Heel slecht

De reden voor 1 ster is het feit dat ik 3 keer dezelfde maat moest bestellen aangezien ik de 1 e keren verschillende schoenmaten heb ontvangen van verschillende winkels. Bij de derde keer hebben ze eindelijk de maten van beide schoenen gecontroleerd voordat ze het op de post hebben gedaan.

Prima webshop en snelle levering. Helaas deze keer het verkeerde product ontvangen.

Ik had Adilette (Adidas) badslippers besteld. Het order proces, orderbevestiging, en levering ging snel. Alleen kreeg ik de verkeerde badslippers geleverd. Ik had zwart met panter/tijgerprint besteld en kreeg zwart/wit geleverd. Geen tijd om het retour te sturen of om te ruilen. Dus maar zo gelaten.

Snelle en fijne levering

Product zoals verwacht.

Fijne winkelbeleving

S'nachts besteld paar uur later al thuisbezord

Zou er zo weer bestellen

Niet tevreden... goed opgelost

Schoenen besteld, helaas te klein. Naar dichtbijzijnde winkel gegaan (Naaldwijk) die hebben het netjes opgelost. Geld terug.. nieuwe besteld en alweer bezorgd. Top!!

Netjes

Goede kwaliteit kleding

Fantastische klantgerichte service

Ik moest mijn bestelling retourneren en ben hierin zo adequaat bijgestaan door de klantenservice en ook nog eens in het weekend. Super fijn!

Mijn ervaring is heel goed

Ik kan het omschrijven als een duidelijke site eerlijke prijzen en snelle levering zelf een fout gemaakt met invoeren van mijn mail adres na een telefoontje werd het gelijk verbeterd door een aardige medewerker

Snelle levering, goede kwaliteit

De levering was snel en het product zoals verwacht.

Te veel pakketten

Ik krijg 3 pakketjes achteraf van 3 verschillende winkels . Met het retourneren kon ik niet zien naar welke winkel het retour moest worden gezonden. Met als gevolg de verkeerde winkel verzonden. Na een telefoontje gaan ze intern vragen om het pakje door te sturen naar de juiste winkel om het correct af te handelen. Maar de klant moet nu wel extra lang ( nog langer) wachten op de financiële afwikkeling. Dit vinden uw cliënten niet prettig!!

Heel mooi

Heel goed,dankje

alles naar wens

mijn bestelling klopte en was er op tijd.

Fijne zaak sport 2000 Voorburg

Zoals de vorige keren fijne , aardige en behulpzame medewerkers in de winkel

Tevreden over totaal

Was zeer tevreden over verzenden en afhandeling

Vandaag besteld de volgende dag in huis.

Tevreden

Snelle verzending (naar België)

Snelle service, goed product.

Makkelijk, duidelijk en overzichtelijke webshop

Sandalen voor onze dochter bij sport2000 als goedkoopste gevonden, en ook nog eens gratis laten bezorgen naar dichtsbijzijnde winkel!

Snelle verzending

Na bestelling werd er ter controle gebeld of ik de juiste maat had besteld (maten van dit merk wijken namelijk af) en het werd dezelfde dag verstuurd.

Koop beter via de officiële site van nike.

De broek was helaas te kort en er hing een los draadje aan.

Geen communicatie

Kreeg geen track en tracé, een mail met dat een vestiging contact zou opnemen als ze iets zouden versturen. Na twee dagen nog geen bericht, 4e dag hadden we opeens de schoenen binnen zonder verdere communicatie. Product was goed en als omschreven. Proces kan wel wat beter!

Neppe kleding

Ik heb een tijd geleden een Nike tech fleece gekocht en kwam er sids kort achter dat die nep is. Het naaiwerk is slecht, de strepen op de Nike tech verschillen v hoogte, het label is totaal verkeerd, de stof rafelt, de kleur is anders en de rits is van slechte kwaliteit. Ik zoi graag mijn geld teeug willen. Ik kan voor bewijs ook foto's sturen van de Nike tech fleece en die vergelijken met een echte van Nike zelf.

Slechte bezorging

Mijn bestelling was niet goed doorgekomen, dus ik kreeg een week te laat - nadat ik zelf nog eens gemaild had - pas mijn schoenen binnen. Van de bezorging klopte ook maar weinig. Hij gaf aan dat het pakketje afgeleverd was bij een afhaalpunt, maar was uiteindelijk over de schutting gegooid.

Slechte service

Er waren verkeerde schoenen voor mijn kind geadviseerd. Hij is daardoor met het sporten hard gevallen (te gladde zolen, uitgegleden in de zaal). Ik wilde de schoenen terugbrengen, maar dit werd niet geaccepteerd. Er was geen enkele tegemoetkoming, de reactie was star en koud.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: