Goed snel

Goed snel

De producten zijn van goede kwaliteit. Vriendelijke personeel, je wordt snel en kundig geholpen.

Mijn ervaring bij Sport 2000 is positief. Een duidelijke site en de levering was netjes op tijd.

Bij Sport 2000 heb ik mijn Asics besteld voor een mooie prijs. De schoenen zijn netjes op tijd geleverd en lopen lekker. De volgende bestelling doe ik weer bij Sport 2000.

Prima geregeld, “Just in Time” principe.

Zoals hierboven al beschreven goed te spreken over jullie dienstverlening

Helemaal top

Een bestelde polo was te klein, maar heel snel omgeruild. Top service!

Mooi assortiment

Snelle service, goede keus. Soms wat prijzig . Fijne winkel

Geen aanwinst

Paar keer bestelling gedaan en dan is het er niet, terwijl het wel in de webshop staat, Ook een keer wandelsokken besteld waar een gat in dat en verpakking al open was.

Voorradig en snel geleverd

Daar waar de gewenste hockeyschoenen overal uitverkocht waren had Sport 2000 wel voorrraad en de bestelling was de volgende dag al in huis.

Goede site, snelle levering en afhandeling

In 1 woord... fantastisch

Snelle levering en goede communicatie

Producten prima, maar blijven mailen

Ik wil graag al mijn gegevens uit jullie systemen gehaald hebben. Via deze weg nogmaals dat verzoek.

Kreeg mijn schoenen snel en precies wat ik verwachtte!

Ik had wandelschoenen besteld. Ze waren keurig op tijd en precies wat ik wilde. Heel Tevreden!

Uitstekende levering, berichtgeving en kwaliteit.

De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De berichtgeving van de bestelling duidelijk en snel. Het product is snel geleverd in goede staat. En product zelf was ook goed.

Goede en snelle levering

Overzichtelijke website makkelijk te bestellen en een snelle levering. Ga zeker nog eens bestellen.

Snel, scherp en correct

Snel, scherp en correct

De bestelling online is vlot en goed verlopen. Gelukkig was het ook de goede maat.

Eerst in een SPORT 2000 winkel geweest. Was niet een juiste keuze te vinden. Daarna online besteld. Is wel gelukt. Het is alleen wel jammer dat er steeds meer winkels verdwijnen bij ons in de regio.

Prima service!

Altijd mooie producten, goede kwaliteit, snel geleverd

Goede snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering

Wij kwamen voor voetbaltenue Beek Vooruit geweldig geholpen wisten meteen wat we moesten hebben en ook de bedrukking op de shirts.

Snel en Super makkelijk

Had alles online besteld, echter compleet vergeten de winkel te informeren over de bestellen! Dit is super positief ontvangen, uiteraard hebben ze gekeken of het pakket heelhuids was aangekomen.

niet goed

alles is erg slecht, ik heb niets ontvangen, geef alstublieft mijn geld terug, anders moet ik een aanklacht indienen!!

Ik koop alleen donna van sport 2000

Super levering en mooie jas van the north face

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: