Super Material

Die Bettwäsche ist sehr schön bedruckt und hat eine gute Qualität.

Suuuuper

Einfach bestellt Einfach bezahlt Einfach geliefert Also prima gelaufen

Mooie produkten en snelle levering

Dekbedovertrek vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Mooi produkt, voldoet geheel aan de beschrijving in de webshop.

Einfache Bestellung, prompte Lieferung, beste Qualität

Ich fand einen schönen Artikel mittels Suchmaschine im Shop. des Anbieters, konnte rasch und unkompliziert bestellen, hatte die Ware bereits 3 Tage später. Alles bestens. Gerne wieder.

Snelle en correcte informatie en service

• Prijs

Ik werd goed begeleid bij mijn keuze en het verkrijgen van mijn bestelling.

zie boven

Super contente

Très satisfaite de ma commande et du service livraison ! Au top !

Fast, even to DK

Everything was fine. Fast delivery. Liked my purchase.

Schneller Versand und toller Artikel

Der Versand war wie angegeben und der Rucksack ist bei meiner Tochter gut angekommen. Leider konnte man das Bild auf der Internetseite nicht vergrößern und dadurch waren die Einhörner nicht ersichtlich.

prima service

mooi product - snel geleverd

• Prijs

Articles endommagé arrivé avec plein de rayures.j'ai appelé le service client et j'ai meme envoyer j

Articles endommagé arrivé avec plein de rayures.j'ai appelé le service client et j'ai meme envoyer un mail pas de reponse de leur part.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en correcte levering

Levering kwam 1 dag te laat, maar verder prima en correcte levering, ook goed verpakt

• Prijs

Het schijnt goed te zijn

Verzending, prima, de rest weet ik nog niet het is een cadeau voor de feesten en is nog ingepakt!

Terrible product

Good experience with shipping and delivery time but the item ordered is unusable. Terrible print and fabric quality. I would assume it is a counterfeit. Unfortunately I cannot return as we are in Canada.

• Would you recommend us? No

Producten prima. Levering ups drama

Bezorging met ups een drama. De rest is prima

• Prijs

Zeer tevreden met mijn bestelling.

• Prijs

Vlotte service en snel geleverd

Gemakkelijk gevonden en snel geleverd

• Prijs

Te moeilijk om te retourneren

Te moeilijk om te retourneren,

• Prijs N.v.t.

Perfekt

Alles super gelaufen von der Bestellung bis zum Unkomplizierten schnellen Versand.Lg

Ich habe lange nach einer Bettwäsche mit diesem Motiv und Maßen gesucht. Zwar nicht billig aber der Preis rechtfertigt sich in der Qualität. 100%Baumwolle und ein schöner Druck. Beides zusammen ist oft schwer zu finden.

Snel verstuurd, mooie rugtas

Mijn dochter wilde een rugtas van Chase. De rugtas met glitters is perfect en ze is er enorm blij mee. Het product werd snel verstuurd, dus helemaal blij!

Leuke snooglehoodies

Twee mooie snooglehoodies van Harry Potter besteld deze zagen er leuk uit, ben benieuwd hoe de kids ze vinden

Perfecte service!

Vorige week heb ik twee dekbedden besteld. Helaas is bij UPS het pakket gescheurd en mistte er een dekbed toen ik het pakket in handen kreeg. Toen ik de Simbashop hierover mailde, hebben ze direct het ontbrekende dekbed nagestuurd; ik had het de volgende dag in huis. Kortom, goede en snelle service!

Veel te groot kussensloop

Leuke dekbedovertrekken maar wat een rare kussenslopen. Wie heeft er nou zo’n groot hoofdkussen? En dan zijn dit ook nog overtrekken voor kinderen. Heel raar. Heb ze wel gehouden want vind het fijn dat ze van katoen zijn. Koop er wel een ander kussensloop bij.

• Prijs

Goede prijs, snel geleverd en top kwaliteit. Erg blij met het dekbedovertrek.

Hoofdweg Noord 39 a

2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Simbashop

Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.