Goede, snelle levering

Dank je wel, Simba Shop. Prachtig dekbed overtrek. Mooi zacht badlaken. Beiden met Miraculous Tales of Lady Bug & Cat print. Fantastisch. Leuk hoeslaken met hartjes en Paris print. Het is een cadeau voor mijn nichtje, wanneer ze komt logeren. Ben benieuwd naar haar reactie !

gewoon goed

gewoon een goed product

Uitstekend!

Goede service Supersnelle levering!

Waar voor je geld

Snellere levering dan was aangegeven. De cars spullen zijn mooier dan ik had gedacht. Ze zijn voor m'n kleinzoon van bijna 2. Wat zal hij trots zijn tas en lunchbox showen als hij straks naar peuterspeelzaal gaat.

Super snel

Snel goed en netjes.

• Prijs N.v.t.

Snelle en keurige levering

Wij bestelde het ledikant overtrek van Winnie The Pooh. Donderdag besteld en zaterdagvoormiddag het pakketje in ontvangst mogen nemen. Helemaal niet duur en hele goede kwaliteit! Wij en onze dochter zijn helemaal verkocht van deze leuke print !

• Prijs

Niets op aan te merken, helemaal goed.

• Prijs

Niet zoals op site vermeld

Op de site staat dat mijn gekochte dekbedovertrek een instopflap heeft. Dit is niet zo. Deze overtrek heeft enkel knopen, en niets om in te stoppen

Goede prijs, vriendelijk personeel

Had een vraag ivm een betaling. Ben toen snel en vriendelijk geholpen geweest. Snelle en correcte levering. Kwaliteit en prijs in lijn. Zeer mooie print Zeker tevreden

Alles gut

Alles gut, gerne wieder

Snel en goede levering!

Prima, alles zoals verwacht!

kwaliteit!

Mooi dekbedovertrek met kind-veilige rits in overtrek én sloop. Dekbed pas er precies in zodat je mooi opgedekt bed krijgt.

• Prijs

Super snelle levering en precies ontvangen zoals beschreven

Leuk kleed, prima service. Goede prijs

De levering was super!

Het artikel was waardeloos. Flut schriftje voor veel te veel geld

Leuke hp

Leuke prijze

Eerlijk

Pakje verloren gegaan maar alles was vlug opgelost. Heel goede service

Snelle levering!!

Supersnelle levering. Ik heb alleen niet zo goed gekeken naar de maatvoering van de kussenslopen maar die zijn bij beide artikelen zo raar en passen niet goed op standaard maat kussen.

Mooie mermaid tassen

Mooie stevige tassen ontvangen, kleuren zoals op foto. Mijn meisjes zijn er blij mee. Snelle levering ook.

Mooi dekbedovertrek

Paw patrol dekbedovertrek. Mooie kwaliteit en mooie print. Het kussensloop heeft een rare maat, is erg groot.

• Prijs

Makkelijk besteld, snel geleverd, prima service

Had een paar kado's besteld maar kwam er na de bestelling achter dat iemand anders een paar dezelfde kado's al had. Snel een mail gestuurd met de vraag om dit te wijzigen. Kreeg wel een verzendbevestiging dus was bang dat dit te laat was, maar het was toch reeds geregeld en ook binnen een dag het teveel betaalde retour. Kortom snel geleverd en prima service. Ik bestel hier zeker weer.

• Prijs

Besteld en de volgende dag in huis! Super.

Nooit eerder gehoord van deze site. Super tevreden. Leuke prijs en ook nog korting!

• Prijs

Alles ging vlot en naar tevredenheid

• Prijs

Goed op de hoogte gehouden en snel geleverd.

Rivium Oostlaan 31

2909LL Capelle aan den ijssel