We hebben onze eyecatcher een bronzen spiegel in ons hal bij Glaswebwinkel besteld. Zoveel leuke reacties daarop ontvangen dat wij dit jaar een andere plek willen voorzien van een mooie spiegel door hen. Vriendelijke personeel en zeer zorgvuldig gaan ze om met je wensen en opdrachten! Bedankt voor alles!
Dag Khatera, Dank je voor de mooie beoordeling en de complimenten. Wij hebben het prachtige eindresultaat ook via Instagram gedeeld en heb jij veel volgers geÏnspireerd. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Ben zeer tevreden over snelle service. Netjes op de hoogte gehouden per mail.
Maatwerk, mooi afgewerkt, netjes bezorgd en prima product in dit geval de spiegel
Na gedegen onderzoek op internet kwam ik bij Glaswebwinkel uit voor het leveren van een glazen achterwand in onze keuken. Omdat ik een glazen achterwand wilde met uitsparingen en zeker wilde zijn dat ik het juiste product voor mijn situatie had uitgekozen, heb ik een aantal keer telefonisch en via email contact gehad met Glaswebwinkel. Ik kreeg inhoudelijk goed advies en werd steeds snel en vriendelijk geholpen. Ook de levering van de glasplaat verliep snel en goed. Ik kan Glaswebwinkel van harte aanbevelen!
De levertijd was zeer acceptabel. De prijs was goed. De kwaliteit is goed en de afmetingen zijn zoals besteld. De bezorger was erg vriendelijk en correct.
Duidelijk en netjes offerte gekregen en daarna de bestelling kunnen plaatsen. Duidelijke communicatie omtrent het verloop en levering van de order.
Gemak en snelle levering
Gewoon goed
als boven
Vriendelijk bij contact en vlotte levering
Erg plezierig contact gehad, snel en vriendelijke reactie op vragen. Goed advies over de maatvoering en aandachtspunten bij het inbouwen. De kwaliteit van de geleverde douchedeur, scharnieren en handgreep zijn goed.
Perfect online glas bestellen
Unieke spiegel op maat. Levering ging soepel.
Aangename personeel altijd vrolijk en hulpzaam. Ennn de beste prijzen!! Heel fijn, 10 out of 10
Bestellen gaat makkelijk, communicatie vanuit het bedrijf is zeer duidelijk en prettig.
Dag Jeroen, Ontzettend bedankt voor het plaatsen van de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje en erg attent dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Wij waren al fan van je programma op Radio 10 maar nu smaken de boterhammen tijdens de lunch nog beter :-). Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Dag Gerrit, Dank je voor je beoordeling. Goed te horen dat wij aan je verwachting hebben kunnen voldoen. Nogmaals en dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
prima service .
Ik zocht voor een douchecabine in een nogal specifiek formaat glasplaat en stelde daar een aantal vragen over via mail. Hierop werd snel en kundig gereageerd. Vervolgens is de plaat op tijd en door een behulpzame en aardige chauffeur afgeleverd.
Dag Leonie, Dank voor je mooie beoordeling en aanvullende woorden. Fijn te horen dat je tevreden over het totaalplaatje van onze dienstverlening en het geleverde product. Uiteraard zullen wij het compliment doorgeven aan de betreffende chauffeur. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Nette levering en mooie Glasplaat
Goeie prijs en service. Helemaal tevreden.
Mmoie geslepen glasplaat voor de kachel
Mooi en goed geleverd
alles netjes geregeld