Parfait

Colis livré rapidement, les parures première qualité. Merci beaucoup et à bientôt.

Mooie kwalitatieve heuptasjes

De heuptasjes waren zeer mooi en kwalitatief en vielen zeer in de smaak van de kleinkinderen. Top!

Mooi product

Goede en snelle levering

• Prijs

zondag besteld, maandag in huis. Goede kwaliteit dekbed

• Prijs

Snelle levering, leuke prijs voor een super leuk dekbedovertrek

prompt seller

Fast shipping and good quality product

Mooi dekbedovertrek en zeer snelle levering haf het de volgende dag in huis

Het was goed

ging prima

Bij Simbashop terecht gekomen als samenwerkende partner van Blokker. Het bestellen betalen en leveren ging prima. Heel erg fijn dat alles in 1 doos/bestelling zat ondanks dat het 3 aparte artikelen waren. Tussen bestellen en levering zat nog minder tijd als verwacht...

• Prijs

Luisteren, horen en problemen oplossen! En de telefoon binnen 2 seconden opnemen! Top! Speciaal Myrthe, die heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter nu heerlijk slaapt onder haar PSG dekbedovertrek!

• Prijs N.v.t.

Adresfout al opgelost voor ik mijn bericht gestuurd had. Zondag besteld, maandag bezorgd. Kwaliteit hoog. Fijne ervaring

• Prijs N.v.t.

Snelle levering en fijn dekbedovertrek

Snelle levering. Fijn dekbedovertrek, heerlijk warm flanel!

Goef

• Prijs

Levering was snel ondanks de drukte en waarschijnlijk ook personeels tekort. Kunnen mening andere internet ondernemingen een voorbeeld aan nemen

• Prijs

Een tasje besteld bij Simba na 5 dagen nog niet ontvangen en niet terug te vinden bij post nl ! Ik heb een mail gestuurd hoe lang het zou duren en kreeg gelijk ern berichtje terug dat ze een nieuw tasje zouden verzenden en bij post nl zouden uitzoeken hoe het zat,een dag later ern bericht van Simba dat het bij de post het pakket getraceerd was en ik 2 pakketjes zou ontvangen en de vraag of ik er 1 wilde weigeren dit heb ik ook gedaan !! Dus ik ben erg tevreden over de mamier waarop ze dit hebben aan gepakt !!

zeer positief

Prachtig dekbed overtrek

Het katoenen Pokemon dekbedovertrek voldoet aan mijn verwachting. Mijn kleindochter is er super blij mee. De snelle levering is helemaal top!

• Prijs

Het bestelde paw patrol dekbed was snel geleverd! Ons zoontje is er erg blij mee.

Zeer snelle bezorging

De avond van te voren besteld de volgende middag in huis. Keurig verpakt en zag er goed uit.

Top en snelle levering

Product netjes verpakt. En snelle levering.

• Prijs

Snel en goed geleverd, product zoals verwacht.

Super snel geleverd

Super snel leveren

Je besteld en het was de volgende dag al onderweg! Ik had me bestelling geannuleerd bij leenbakker omdat het bed 2 maanden later zou komen en dit was dus al onderweg. Maar had het zoizo nodig en vond het al jammer dat deze zouden komen te vervallen maar ze zijn dus alsnog binnen gekomen via jullie top!

• Prijs

Snel geleverd, goede prijs en goede kwaliteit

Rivium Oostlaan 31

2909LL Capelle aan den ijssel