Snelle levering. Na bestellen van de dansschoenen werd ik gelijk opgebeld of ik wist dat de schoenen erg klein vielen. Vervolgens advies gekregen welke maat ik dan zou moeten hebben en die besteld. Best een gok met mijn steunzolen..... Eenmaal aangekomen zitten ze als gegoten. Deze mensen weten waar ze het over hebben!

Gekregen wat ik verwacht had

Ik heb gekregen wat ik verwacht had maar geef toch maar 1 ster. Dit omdat ik in 1 week tijd 5 mailtjes heb gekregen “wil je ons beoordelen s.v.p.”

Ben tevreden over de snelle levering .

Alleen de bezorger mag wat meer geduld hebben als je nog met een lift naar beneden moet.

Gewoon top!

Ruime keuze, makkelijk bestellen, supersnelle levering.

Zo als het hoort

Paar nieuwe voetbalschoenen besteld Waren mooi op tijd binnen.

Fijne en snelle service

Goed materiaal. Goede kwaliteit. Snelle service en levering

Mooi vest van goede kwaliteit en snelle bezorging.

Wij hadden schoenen besteld welke te klein bleken, bij retourneren werd ik gebeld dat desbetreffende schoen er niet meer was in die maat maar werd een alternatief aangeboden welke bijna hetzelfde was. Deze had ik een dag later ook al in huis. Top geregeld!

Zeer Goed

Snel en perfect afgeleverd. Alles netjes verzorgd. Aanrader!

Snelle levering en snel geld retour ontvangen

Bestelling goed en snel ontvangen. Deel van de bestelling retour gestuurd en binnen 3 dagen geld retour ontvangen. Super service!

Prima service !

Snelle levering alles naar wens !

Iets langer moeten wachten dan van te voren was aangegeven. Maar dat is niet gek in deze tijd. Verder volgens afspraak en geen problemen.

Duidelijke site, goede service

Vanuit het magazijn werd ik gebeld om te informeren dat de bestelde dansschoenen heel klein vielen. Dat vind ik een nette service!

Prima levering

Snel geleverd. Super service

Niets aan toe te voegen

Snelle verzending + uitstekende service.

Twee soorten voetbalschoenen besteld. Deze werden snel geleverd. Eentje te groot en gratis retour gestuurd. Heel prettig om hier te bestellen.

Snelle levering, duidelijk site

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering van de voetbalschoenen

Goede kwaliteit

Zo snel.

Woensdag besteld en de volgende dag al in huis super snel terwijl en 3/5 dagen wachten staat. Netjes verpakt. Kind blij mama blij.

Super !

Supee snelle service. Keurig verpakt. Goede communicatie.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: