Mijn bestelling is nog niet binnen

Al tot 2x toe een mail van post nl gekregen dat het pakket later komt. Alleen wanneer? Dat staat er niet bij.

Deze keer de goedkoopste

ik had een paar NIke's op het oog. tegenwoordig lekker makkelijk prijsvergelijken natuurlijk. Even google-en en deze schoenen bleken bij Sport 2000 5 euro goedkoper te zijn dan elders. geen extra transportkosten, du de keus was snel gemaakt. Snel geleverd. Niks mis mee.

goed geholpen door medewerkster

actief en kundig

Verkeerde product is willens en wetens opgestuurd.

Vanuit een filiaal is een product met een andere dan bestelde kleur opgestuurd. Product moet retour. Daarna volgt creditering. Opnieuw bestellen is nodig. Uiteraard moet ook weer vooruit betaald worden. Erg knullig…

Pakket nog steeds niet ontvangen

Bezorging wordt elke dag uitgesteld, nu weer naar morgen.

Snelle levering, super service

Ik heb gekregen, wat ik besteld heb

Levering van de artikelen conform verwachtingen

Bestelde artikelen werden keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Zwempak zoals verwacht. Goed verpakt en snel geleverd.

het kon niet beter

de online bestelling is uitstekend verzorgd en werd perfect gemeld dat het in de winkel lag om af te halen.

Op tijd en netjes verpakt bezorgd. Daarbij voldeed het product helemaal aan de verwachting. Dus in totaal prima geregeld!

Snel goed en juiste communicatie

Toppie, merk laatste tijd wel dat ze niet de goedkoopste meer zijn , en soms wat achterlopen met collecties

Aankoop snel ontvangen

Aankopen snel ontvangen

Duurt lang voordat Pakket verstuurd word

Al 4 dagen op het pakket aan het wachten steeds word de winkel gewijzigd

Vlotte bezorging. Goed verpakt.

Leuke danssneakers en fijn dat er vermeld was dat ze klein uit vielen. Met maat 41/40.5 pas ik goed in 41.5

was lekker een snelle levering perfect!

Alles was goed! Ik hou het kort en krachtig gewoon lekker bestellen!

Eerst in winkel geweest. Juiste maat niet op voorraad. Verkoper wees ons op website. Daar besteld en 2 dagen later al binnen

Netjes geleverd

Op tijd geleverd, prima product

Geen opmerkingen

Snelle levering!

Snelle goede levering en gemakkelijk retourneren als dat nodig is.

Snelle goede levering en gemakkelijk retourneren als dat nodig is.

mooie prijs en snel geleverd

veel keus mooie prijs leuke aanbiedingen snel geleverd gewoon top

prima webshop

De schoenen die ik zocht waren alleen nog bij sport2000 online beschikbaar. Sport2000 is blijkbaar niet van het vandaag besteld morgen in huis, maar ik had de bestelling nog wel dezelfde week binnen en dat vond ik prima.

Supersnelle levering

Voetbalschoenen waren snel binnen. KLantenservice reageert snel, en als je iets retour stuurt, aankoopbedrag weer heel snel terug op de rekening.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: