Fijn overleg van te voren en afspraken worden nagekomen
Na de bestelling van een stuk glas werd ik keurig op de hoogte gehouden per mail, inclusief de mededeling dat het glas voor me klaar stond. Het ophalen ging vlot en vriendelijk. Het enig minpunt was dat ik vrij lang moest wachten voordat de bestelling gereed was. (het ging om glas voor een raam dat daarom met plastic moest worden afgeplakt)
Dag Guus Janssen, Dank je voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de wijze van afhandeling. Uiteraard hebben wij ook nog gekeken naar het aangegeven punt qua levertijd; Op 05-09-2023 heb je bij ons een bestelling geplaatst waarbij wij op 18-09-2023 een bericht hebben gestuurd dat je bestelling gereed is. Dat is in totaal 9 werkdagen en valt binnen de gestelde levertijd. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat er de aanname is dat bij een klein stukje glas het wellicht sneller klaar zou kunnen zijn. Dat is een logische gedachte echter worden al onze orders op ordervolgorde in behandeling genomen en zijn de aangegeven levertijden van toepassing aangezien het maatwerk is. Onze levertijden hebben wij dan ook vooraf inzichtelijk bij het kopje "werkwijze" en dat komt in dit geval overeen. Wij hopen met deze aanvullende uitleg wat meer duidelijkheid te hebben gegeven en wensen je veel plezier van je bestelling. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Spiegels besteld. Redelijke prijs en levering volgens afspraak.
De levertijd is in werkdagen en dan moet je even rekenen om te bepalen wanneer je moet bestellen om "just in time" het glas te hebben. De levering was keurig op tijd zoals afgesproken en rustig uitgeladen. Maatvoering oké. Dus prima. Kwaliteit weet je niet na 1 maand, dat moet je na 5 jaar vragen.
zeer goed
Goede website, hele prettige en heldere communicatie. Snel antwoord en vlotte levertijd. Levering met duidelijke en uitgebreide instructies. Kortom: een uitstekend bedrijf!
Zeker een aanrader dit bedrijf.
Prima service, vriendelijke mensen.
Dit was de tweede keer dat we hier bestelden. Net als de eerste keer, top kwaliteit. Snelle levering, goed product en de juiste maten ontvangen. Zeker aan te bevelen.
Gebruiksvriendelijke site, goed product! Levering tussen 10-15 werkdagen vind ik wel veel.
Dag Astrid, Dank voor de beoordeling en de mooie complimenten. Wij snappen dat een levertijd nooit fijn is maar bij maatwerk is daar echt geen ontkomen aan. De levertijden hebben wij vooraf inzichtelijk en staan omschreven bij de werkwijze op onze site. Daar waar het kan daar zullen wij het zelfs sneller uitleveren. Wellicht is het een optie voor een eventuele volgende keer de bestelling zelf op de halen bij onze afhaallocatie. Dit kan namelijk een aantal dagen schelen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Op glaswebwinkel uitgekomen ivm lage prijzen. Al snel bleken ze ook een super service te hebben. Ze zijn ongelofelijk snel in de communicatie, denken mee en zijn erg vriendelijk! Dank!
gewoon perfect zoals het hoort.
Dag Gerard, Dank voor het plaatsten van de beoordeling. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over het algehele plaatje van ons product en service. Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Top afgeleverd, behulpzame vervoerder en goede uitleg.
Dag Bas, Dank voor je mooie beoordeling en het delen van het eindresultaat. De fitnessspiegel komt goed tot zijn recht en hopen dat je er veel plezier van hebt. Ook fijn te horen dat je goed geholpen bent door onze chauffeur. Dat zal hij leuk vinden om te horen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Een glasplaat van mijn koelkast was gesprongen en wegens de ouderdom ervan nergens meer een originele plaat verkrijgbaar. Oplossing was deze bij de Glaswebwinkel te laten maken. Prijs, niets hoger dan een origineel. Was snel gemaakt en afhalen ging bijzonder makkelijk en snel. Nu weer volledig gebruik aan het maken van de koelkastruimte.
Dag Celesta, Dank voor je mooie beoordeling. Wat fijn te horen dat wij je koelkast weer compleet hebben kunnen maken. Altijd weer mooi om te horen want daar gaat per slot ven rekening maatwerk over. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Glasplaat geleverd zoals besteld
Dag Bart, Dank voor je beoordeling. Erg fijn dat je tevreden bent over het totaalplaatje. Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Makkelijk te bestellen snel antwoord en super levering
Bestellen ging prima. Levertijd was prima. De mail betreft levering was pittig. Drukke layout/ lange mail met verschillende eissen, tips en een vastgestelde tijd. Levering belde dat ze een uur eerder zouden zijn, dat was lastig qua werk. Glas werd geleverd. Fijne bezorger. Glas terwijl het tegen de muur stond gecontroleerd. Ik zag dat een kant geslepen was. Had ik niet besteld, maar het zou wel fijn zijn. Verder globaal gekeken en niks gevonden. Vervolgens naar boven verplaatst, achterkant schoongemaakt, geen beschadigingen. Spiegel vervolgens gekit. Wat blijkt: klein hoekje aan de voorkant eraf. En maar aan een kant geslepen. Oftewel, de kant die op de grond stond was anders dan de kant die ik gecontroleerd had. Niet slim. Maar.... waarom wordt z'n product zo geleverd. Je kan in je mail eissen dat je de spiegel controleerd. Dat poog je vervolgens maar blijkbaar niet goed genoeg. Nu is mijn vraag: hoe ziet de controle van het bedrijf er zelf uit. I.p.v. alle verantwoordelijkheid bij de consument te leggen. Vandaar matig. Wat mij betreft heb je een eerste verantwoordelijk om te controleren of het te leveren product overeenkomt met de bestelling - denk aan de maar een zijde geslepen spiegel. Zoiets mag je nooit leveren. En het is niet in mij opgekomen om dit aan beide zijde te controleren. Ik ga er vanuit dat niet een product leveren met twee verschillende zijdes. Jammer.
Dag J, Dank voor de geplaatste beoordeling. Uiteraard vinden wij het spijtig te horen dat het geleverde product/service niet heeft voldaan aan je verwachting en onze berichtgeving als teveel is overgekomen. Dat laatste dat is natuurlijk voor iedereen een andere beleving want zoals je in de overige beoordelingen kan nalezen wordt dat zelfs als prettig ervaren. Wat voor de één vanzelfsprekend is dat is het voor de ander weer niet. Vandaar dat wij met onze berichtgeving dan ook zo duidelijk mogelijk proberen te zijn. Onze producten hebben alle zorg nodig om het schadevrij bij onze klanten te leveren. Dat laatste dat is dus ook geheel onze verantwoording en ons risico. Wij hebben je bestelling erbij gepakt en zien een bestelling van een spiegel met ongeslepen randen. In de aanvullende productinformatie is vooraf te lezen dat de randen bij een ongeslepen spiegel scherp en oneffen mogen zijn aangezien deze spiegel alleen geschikt is op het moment je er zelf een kader of profiel omheen plaats. De randen zullen daarin namelijk wegvallen en niet zichtbaar en tastbaar zijn. Onze producten worden vooraf uitlevering, gecontroleerd op juistheid c.q. beschadigingen. Het nu geleverde product met één rand wel geslepen en één rand niet (incl. oneffenheid) dat is in deze bekend maar is door de controle heen gekomen aangezien dat bij de bovenstaande toepassing geen problemen geeft aangezien de randen weg zullen vallen in een profiel/kader. Was er voor een spiegel gekozen met geslepen randen dan was het een ander verhaal geweest want dan hadden alle randen glad geslepen moeten zijn aangezien er hierbij geen omlijsting nodig is en de randen vrij in het zicht blijven. Wellicht een aanname van onze kant maar is deze spiegel nu opgehangen zonder omlijsting waardoor de randen zichtbaar zijn en had je liever alsnog een spiegel gehad met plat poly geslepen randen? Wij horen het graag zodat wij met je kunnen overleggen en tot een oplossing kunnen komen. Hartelijke groet, Team Spiegelexpert en Glaswebwinkel
Goedkoop en volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers.
Heelgoed is genoeg
het is gewoon goed, en bij het afhalen vlot en vriendelijk.
Nog net geen 5 sterren , de spiegellijm was in de tube al erg dik … met veel kracht en moeite een gedeelte er uit gekregen …dan moet je met twee handen knijpen in het vul pistool , maar bij de helft van de tube kreeg je er niks meer uit ! Ik heb de tube kapot moeten zagen om de tube uit het lijmpistool te krijgen ! Daar zag ik dat nog maar de helft er uit was….gelukkig had ik niet zo,n grote spiegel en had ik net genoeg om op de deur te plakken …met lijm tangen heb ik de spiegel een nachtje laten liggen …de lijm was gewoon te dik….maar hij zit goed vast nu , en daar gaat het om …
Dag, Dank voor je beoordeling en goed te horen dat je over het algemeen tevreden bent. Wat betreft de spiegellijm daar hebben wij inmiddels contact over opgenomen om dit met je op te lossen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Value for money en prima klantreis !