Fijn overleg van te voren en afspraken worden nagekomen

Prima bedrijf

Na de bestelling van een stuk glas werd ik keurig op de hoogte gehouden per mail, inclusief de mededeling dat het glas voor me klaar stond. Het ophalen ging vlot en vriendelijk. Het enig minpunt was dat ik vrij lang moest wachten voordat de bestelling gereed was. (het ging om glas voor een raam dat daarom met plastic moest worden afgeplakt)

• Afspraken nakomen

Keurig geleverd binnen de afgesproken termijn

Spiegels besteld. Redelijke prijs en levering volgens afspraak.

Goede communicatie en levering

• Afspraken nakomen

De levertijd is in werkdagen en dan moet je even rekenen om te bepalen wanneer je moet bestellen om "just in time" het glas te hebben. De levering was keurig op tijd zoals afgesproken en rustig uitgeladen. Maatvoering oké. Dus prima. Kwaliteit weet je niet na 1 maand, dat moet je na 5 jaar vragen.

• Kwaliteit N.v.t.

zeer goed

zeer goed

• Afspraken nakomen

Hele prettige duidelijke communicatie en vlotte levertijd

Goede website, hele prettige en heldere communicatie. Snel antwoord en vlotte levertijd. Levering met duidelijke en uitgebreide instructies. Kortom: een uitstekend bedrijf!

Goed bedrijf

Zeker een aanrader dit bedrijf.

Gewoon goed!

Prima service, vriendelijke mensen.

• Kwaliteit
  • Afspraken nakomen N.v.t.

top levering

Dit was de tweede keer dat we hier bestelden. Net als de eerste keer, top kwaliteit. Snelle levering, goed product en de juiste maten ontvangen. Zeker aan te bevelen.

• Afspraken nakomen

Gebruiksvriendelijke site, goed product! Levering tussen 10-15 werkdagen vind ik wel veel.

• Afspraken nakomen

Goed geholpen, snel en hulpvaardig!

Op glaswebwinkel uitgekomen ivm lage prijzen. Al snel bleken ze ook een super service te hebben. Ze zijn ongelofelijk snel in de communicatie, denken mee en zijn erg vriendelijk! Dank!

goed geregeld

gewoon perfect zoals het hoort.

Super service en product

Top afgeleverd, behulpzame vervoerder en goede uitleg.

• Afspraken nakomen

Een glasplaat van mijn koelkast was gesprongen en wegens de ouderdom ervan nergens meer een originele plaat verkrijgbaar. Oplossing was deze bij de Glaswebwinkel te laten maken. Prijs, niets hoger dan een origineel. Was snel gemaakt en afhalen ging bijzonder makkelijk en snel. Nu weer volledig gebruik aan het maken van de koelkastruimte.

Glasplaat geleverd zoals besteld

Duidelijk, snel, prima prijs

• Afspraken nakomen

Makkelijk te bestellen snel antwoord en super levering

Matig

Bestellen ging prima. Levertijd was prima. De mail betreft levering was pittig. Drukke layout/ lange mail met verschillende eissen, tips en een vastgestelde tijd. Levering belde dat ze een uur eerder zouden zijn, dat was lastig qua werk. Glas werd geleverd. Fijne bezorger. Glas terwijl het tegen de muur stond gecontroleerd. Ik zag dat een kant geslepen was. Had ik niet besteld, maar het zou wel fijn zijn. Verder globaal gekeken en niks gevonden. Vervolgens naar boven verplaatst, achterkant schoongemaakt, geen beschadigingen. Spiegel vervolgens gekit. Wat blijkt: klein hoekje aan de voorkant eraf. En maar aan een kant geslepen. Oftewel, de kant die op de grond stond was anders dan de kant die ik gecontroleerd had. Niet slim. Maar.... waarom wordt z'n product zo geleverd. Je kan in je mail eissen dat je de spiegel controleerd. Dat poog je vervolgens maar blijkbaar niet goed genoeg. Nu is mijn vraag: hoe ziet de controle van het bedrijf er zelf uit. I.p.v. alle verantwoordelijkheid bij de consument te leggen. Vandaar matig. Wat mij betreft heb je een eerste verantwoordelijk om te controleren of het te leveren product overeenkomt met de bestelling - denk aan de maar een zijde geslepen spiegel. Zoiets mag je nooit leveren. En het is niet in mij opgekomen om dit aan beide zijde te controleren. Ik ga er vanuit dat niet een product leveren met twee verschillende zijdes. Jammer.

• Afspraken nakomen

Goedkoop en volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers.

Heelgoed

Heelgoed is genoeg

• Afspraken nakomen

precies zoals het moet zijn

het is gewoon goed, en bij het afhalen vlot en vriendelijk.

• Afspraken nakomen

Mooi , precies op maat ! Netjes afgeleverd !

Nog net geen 5 sterren , de spiegellijm was in de tube al erg dik … met veel kracht en moeite een gedeelte er uit gekregen …dan moet je met twee handen knijpen in het vul pistool , maar bij de helft van de tube kreeg je er niks meer uit ! Ik heb de tube kapot moeten zagen om de tube uit het lijmpistool te krijgen ! Daar zag ik dat nog maar de helft er uit was….gelukkig had ik niet zo,n grote spiegel en had ik net genoeg om op de deur te plakken …met lijm tangen heb ik de spiegel een nachtje laten liggen …de lijm was gewoon te dik….maar hij zit goed vast nu , en daar gaat het om …

• Afspraken nakomen

Value for money en prima klantreis !

Value for money en prima klantreis !

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn