Vriendelijke chauffeur. Was zelf eerder dan afgesproken tijd aanwezig. Heel behulpzaam. Super mooie spiegels geleverd.
Dag Fimmie, Dank voor je beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen en onze chauffeur kan dit ook zeer waarderen. Ook fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde spiegels. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel Spiegelexpert
Vriendelijke mensen staan je goed te woord en doen war ze zeggen. Top.
Meer dan tevreden over de spiegel en de service die er geboden wordt, bedankt!
Spiegels geheel naar verwachting.
goed en netjes
Bij afhalen zeer vriendelijke, behulpzame medewerker.
Fijn overleg van te voren en afspraken worden nagekomen
Na de bestelling van een stuk glas werd ik keurig op de hoogte gehouden per mail, inclusief de mededeling dat het glas voor me klaar stond. Het ophalen ging vlot en vriendelijk. Het enig minpunt was dat ik vrij lang moest wachten voordat de bestelling gereed was. (het ging om glas voor een raam dat daarom met plastic moest worden afgeplakt)
Dag Guus Janssen, Dank je voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de wijze van afhandeling. Uiteraard hebben wij ook nog gekeken naar het aangegeven punt qua levertijd; Op 05-09-2023 heb je bij ons een bestelling geplaatst waarbij wij op 18-09-2023 een bericht hebben gestuurd dat je bestelling gereed is. Dat is in totaal 9 werkdagen en valt binnen de gestelde levertijd. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat er de aanname is dat bij een klein stukje glas het wellicht sneller klaar zou kunnen zijn. Dat is een logische gedachte echter worden al onze orders op ordervolgorde in behandeling genomen en zijn de aangegeven levertijden van toepassing aangezien het maatwerk is. Onze levertijden hebben wij dan ook vooraf inzichtelijk bij het kopje "werkwijze" en dat komt in dit geval overeen. Wij hopen met deze aanvullende uitleg wat meer duidelijkheid te hebben gegeven en wensen je veel plezier van je bestelling. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Spiegels besteld. Redelijke prijs en levering volgens afspraak.
De levertijd is in werkdagen en dan moet je even rekenen om te bepalen wanneer je moet bestellen om "just in time" het glas te hebben. De levering was keurig op tijd zoals afgesproken en rustig uitgeladen. Maatvoering oké. Dus prima. Kwaliteit weet je niet na 1 maand, dat moet je na 5 jaar vragen.
zeer goed
Goede website, hele prettige en heldere communicatie. Snel antwoord en vlotte levertijd. Levering met duidelijke en uitgebreide instructies. Kortom: een uitstekend bedrijf!
Zeker een aanrader dit bedrijf.
Prima service, vriendelijke mensen.
Dit was de tweede keer dat we hier bestelden. Net als de eerste keer, top kwaliteit. Snelle levering, goed product en de juiste maten ontvangen. Zeker aan te bevelen.
Gebruiksvriendelijke site, goed product! Levering tussen 10-15 werkdagen vind ik wel veel.
Dag Astrid, Dank voor de beoordeling en de mooie complimenten. Wij snappen dat een levertijd nooit fijn is maar bij maatwerk is daar echt geen ontkomen aan. De levertijden hebben wij vooraf inzichtelijk en staan omschreven bij de werkwijze op onze site. Daar waar het kan daar zullen wij het zelfs sneller uitleveren. Wellicht is het een optie voor een eventuele volgende keer de bestelling zelf op de halen bij onze afhaallocatie. Dit kan namelijk een aantal dagen schelen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Op glaswebwinkel uitgekomen ivm lage prijzen. Al snel bleken ze ook een super service te hebben. Ze zijn ongelofelijk snel in de communicatie, denken mee en zijn erg vriendelijk! Dank!
gewoon perfect zoals het hoort.
Dag Gerard, Dank voor het plaatsten van de beoordeling. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over het algehele plaatje van ons product en service. Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Top afgeleverd, behulpzame vervoerder en goede uitleg.
Dag Bas, Dank voor je mooie beoordeling en het delen van het eindresultaat. De fitnessspiegel komt goed tot zijn recht en hopen dat je er veel plezier van hebt. Ook fijn te horen dat je goed geholpen bent door onze chauffeur. Dat zal hij leuk vinden om te horen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Een glasplaat van mijn koelkast was gesprongen en wegens de ouderdom ervan nergens meer een originele plaat verkrijgbaar. Oplossing was deze bij de Glaswebwinkel te laten maken. Prijs, niets hoger dan een origineel. Was snel gemaakt en afhalen ging bijzonder makkelijk en snel. Nu weer volledig gebruik aan het maken van de koelkastruimte.
Dag Celesta, Dank voor je mooie beoordeling. Wat fijn te horen dat wij je koelkast weer compleet hebben kunnen maken. Altijd weer mooi om te horen want daar gaat per slot ven rekening maatwerk over. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Glasplaat geleverd zoals besteld
Dag Bart, Dank voor je beoordeling. Erg fijn dat je tevreden bent over het totaalplaatje. Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Makkelijk te bestellen snel antwoord en super levering