Perfecte matras

Enig klein minpunt was dat 1 matras 5 dagen later geleverd werd als de eerste.

• Prijs

Correcte en snelle uitvoering van de bestelling

goede traceerbaarheid van de bestelling

• Prijs

Product gekregen zoals omschreven goede levering en prijs kwaliteit Mijn dochter is super blij met haar nieuwe schooltas

Prima levering 1 dag eerder dan verwacht

De ‘levering binnen twee werkdagen ‘ was de volgende dag al binnen. Heel fijn!

• Prijs N.v.t.

Snelle en goede service

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de zeer snelle bezorging .

Super!!

Geweldig product!!

• Prijs

Site met veel keuze en snelle levering

• Prijs

Mooi product in goede verhouding met de prijs ervan

Ik vond deze leuke site toen ik een rugzak voor mijn kleindochter wilde kopen. Veel aanbod, goede prijs. Goede communicatie. De rugzak is nog mooier dan op de foto. Mooi afgewerkt en met leuke details. Prima verpakt en snel in huis. Dat laatste mag van mij beslist langer duren; ben niet zo ongeduldig.

Topwebshop!!

Snelle levering met postnl Leuke producten Mooie prijzen Extra kortingscode Gratis verzending

• Prijs

Via Leenbakker wat besteld bij jullie. Er stond 2 tot 3 dagen levertijd volgende dag al in huis. Sneller dan verwacht. Goed en netjes ingepakt en verstuurd.

Prima shop!

Goede online shop; veel keus, prima prijzen, degelijke producten, snel geleverd!

Topwinkel

Leuke produkten voor een leuke prijs. Snel geleverd

Fantastic

Fantastic

Snelle en correcte levering aan een goede prijs.

Snelle en correcte levering aan een goede prijs. Dekbedovertrek gekocht van de witte lietaer. De kwaliteit hiervan viel wat tegen.(textiel redelijk dun - had zwaardere kwaliteit verwacht).

• Prijs

Blij met mijn nieuwe plaids !

Suivi de commande flou

Colis soi-disant envoyé par DPD sans aucun numéro de suivi. Impossible de savoir où en est la livraison ou même si le colis a été envoyé...

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • N/A

Nog niet eens geleverd

Helaas is mijn bestelling nog niet eens bezorgd. Daarnaast stond er ook een heel raar nummer in bij T&T, wat niet te volgen is.

Op Simba geen enkele klacht

Alleen bestellen via Blokker was een ramp

• Prijs

Goede en op tijd levering

Dat artikel is geleverd op tijd en zoals omschreven.

• Prijs

Twee werkdagen en na 6 dagen ( inclusief weekend) nog geen pakket mogen ontvangen

Ik heb mijn pakket tot op heden 3-8-2022 niet mogen ontvangen terwijl jullie je wel al afvragen hoe de service is. Tja rondom slecht dus

Snelle bezorging

Ziet er prachtig uit mijn dochter blij met haar dekbedovertrek die op haar kat lijkt

Vlugge levering.

s’avonds besteld en de volgende dag al geleverd.

Complete, perfecte service.

Goede overzichtelijke webshop. Direct bevestiging per mail + een uur later track&trace code. Snelle en goede levering.

• Prijs

SCHLECHT

Ich habe die falschen Produkte gesendet bekommen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.

Rivium Oostlaan 31

2909LL Capelle aan den ijssel