Als je hier koopt, kopen via blokker

Feiten: Relatief duur omdat verzenden via bol.com gratis is. Via Blokker is terugsturen wel gratis Voor mij uiteindelijk acceptabel omdat verschil met bol.com Via Blokker teruggestort wordt onder coulance.

Livraison super rapide !

Parure de lit commandée le samedi 3/12 à 19h00, livrée le lundi 5/12 après-midi. Produit conforme, bonne qualité. Prix raisonnable avec code promo actif.

Livraison super rapide !

Super en snel

Vraag gesteld op website en binnen uur (in de avond) al antwoord. Vervolgens ook nog eens met 2 dagen binnen ondanks Sinterklaas drukte. Super ervaring dus.

Super en snel

Super snelle levering!

Fijne website, en supersnelle levering. Had verwacht dat het pas op woensdag geleverd zou worden (ivm Belgische klant) maar het was er op maandag al. Zo heeft Sinterklaas nog een extra pakje kunnen brengen!

Teleurgesteld

Een mooi dekbedovertrek besteld via deze website, aardig prijzig. Helaas zaten er vlekken in het dekbedovertrek. Ik probeerde contact te krijgen met de websit/klantenservice, helaas niks meer vernomen van de verkoper. Nu zit ik met een nieuw dekbed met behoorlijke vlekken erin. Dit zou niet mogen kunnen. Ik zou deze verkoper niet aanbevelen, wat een teleurstelling!

Teleurstelling

Teleurstelling