Pakket nooit ontvangen

Mijn pakket is bij de buren bezorgd terwijl deze op vakantie waren. Hetnpakket van de buren is gevonden in de kartonbak voor de deur maar mijn pakket lag daar niet. Helaas krijg ik geen reactie meer terug van zowel post nl als sport 2000.

Bijzonder klant-on-vriendelijke klantenservice...

Na het verlopen van de garantie op schoenen met slechts een heel kleine periode en aantoonbaar langdurige schade wordt simpelweg gezegd dat ze niets kunnen / willen doen. Misschien een fout van mij dat ik niet eerder een de bel trek, maar deze klacht is aantoonbaar opgetreden binnen de garantietermijn. Dan ben je niet klantgericht bezig, dan ben je alleen maar aan het verkopen zonder service en zonder enige betrokkenheid naar je klanten toe.

Snelle levering, makkelijk bestelproces

Beste klantenservice ooit

Nadat de post er een zooitje van had gemaakt met me bestelling en hem retour gestuurd had heeft sport2000 na ontvangst hem dezelfde dag nog een keer verzonden. Tijdens de retour zending en het opnieuw opsturen hebben ze me via whattsapp perfect geholpen en op de hoogte gehouden. Veel andere bedrijven kunnen hier van leren

Niks te klagen , alles naar wens !

Ik raad iedereen aan een kijkje te nemen in de webshop of winkel in de buurt. Mike

Heel goed.

Makkelijk te bestellen. Goede informatie.

Vlotte levering en snelle afhandeling retour.

Sneakers besteld maar waren helaas te klein. Een maat groter was niet op voorraad. Retour is netjes en snel afgehandeld.

Makkelijk zoeken

Hartstikke prima, alles snel gevonden en snel geleverd

Erg onverwacht

Ik heb het verkeerde pakketje gekregen

Het kwam goed

In de bevestiging van de bestelling stond dat ik een track and trace code zou ontvangen. Die kwam echter niet. De schoenen gelukkig wel.

Op zich goed

Alleen jullie te weinig gefrankeerd dus ik moet 3,84 euro bijbetalen.

Snelle levering, product zoals omschreven

Snelle levering, product zoals omschreven

?

De levering duurt lang. De mails zijn onduidelijk. Vriendelijk personeel

zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, precies zoals omschreven, zeker een aanrader

Goeie service

Netjes op tijd en goed verpakt

Top sportzaak

Thirt besteld van paris saint germain en het past me zoon perfect, kan me zoon aan doen met voetbal training we zijn er zeer tevreden over .

Snel maar niet correct

Besteld is maat 152 en opgestuurd is 164. Geen retour formulier aanwezig dus retourneren lastig. Website prima, maar opvolging door winkels incorrect.

Top geregeld !

Alles soepel verlopen

Excellent service

Excellent service

Besteld en heel snel geleverd, mooie schoenen!

Ik vond het een snelle levering en de producten waren zoals verwacht.

Supersnelle levering

Sportschoenen besteld, snel en netjes geleverd.

Supersnelle afhandeling veel gevraagd product

Mijn zoon heeft een Nike short besteld. Een product die bij vele winkels als uitverkocht was. Gelukkig snel geleverd door Sport2000.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: