Snelle levering, makkelijk besteld

Aankoop liep soepel en bestelling was er snel. Top

Supersnel en mooi!

Ik had dekbedovertrek de volgende dag al in huis. Had er twee besteld om de kleur te vergelijken. De retour ging eveneens supersnel. Ongekend: direct geld terug binnen 2 werkdagen. Super!

Super goede ervaring

Snelle levering, word goed op de hoogte gehouden van bestelling

• Prijs

goede levering en product boven verwachting

Kwaliteit goed

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Prima bedrijf

Snel geleverd en goed verzorgd. Aflevering dood DHL schandalig. Ik ben invalide en woon in een flat 5 hoog. Buurman ontdekte dat de bezorger alle pakjes beneden in de hal had gelegd, gelukkig heeft hij dat van mij meegenomen, ik vind dit niet kunnen

Super site ! Bonne qualité et Livraison rapide

Nous recherchions une parure STITCH, il y avait très très peu de choix en magasin, puis nous avons decouvert sur ce site un grand choix de produits avec une bonne qualité. Point positif supplémentaire : livraison rapide avec possibilité de suivre la livraison. Je recommence Simbashop !

Snelle levering aardige bezorger

Snelle levering en bezorger was vriendelijk.

• Prijs N.v.t.

De paraplu die het eerst geleverd werd, had schade. Dit laten weten en direct werd een nieuwe paraplu verstuurd, nadat gecheckt was of deze in orde was. Twee dagen later al binnen. Goed product en goede service

snelle correcte verzending

zeer tevreden

Topbedrijf

Snelle levering. Waar voor je geld. Veel keus.

• Prijs

Snelle levering. Goed product.

alles is goed verlopen

Fijne klantenservice

Defect product ontvangen, geen probleem kreeg direct een nieuwe gestuurd die ik een dag later in huis had.

• Prijs

Snelle levering en alles keurig verpakt

• Prijs N.v.t.

Super geholpen

Ze denken met je mee voor het plaatsen van een bestelling, Als dit fout is gegaan, vragen ze of je misschien een ander product had willen bestellen. Dan sturen ze met het nieuwe product een retourlabel mee. Dat noem ik meedenken. Dat is erg fijn. Bedankt Simbashop!!

Uitstekende service

Ik had voor mijn kleinzoon een Simba dekbedovertrek gekocht. Ontzettend leuk en mooi, maar de instopstrook zat aan de verkeerde kant waardoor Simba op zijn kop stond. Fabrieksfout. Simbashop heeft meteen een nieuwe gestuurd. Uitstekende service! Dank jullie wel!

Parfait!

Je suis très contente de mon achat, envoie très rapide!

Top ervaring

Overzichtelijke website, netjes en snel geleverd.

heel tevreden

zendingen werden snel en correct geleverd

goede service

bestellen de volgende dag binnen dat noemt ik een goede service

• Prijs

Goede service, maar product wijkt af van foto

Qua bestellen en leveren ben ik tevreden. Dit is een prima service. Echter lijkt de tas die ik heb besteld totaal niet op de foto. De tas lijkt op de foto gemaakt te zijn van een glanzende stof, maar dit is niet het geval. Daarnaast wijken de kleuren op de foto ook enorm af!

• Prijs

Ben vriendelijk geholpen aan de telefoon en heb leuke mailtjes gekregen en mooi een goede antwoorden terug gekregen, daar hou ik van goed gecommuniceerd.

Gewoon goed

Gewoon goed

• Prijs

Vlot verzonden, kind is blij.

Vlot verzonden, kind is blij.

Rivium Oostlaan 31

2909LL Capelle aan den ijssel