Terrible product

Good experience with shipping and delivery time but the item ordered is unusable. Terrible print and fabric quality. I would assume it is a counterfeit. Unfortunately I cannot return as we are in Canada.

• Would you recommend us? No

Producten prima. Levering ups drama

Bezorging met ups een drama. De rest is prima

• Prijs

Zeer tevreden met mijn bestelling.

• Prijs

Vlotte service en snel geleverd

Gemakkelijk gevonden en snel geleverd

• Prijs

Te moeilijk om te retourneren

Te moeilijk om te retourneren,

• Prijs N.v.t.

Perfekt

Alles super gelaufen von der Bestellung bis zum Unkomplizierten schnellen Versand.Lg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ich habe lange nach einer Bettwäsche mit diesem Motiv und Maßen gesucht. Zwar nicht billig aber der Preis rechtfertigt sich in der Qualität. 100%Baumwolle und ein schöner Druck. Beides zusammen ist oft schwer zu finden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel verstuurd, mooie rugtas

Mijn dochter wilde een rugtas van Chase. De rugtas met glitters is perfect en ze is er enorm blij mee. Het product werd snel verstuurd, dus helemaal blij!

Leuke snooglehoodies

Twee mooie snooglehoodies van Harry Potter besteld deze zagen er leuk uit, ben benieuwd hoe de kids ze vinden

Perfecte service!

Vorige week heb ik twee dekbedden besteld. Helaas is bij UPS het pakket gescheurd en mistte er een dekbed toen ik het pakket in handen kreeg. Toen ik de Simbashop hierover mailde, hebben ze direct het ontbrekende dekbed nagestuurd; ik had het de volgende dag in huis. Kortom, goede en snelle service!

Veel te groot kussensloop

Leuke dekbedovertrekken maar wat een rare kussenslopen. Wie heeft er nou zo’n groot hoofdkussen? En dan zijn dit ook nog overtrekken voor kinderen. Heel raar. Heb ze wel gehouden want vind het fijn dat ze van katoen zijn. Koop er wel een ander kussensloop bij.

• Prijs

Goede prijs, snel geleverd en top kwaliteit. Erg blij met het dekbedovertrek.

• Prijs

Pakketje was net verpakt en snel geleverd.

• Prijs

Schlecht

Meine Bestellung immer noch nicht erhalten! Kein Rückmeldung keine Antwort auf meine Email.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede ervaring

Zeer goede communicatie

Prima en netjes geleverd

• Prijs

Leuke artikelen, goede prijs. Het bestelproces en de levering verliepen prima!

Parfait

Les produits sont top le prix est incroyable et c'est arrivé en 2 jours franchement c'est parfait

Voor herhaling vatbaar

Ik had een schooltas besteld voor mijn dochter. Levering iets langer dan 1 week en had geen track and trace ontvangen, maar toen ik belde lag het klaar. Eenmaal opgehaald op locatie zeer vriendelijke dame die ons goed adviseerde en mee zocht naar een andere tas (de bestelde was veel te groot). Ruim assortiment voor een mooie prijs! Zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldig geholpen

Na vriendelijk telefonisch contact, door late levering post NL zelf op gaan halen.

goedemorgen snelle levering

• Prijs N.v.t.

geweldige service

Super fijne eigaaresse die meedenkt en helpt waar ze kan! Me dochter kreeg nog een stickervel bij haar rugtas omdat het via bol.com paar keer verkeerd was gegaan. Super bedankt me dochter kan maandag naar school met haar nieuwe rugtas!

Zeer klantvriendelijk

Mooi dekbedovertrek besteld, maar de levering verliep moeizaam. Hierop werd snel contact opgenomen door Simbashop en actie ondernomen. Hierover open en prettig contact gehad. Een prettig ,menselijk bedrijf in deze wereld van automatisering.

• Prijs

Snelle levering, geen enkel probleem ook niet met het bestelde artikel.

Goede ervaring. Ga zeker terug bestellen bij simbaschop.

Rivium Oostlaan 31

2909LL Capelle aan den ijssel