Gewoon goed

Mooie spiegels, snel geleverd en keurige communicatie / levering

professioneel proces

zowel bestelling, als ook product, als de levering zijn professioneel uitgevoerd.

Uitstekend!

Glas was goed. En behulpzame medewerker bij het afhalen. Erg netjes!

• Afspraken nakomen

Prima spiegels, goede prijs, super service

Alles klopt bij dit bedrijf, goede keuze, heldere website, prijs OK. Vriendelijke mensen.

Prima ervaring.

Fijn bedrijf

• Afspraken nakomen

Nette producten en snelle levering

Gemakkelijk besteld op de website en snel geleverd. Keurige service.

• Afspraken nakomen

Wij hebben twee spiegels besteld na overleg met de klantenservice. Prima geregeld en ook de levering was super.

Volgens verwachting

• Afspraken nakomen

Netjes gehandeld. Goed materiaal.

Alle vragen netjes beantwoord aan de telefoon. Op de wenste stat alles goed beschreven, ook de aftrap informatie.

• Afspraken nakomen

Goed product, nette prijs, perfecte service

3 ruitjes van gehard glas besteld. Werden na het vooraf even gevraagd te hebben bij bezorging netjes in de schuur gezet, was geen probleem (service) Heb ze gebruikt voor binnendeuren, perfect op maat, precies wat ik ik besteld had. Het enige wat een beetje tegenviel was de levertijd, maar dat stond wel in de offerte, was dus geen verrassing en zal nergens veel korter zijn

Snel en goed geregeld

Keurig rekening gehouden met de wens om sneller te leveren. Prijs viel wat tegen - 6 boorgaten en een uitsparing maakten het gehard glas bijna 3x zo duur.

• Afspraken nakomen

Sneller geleverd als aangeven. Kwaliteit is op de langere termijn pas te beoordelen. Ziet er netjes uit.

Prima reregeld

Goed aangekomen. Wel apart dat ik een fors apart bedrag moest betale voor het verpakken en dat de spiegel 'gewoon' oningepakt afgeleverd wordt.

• Afspraken nakomen

Dat wat ik bestelde kreeg ik ook

Het duurde wel iets langer dan ik verwacht had, bestelde slecht 2 simpele glazen plankjes, maar dat kan meer aan mij liggen.

• Afspraken nakomen

Helemaal goed beloofd wat er verkocht is

Goede service hulp bij laden.

• Afspraken nakomen

snelle levering en vlotte service

snelle levering en goede service

• Afspraken nakomen

Kwaliteit/prijs prima. Ook de afhandeling heel goed en vriendelijk. Top!

• Afspraken nakomen

Duidelijk bestelproces, goede service en vriendelijk geholpen.

• Afspraken nakomen

Snelle levering, super geholpen bij afhalen

Bestelling ging vlot en levering snel. Ophalen verliep uiterst vriendelijk en behulpzaam. Aanrader! Kan kwaliteit van het glas natuurlijk nog niet echt beoordelen maar wat kan daar fout aan gaan…..

• Afspraken nakomen

Korte levering Aardige en behulpzame bezorger Mooie spiegel. Wow wow wow

• Afspraken nakomen

Top service en zeer deskundig.

Douchewand gesprongen, lichte paniek tot ik bij Glaswebwinkel via Google uitkwam. Gebeld en gelijk deskundig advies, maten douchewand met in het glas de bevestiging gaten per tekening opgestuurd. Binnen no time offerte, en die was ook nog eens een stuk lager dan ik initieel had verwacht. Binnen 3 weken nieuwe douchewand aan huis bezorgd. Past perfect, precies volgens maatvoering tekening.

Prima bedrijf

Mooie kwaliteit spiegel, je wordt ook goed geholpen met advies hoe je de spiegel moet ophangen.

• Afspraken nakomen

Zo goed en mooi en echt naar me zin

De meneer die het kwam brengen was echt behulpzaam en aardig ! Erg blij mee mijn dank sarie snoei

Gewoon goed!

De glasplaat die we besteld hebben voldoet helemaal aan de verwachtingen. In het offerte traject en na opdracht snelle reactie op de mail. Levertijd binnen de verwachtingen!

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn