Snelle levering en goed

Prima levering was snel en goed

Quick delivery

Same as described

toppie

Hele snelle service, netjes verpakt en een goed en mooi product.

Snelle levering, goed product

Dekbed van goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering alleen hoes met 2 gaatjes

Jammer dat er 2 gaatjes inzitten. Ik heb foto’s die ik kan mailen. Terg sturen hebben We geen tijd meer voor omdat we deze hoeslaken mee willen nemen voor onze kleinzoon op vakantie. Graag hoor ik nog een reactie

• Prijs

Hier ga ik vaker bestellen!

Snel besteld, snel bezorgd!

Tevreden

Ik ben zeer tevreden raad iedereen aan

Op Verkeerd adres geleverd

Simbashop heeft op mijn oude adres geleverd. Ik heb mijn artikel besteld op een webshop waar mijn huidige, correcte adres bekend is. Vervelend!

Mooi

Mooi dekbed van lol, goede kwaliteit.

• Prijs

Commander et être livre le le demain super genial

Mon fils es aux ange avec ma commande merci beaucoup livraison plus que rapide je recommanderais s en ésite

Snel geleverd en weinig verpakking

Toen ik mijn pakket ging ophalen dacht ik -> kan hier een dekbed in zitten. Gelukkig weinig verpakking. Kwaliteit prima en mijn zoon helemaal blij met zijn nieuwe dekbed

Snel en in orde!

Goedkoopste prijs en snel geleverd! Top!

• Prijs

Keurig en snel geleverd!!

Voor onze kleindochters twee strandlakens besteld, met Minnie Mouse erop. Netjes verpakt en keurig afgeleverd, al de volgende dag na bestelling. Complimenten voor Simbashop!!!!

• Prijs

Gemakkelijk te bestellen. Vriendelijke mensen. Goede kwaliteit.

Ik bestelde beddengoed voor mijn dochter en we hebben het samen opgehaald. Dit verliep erg vlot en de medewerker was vriendelijk. De beddengoed is van goede kwaliteit en mijn dochter is er erg blij mee.

Kwalitei

Dit is mijn eerste ervaring. De product kwam best snel. Binnen 2 dagen was mijn pakket al bezorg. Ik raad wel vrienden en kenis om jullie producten te kopen.

Action Reaction

Article commandé le mardi après midi reçu le vendredi midi. Très sérieux Je recommande

Goed geregeld

Goede, snelle service

Mooie produkten, en snel geleverd.

Goede en snelle levering

Juiste en snelle levering

Snelle en goede levering

Alles verliep voorspoedig. Ik kon de bezorging makkelijk uitstellen, werd goed op de hoogte gehouden via mail.

Snel en wel!

Wel klein minpuntje dat bestelling ten huize aangerekend werd na plaatsing promotie zomer van 10%. Resultaat: geen kosten maar ook geen "echte" korting hoewel product boven de minimumprijs voor gratis bestelling lag.

Prima voor elkaar

Zowel de communicatie als de levering heb ik als uitsteken ervaren !!

Goede aankoop

Mooie tas en snelle levering.

• Prijs

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt.

Rivium Oostlaan 31

2909LL Capelle aan den ijssel