenkant wat erg scherp is en na tijd ook niet flexibel wordt. Toen ik dit aangaf bij de webshop zeiden ze dat ze niks konden doen en geen vervanging of geld terug optie konden bieden.
Beste Justin, Wat vervelend om te lezen dat je een klacht hebt van je voetbalschoen. Helaas kunnen wij geen mails vinden op jou mailadres en ordernummer. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder met je klacht. 088-5440500 Met vriendelijke groet, Kelly, klantenservice Sport2000.
Altijd veel keuzes! En goed service.
Super fijn dat je zo tevreden bent Olga. We zien je graag snel weer terug op de webshop! Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Schoenen zijn keurig en snel bezorgd
Hi Agnes, We wensen je veel plezier van je schoenen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Ik had een skibroek besteld en krijg compleet iets anders! Ik krijg een speedo badpak die voor een heel ander persoon is. Dit kan gebeuren natuurlijk. Alleen ik wacht nu al een paar dagen op een reactie van mail mail…
Beste Luke, Wat vervelend dat je het verkeerde artikel, en geen reactie hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Als het goed is heb je inmiddels het juiste artikel ontvangen? We wensen je daar veel plezier van. Mocht je in de toekomst vragen hebben kun je ons ook altijd bellen, 088-5440500. We helpen je graag meteen met het beantwoorden van je vragen. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Ik had online 3 items besteld. Vanuit 2 verschillende filialen in het land werden de items netjes verpakt en toch in 1x samen bezorgd. Ik was er erg blij mee.
Gewoon keurig ! Zoals het hoort
Hoi Frank, Fijn dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor :-) Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Bestelling via de website verliep vlot. Mooie prijs voor een goede badslipper. Door het lezen van andere reviews heb ik een maat groter genomen omdat de badslipper klein uit zou vallen. Maar omdat maat 41 niet verkrijgbaar was heb ik maat 42 besteld en die past mij ook prima. Normaal heb ik maat 40. Om kleine stukjes te lopen voldoet de slipper prima. De kleur oranje valt goed op tussen alle andere badslippers!
Hoi Alie, Fijn dat de slippers je goed zitten. Hopelijk gaat de zon gauw en veel schijnen zodat je de slippers alledaags kan gebruiken. Veel plezier van de slippers. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Adidas slippers besteld voor mijn dochter maat 36 in de kleur lichtblauw. Eerst al veronderstelling dat mijn bestelling vanuit een sport2000 winkel wordt geleverd en niet vanuit de webshop. Daarna zie ik dat het 2 verschillende slippers zijn in 2 verschillende maten. Ik vraag me toch af is dit per ongeluk, toeval of mis matchende voorraad opmaken en een toevallige klant. Erg jammer. Bestel niet nog een keer bij sport2000
Hi Sanne, Allereerst onze excuses dat je 2 verschillende slippers hebt ontvangen en ook nog eens 2 verschillende maten. Er gaat hier iets niet helemaal goed. Zou je contact met ons op willen nemen, we willen dit graag voor je oplossen. 088-5440500. Graag willen we je dan ook uitleggen hoe het werkt als je bij ons een bestelling plaatst. De webshop heeft namelijk niet een warehouse waar alle artikelen liggen opgeslagen. De bestelde artikelen worden vanuit de winkels verstuurd door het winkelpersoneel. We hopen dat je gauw contact met ons opneemt. Met vriendelijke groet. Sport2000 Klantenservice, Kelly
Duidelijke site!
Hi Clara, Bedankt voor je feedback! We hopen dat je goed geslaagd bent en veel plezier hebt van je artikelen. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Ik kreeg mijn bestelde product de volgende dag al geleverd en ik was er erg blij mee. Het was goed verpakt en er zat o.a. een duidelijk retour formulier bij waar ik gelukkig geen gebruik van heb hoeven maken. Bedankt Sport 2000!
Hoi, geen dank! Jij bedankt voor je tevreden review. Heel veel plezier van je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Nadat mijn levering wat lang duurde heb ik klantenservice gebeld, kreeg een mail dat er geen track&trace nummer beschikbaar was maar mijn pakketje de volgende dag na 15hr opgehaald kon worden bij mijn afhaalpunt, pakketje was er niet, opnieuw een mail gestuurd en nooit meer antwoord gekregen…slecht verhaal dit!
Beste Marloes, Wat vervelend dat je de T&T code niet ontvangen hebt, wellicht is de mail met je T&T code in je spambox beland? We zien dat je pakketje in goede orde is ontvangen door de door jou gekozen afhaal locatie, We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling. Met vriendelijke groet. Sport 2000 klantenservice, Kelly
Prima product tegen zeer schappelijke prijs
Hi Peter, Fijn dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
De retour is ook goed geregeld
Hoi Jan, Jammer dat het artikel niet naar wens was, wel heel fijn dat de retour snel verwerkt is voor je. We zien je graag gauw weer een keer terug op de webshop. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Snelle service!
Hoi Martine, Dat is fijn om te horen dat je tevreden bent over de service. We hopen je snel weer een keer online te zien. Met vriendelijke groet, Kelly, Klantenservice Sport2000.
Plesmanstraat 1
3833LA Leusden
SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: