Vriendelijk en behulpzaam
Communicatie is heel duidelijk en afspraken worden goed nagekomen. Chauffeur belde dat hij iets vroeger was. Glas netjes afgeleverd.
Vriendelijk, servicegericht, meedenkend
Goede website. Snel en vakkundig geleverd. Waarom geen 10? Gevraagd om zelf op te halen, maar werd uiteindelijk geleverd door PostNL. Onze pakjesboer is niet de meest zachthandige vandaar dat ik hetzelf even wilde ophalen. Volgende keer even bellen?
Dag Jeroen, Dank voor je mooie beoordeling en aanvullende opmerking. Het kan inderdaad voorkomen dat wij als service ervoor kiezen om het vanaf een ander filiaal alsnog te verzenden omdat dat sneller gaat. Als dit anders gaat dan is aangegeven dan sturen wij normaal gesproken een mail of wij bellen om dit door te geven. Wij hebben het nagekeken en zien inderdaad dat er een poging is gedaan om te bellen maar dat dit niet is gelukt. Aanvullend hadden wij dan een mail kunnen sturen maar dat is vanwege de kerstdrukte helaas achterwege gebleven. Wij snappen je feedback dan ook volledig. In ieder geval fijn te horen dat het alsnog allemaal is goed gegaan en dat je verder erg tevreden bent over het verdere totaalplaatje. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
De bestelling ging snel en het product zelf afgehaald. De medewerker heeft zelfs keurig de glasplaat in de auto gelegd. Perfecte service dus. Het product is ook precies wat we nodig hadden
Spiegel op maat besteld bij Glaswebwinkel. Bestellen ging vlot, prijzen zijn netjes. Omdat we in de buurt wonen hebben we gekozen voor afhalen. Goede instructies omtrent het afhalen en op de locatie super vriendelijk personeel die netjes helpen om de spiegel in de auto te leggen. Kortom: aanrader
Het is prima afgeleverd maar heb het nog niet geplaatst
Duidelijke website. Accurate levering van de bestelde ruiten en zeer servicegericht.
Mooie bronzen spiegel op maat besteld. Snelle levering en precies zoals ik voor ogen had. Prachtig
snelle levering.
De bezorging verliep, na contact te hebben gehad, soepel, fijne ervaring gehad en zeker aan te raden.
Perfect geregeld goed op de hoogte gehouden mooie spiegel
Net bedrijf, goede communicatie
Goeie prijzen, vriendelijk, behulpzaam en een prettige levering aan huis.
Goed geholpen bij aanschaf spiegels. Bij levering erg fijn dat Alex even met de spiegels samen wilde doorlopen om ze in de fitnessruimte neer te zetten.
Dag Peter, Dank je voor de mooie beoordeling en goed te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zullen het compliment ook zeker doorgeven aan Alex. Mocht jij straks nog het eindresultaat nog met ons willen delen d.m.v. een foto of filmpje dan zien wij dat graag tegemoet. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
via de website makkelijk prijsopgave gekregen, daarna al snel bericht dat e.e.a. opgehaald kon worden; aardige mensen!
Dag Petra, Wat leuk om te horen. Heel erg bedankt. Goed te horen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
3x grote spiegels besteld (2000x2400mm) en netjes op tijd geleverd. Bij levering werd 1 spiegel onmiddellijk met de rugzijde tegen de wand geplaatst en de resterende 2 spiegels met de spiegel naar buiten toe. Bij het plaatsen van de laatste spiegel werd er schade vastgesteld aan de hoek van de spiegel. Dit was de spiegels die als eerst werd uitgenomen bij de levering en met de rugzijde naar buiten werd geplaatst. Hierdoor kon deze schade niet worden opgemerkt. Na mailverkeer en met het doorsturen van foto’s krijgen wij als voorstel een nieuwe spiegel aan te kopen met een korting, zeer spijtig. Laatste mail met nogmaals de volledige verklaring werd blijkbaar geseponeerd en hebben wij tot op vandaag nog steeds geen antwoord mogen op ontvangen. Spijtige zaak als men voor meer dan €2000 heeft besteld ..
Dag Koen, Dank voor de geplaatste beoordeling. Het is spijtig te horen dat je niet tevreden bent, echter hebben wij uitvoerig contact met je gehad en lezen wij vol verbazing dat wij je klacht zouden hebben geseponeerd. Dit laatste is zeker niet het geval. Wij vinden het dan ook jammer dat je aangeeft dat je geen antwoord hebt gehad op je laatste mail want zoals gezegd hebben wij frequent contact gehad. Kan het zijn dat de laatste mail in spam is terechtgekomen? Wat wij graag willen benadrukken is dat het altijd kan gebeuren dat er tijdens transport een schade ontstaat. Vooraf de levering is er in het magazijn een kwaliteitscontrole en op het moment van uitlevering is er een aanvullende controle. Bij eventuele schade zal er meteen actie worden ondernomen om het op te lossen. Wij hebben nogmaals navraag gedaan bij de chauffeur of er wellicht een melding over het hoofd is gezien maar dat is niet het geval. Ook hebben wij op dat moment geen melding vanuit jullie gehad, wat de situatie ingewikkelder maakt. In deze situatie is het zo dat er een aanzienlijk tijdsbestek heeft gezeten tussen het afleveren en het melden van de schade. Het is dan niet meer na te gaan waar deze schade is ontstaan omdat de spiegels niet meer onder onze verantwoordelijkheid vielen en al door jullie zijn gemonteerd. Zoals aangeven in onze eerdere communicatie zijn wij nog altijd bereid om mee te denken naar een oplossing en horen wij graag je er gebruik van wilt maken. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Snelle reactie, snelle levering, goed product en vriendelijk personeel. Aanrader!
Nette levering door vriendelijke chauffeur, spiegel is dik in orde.
Binnen de geschatten levertijd. Duidelijke uitleg wat je moet doen als voorbereiding en zorgen voor het veilig leveren van de spiegel. Met het meehelpen kreeg ik handschoenen aangeboden. Erg fijn! Super blij met mijn spiegels
Goed gezocht naar een leverancier van veiligheids glas. Mijn lokale leverancier was 2xzo duur en enven snel. Het glas is op afspraak geleverd en inmiddels geplaatst. Top!
Het bestellen van de spiegel was redelijk eenvoudig. Er werd zeer duidelijk gecommuniceerd over de levering, nl. dat er iemand thuis moest zijn om de bestelling in ontvangst te nemen, dat, indien dit niet zou lukken, er kon worden aangegeven waar de bestelling evt. neergezet kon worden en dat daar een kleed o.i.d. neergelegd moest worden om de spiegel niet te beschadigen.