Reactie van het bedrijf
Beste Winny,
Dank voor uw bericht, producten van katoen/satijn worden geproduceerd van 100% katoen. De kwaliteit satijn zegt iets over de weeftechniek, dat zijn hele dunne soepele draadjes waarvan er heel veel naast elkaar worden gebruikt. Door de dunne soepel draadjes krijg je een zacht en soepel product met een mooie bescheiden glans. De eigenschappen zijn verkoelend in de zomer en goed vochtopnemend. Er bestaat dus geen satijn-boom of plant, een product gemaakt van katoen satijn is dus altijd gemaakt van 100% katoen.
Wel ben ik verbaasd dat de stof hard aanvoelt, dat is een eigenschap die niet bij het model Olivia hoort, juist vanwege de boven omschreven kwaliteitseigenschappen van katoen satijn. Eerdere klachten over hardheid hebben wij niet ontvangen. Wij hebben dit tevens bij de fabrikant nagevraagd, ook daar is deze klacht niet bekend.
De vraag is of de hardheid te maken heeft met een kwaliteitsprobleem of met uw verwachtingspatroon. Om een kwaliteitsprobleem uit te sluiten zouden wij het probleem eigenlijk zelf even willen zien. Wanneer er sprake is van een productiefout krijgt u uiteraard een nieuwe model of uw geld terug,
Wanneer het aan uw verwachting ligt kunnen wij er verder niet zo veel aan doen, hopelijk helpt bovenstaande uitleg om het product beter te leren kennen en weet u het uiteindelijk toch te waarderen.
Bel of mail ons gerust wanneer u verder nog vragen heeft of wilt overleggen wat u het beste kunt doen.