snelle levering goeie klantenservice

heel goed

Vriendelijk

Bij deze zaak wordt een klant vriendelijk behandeld en professioneel. Snelle levering via aankopen bij hun website.

Goede prijs

Alles perfect

Mooie prijs en snelle verzending

Voetbalschoenen gekocht

Had voetbalschoenen voor me zoon gekocht Nike Tiempo legend 9. Hij heeft ze voor de eerste keer aan met trainen en ze zijn gelijk kapot. Hele slechte zaak en kwaliteit. Ik zal daar Nooit meer voetbalschoenen vandaan halen/kopen.

Ik wist wat ik wilde en ik heb dat makkelijk kunnen bestellen en volgens verwachting de volgende dag in huis. Niets te weinig, niets teveel beloofd. Gewoon gewoon dus, maar dat is niet vanzelfsprekend, vandaar vijf sterren.

Fijne zaak

Zowel op de website als in de winkel alleen prettige ervaringen opgedaan. Leuke merken voor goede prijs. Veel keuze ook. Vriendelijk personeel in de winkel Kerkrade.

Prima prijs prima service

Alles ging goed fijne badpakken

Kreeg mijn freebees niet terug na annuleren order

Doe er wat aan

Bestellen en afhalen in een zucht voor elkaar

Loopt gesmeerd

Snelle levering.

Tevreden over produkt en snelle levering.

Snelle reactie vanuit sport 2000

snelle reactie op mijn bestelling

fijn shirt

Het shirt voldoet aan de verwachtingen.

Product kwam wat kleur betreft niet overeen met degene die we bestelden. Wel snelle levering met

Dure voetbalschoenen besteld. Zonder toelichting werd de oranje in plaats van de rode variant geleverd.

Niet voor herhaling vatbaar

Het duurde erg lang voordat we het product kregen. Nog extra gebeld hierover, het zoy nog dezelfde dag verzonden worden maar helaas dat gebeurde ook niet

Heel mooie ervaring

Was prima,goede bezorgservice,dankjewel

Makkelijk besteld voor goede prijs

Er was een mooie aanbieding van topvoetbal schoenen

Pakketje snel bezorgd en het retouneren ging foutloos

Snel en goed

Snelle levering voor goede prijs

Uitstekend en snel

Prima geregeld en snel.

eenvoudig skies reserveren

het is simpel om alvast alles te reserveren. het afhaal adres op de voucher was helaas gesloten dit seizoen, dus we moeten een andere lokatie vinden. verder alles eenvoudig en ok.

Supersnelle service

Zowel winkel als webshop is prima service. Joggingsbroek via webshop besteld en het is keurig verzonden. Prima volgen via track and trace code.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Voetbalschoenen gingen al vrij snel kapot, maar super service verleend door de desbetreffende winkel in Almere. En inmiddels een nieuwe paar schoenen binnen. Bedankt voor het meedenken!

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: