Bestelling gedaan en de volgende dag in huis en goed verpakt ook.
Blij met met de post NL bezorger. Pakketje, m'n nieuwe dekbedovertrek! Ik kon niet wachten het nieuwe dekbedovertrek te zien. Ik heb het beddengoed gelijk in de wasmachine gegooid en maak m'n nieuwe bedje op. Ik zag helaas dat er vlekken op het dekbedovertrek zaten. Jammer, maar ik neem contact op met de klantenservice. Ik vertel wat er aan de hand is, lever foto's van de vlekken. Ik verwacht deze te retourneren en een nieuwe te ontvangen. Dit is niet hoe het verliep... De reactie van de klantenservice: "Wij zien vlekken, die wij niet thuis kunnen brengen. Die niet passend zijn bij dit dekbedovertrek. Ons gevoel zegt dat er iets is meegewassen bij dit dekbedovertrek dat vlekken heeft achtergelaten op het overtrek. Of dat in dit meegewassen item een chemische stof zat waardoor het verfbad van het overtrek aangetast werd." Ik vind dit een ontzettend teleurstellende reactie van deze webshop. Ik kocht een dekbedovertrek ter waarde van €110 en dit is de reactie van de webshop. Dit doet enorm af aan de service van dit bedrijf. Dat er gewantrouwd wordt jegens een klant vind ik echt niet kunnen. Voor de duidelijkheid, ik heb het nieuwe dekbedovertrek gewassen, zonder iets anders erbij. Zeer slechte ervaring. Ik wil m'n geld terug of een ander dekbedovertrek, zonder vlekken. Excuses zouden passend zijn, maar deze verwacht ik niet meer door deze slechte service.
sehr guter Shop der auch nach Deutschland liefert. Schnelle Lieferung soweit es möglich ist und sehr gutes Preis-Leistugsverhältnis. Wenn ich jetzt was suche schaue ich erst einmal bei Simbashop rein.
sehr guter Shop der auch nach Deutschland liefert. Schnelle Lieferung soweit es möglich ist und sehr gutes Preis-Leistugsverhältnis. Wenn ich jetzt was suche schaue ich erst einmal bei Simbashop.nl rein.
Bedankt voor de snelle levering en de top kwaliteit van het product!
Snelle levering en goede prijs en goed producten.
Snel geleverd, kwaliteit als verwacht.Ga zo door!
Snel geleverd, kwaliteit als verwacht.Ga zo door!
Precies wat ik verwachtte van mijn aankoop. Ik ben er blij mee en kan Simbashop zeker aanbevelen. Verzending was ook prima. Iets langer dan bij Bol, maar dat was hier geen probleem, zeker gezien het prijsverschil.
snelle levering, goede kwaliteit en ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van de verzending.
Schnell und unkompliziert. Sehr gut
Schnell und unkompliziert. Sehr gut