snelle goede, duidelijk levering

zo als boven gezegd, datum en tijd klopte naar alle redelijkheid. Zondag besteld Dinsdag binnen.

Uitstekende service

Makkelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot bezorging. Netjes verpakt en afgeleverd zoals afgesproken.

• Prijs

Eenvoudig besteld en snel geleverd. Mijn dochter super blij met haar mooie rugtas!

• Prijs

Alles goed en volgens afspraak

Zeer tevredeb

Het dekbedovertrek is prachtig en stevig.

• Prijs

snelle bezorging mooie laken :)

mooie lakens goede kwaliteit!

Super vlot en correct

Tevreden

Zaterdag de ganse dag gewacht op de bestelling. Mailtje gekregen dat de zending afgeleverd was terwijl dit niet zo was, later nieuw mailtje dat de levering voor maandag was. Uiteindelijk was het toch in orde. Bedankt

• Prijs

Bestelde spullen zijn exact zoals verwacht, goede kwaliteit en de volgende dag al in huis

Supersnelle levering

In de avond besteld, volgende middag in huis. Super

• Prijs

Goede service en snelle levering

Binnen 1dag geleverd

• Prijs

Goede kwaliteit en snelle levering

Direct dezelfde dag was mijn bestelling aan de vervoerder gegeven en t was ook nog eens in t weekend! De kwaliteit is super goed en ziet er precies uit zoals op de afbeelding.

Het was goed

Het was goed .en ik slaap er lekkeronder

• Prijs

Bestellen: easy, verwerking: quick, afhandeling: top

Bestellen bij Simbashop ging heel gemakkelijk en snel. Meteen na bestelling bevestiging van order en betaling ontvangen. Daarna supersnelle levering binnen één dag. Leuke producten besteld en conform order ontvangen!

Super geweldige webshop!

Ik zocht een leuk voor mijn kleinzoon vond die bij jullie op zondagmiddag om drie uur en had hem maandagochtend om tien al binnen wat een service en dat ook nog eens in deze lastige corona tijd! Geweldig!! Leuke producten voor goede prijs, zeker aan te raden!!

• Prijs

Snelle levering van gave tas

Superleuke tas van studio pets besteld: helemaal naar verwachting!

Zeer tevreden!

Mooie dekbedovertrek besteld voor m’n zoontje. Hij is er helemaal weg van! Mooie kleuren ook in werkelijkheid en goed kwaliteit. /Snelle bezorging

• Prijs

Had het besteld snel in huis leuke dingen ook!

super rapide

Bon prix et rapidité de livraison

Suuuuuuuuperr! :D

Snel en goed verzonden tijdens deze corona tijden. 2 keer bestelling geplaatst tot nu toe. Leuke prijzen en goede kwaliteit. Ik vind mijn nieuwe dekbedovertrekken helemaal geweldig en ik word er blij van! ;D Mijn moeder wil er ook een.

Mooi en snel

Mooie producten precies zoals op de foto's te zien is, kon het vrijwel direct ophalen.

Snelle levering zoals beloofd

• Prijs

Zeer klantvriendelijk en bereidt om mee te denken en een oplossing te vinden.

Ik ben uitstekend geholpen om een rugzak die ik via een andere website bij simbashop had besteld om te ruilen voor een ander exemplaar.

• Prijs N.v.t.

Duidelijk en snel

Teruggestuurd en snel ook reactie over geld retour. Dát heb ik nog niet ontvangen ... maar verwacht dit snel

• Prijs

Goede en snelle service. Levering voldoet aan verwachting, product ook trouwens

Rivium Oostlaan 31

2909LL Capelle aan den ijssel