Betalen direct terugbetalen duurt te lang.

De levering was perfect. Het pak paste niet. Direct teruggestuurd in de originele verpakking op 29-8-2022. Melding ontvangen dat het pakket bezorgd is op 30-8-2022. 19-9-2022 nog geen geld terugontvangen. Vriendelijke groeten; R.J.G. Jacobs.

teleurstellend

Ik had een bestelling gedaan om te laten leveren in de winkel. Na de bevestiging van betaling heb ik niks meer vernomen. Klantenservice gemaild, niks gehoord. Gebeld, ze hadden het te druk. Uiteindelijk heb ik de winkel gebeld, blijkt mijn bestelling daar al lang te liggen. De medewerker had het over AVG en dat ze me daardoor niet kunnen bellen, omdat gegevens niet mogen worden uitgewisseld. Ik heb zelf veel met AVG gewerkt en dit is gewoon onzin, je kan daarvoor nooit problemen krijgen met de AVG, het is geen bijzondere of gevoelige informatie en het staat de klantenservice in de weg. Erg stom dus. Mijn advies is om je eens echt goed bij te scholen over hoe de AVG werkt en daarna je beleid aan te passen, zodat je goede klantenservice kan leveren. En je systeem nakijken hoe het kan dat ik nooit een mail heb gekregen dat mijn pakket klaarligt. Succes!!

Wisselende ervaring

Meerdere artikelen besteld. Het ene pakket komt netjes de volgende dag aan, de andere een dag later. In het retour formulier staat, dat de artikelen ook bij een willekeurige winkel van Sport 2000 kan worden ingeleverd. Helaas worden de pakketjes hier geweigerd. Graag dit uit jullie formulier halen! Retouren per post, snel afgewikkeld en terug betaald.

Nette levering!

Tevreden

Geweldige service en snel!

Top!!

Goede ervaring!

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede producten

Goede levering

Product correct en op tijd geleverd

Fijne ervaring

Fijne ervaring voor de eerste keer !

Snelle levering.

Product niet geleverd

Op maandag voetbalschoenen besteld. In het weekend nog geen track en trace code gekregen. Op dinsdag gebeld, zouden contact opnemen met de winkel waar de vraag uitstond en ik krijg aan het eind van de dag een track en trace code. Woensdag nog niets gehad, wederom gebeld, kreeg weer hetzelfde te horen, aan het eind van de dag kreeg ik een track en trace. Donderdag nog niets gehad, wederom gebeld, ik zet het uit naar een andere winkel want de eerste winkel daar krijg ik geen contact mee. Op vrijdag nog steeds niets vernomen. Zaterdag maar weer gebeld, hebben de order inmiddels naar 4 winkels uitgezet, maar niemand stuurt mij de door mij bestelde voetbalschoenen op, ik zal contact opnemen met de winkel en dan stuur ik een mail binnen een half uur. Nooit geen mail gehad en heb wederom gebeld en gezegd dat ik het wil afbestellen want na bjnna 2 weken nog geen voetbalschoenen en steeds aan het lijntje worden gehouden vind ik echt een slechte zaak! Hopelijk hoef kk ook geen 2 weken te wachten op minn terug betaling. En ben dan ook zeer teleurgesteld in sport2000

Ondertussen paar keer besteld en bevalt mij prima. Misschien een keer een dag langer wachten, maar de service is er dan ook naar. Een aanrader.

Prima schoenen geleverd

Wat is besteld, is geleverd. Geen klachten.

Precies wat ik had verwacht

Perfecte maat, goede kwaliteit en snel geleverd

oke

Kwalitatief goed produkt en prima prijs

Ruiling

Ik heb voetbalschoenen gekocht ter waarde van 160 euro. Deze waren te groot. Ik heb ze de volgende dag terug gestuurd. Nu wacht ik al een week op mijn geld en nog niks gehad. Slecht zaak..

snelle levering, prima product

snelle levering, prima product

Goede snelle levering

Had de eerste keer wat besteld, wat snel geleverd was. Helaas paste het niet stuurde het terug en had vrij snel de betaling weer terug. Daarna een nieuw product besteld en had dat opnieuw snel binnen.

Ander artikel geleverd

Een andere kleur schoenen gekregen dan die op de plaatjes bij het artikel stonden

Slecht aanbod (geen actuele voorraad ) en foutieve levering

Slecht. Advies in winkel (venlo) was slecht. Voorraad online klopt niet. En verkeerde artikelen verzonden.

Prima schoenen!

Mooie schoenen voor een prima prijs. Omdat het Nike's zijn vallen ze smaller dan andere voetbalschoenen maar even inlopen en ze zitten prima.

Ietwat slordig

Ik had 2 maten besteld en kreeg er maar 1. Direct gebeld en bleek de andere maat niet online voorradig echter hadden ze daarover niet gecommuniceerd. Item zelf was een natuurlijk wel prima in orde.

Erg tevreden

Snel

Besteld volgende dag in huis. Retour gestuurd, helaas te klein en snel mijn geld retour gestort gekregen

Snelle levering.

Snelle levering, betrouwbare website.

Prima. Zoals ik verwachtte

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: