Product niet geleverd
Op maandag voetbalschoenen besteld. In het weekend nog geen track en trace code gekregen. Op dinsdag gebeld, zouden contact opnemen met de winkel waar de vraag uitstond en ik krijg aan het eind van de dag een track en trace code. Woensdag nog niets gehad, wederom gebeld, kreeg weer hetzelfde te horen, aan het eind van de dag kreeg ik een track en trace. Donderdag nog niets gehad, wederom gebeld, ik zet het uit naar een andere winkel want de eerste winkel daar krijg ik geen contact mee. Op vrijdag nog steeds niets vernomen. Zaterdag maar weer gebeld, hebben de order inmiddels naar 4 winkels uitgezet, maar niemand stuurt mij de door mij bestelde voetbalschoenen op, ik zal contact opnemen met de winkel en dan stuur ik een mail binnen een half uur. Nooit geen mail gehad en heb wederom gebeld en gezegd dat ik het wil afbestellen want na bjnna 2 weken nog geen voetbalschoenen en steeds aan het lijntje worden gehouden vind ik echt een slechte zaak! Hopelijk hoef kk ook geen 2 weken te wachten op minn terug betaling. En ben dan ook zeer teleurgesteld in sport2000