Klantvriendelijk bij afspraak levering en blij met spiegel op maat.

Hoop wel dat de spiegel stevig genoeg hangt met het ophangsysteem.

• Afspraken nakomen

Snelle service en een mooi product

Makkelijke en overzichtelijk bestelproces. Snelle levering van een mooi product

• Afspraken nakomen

Snel geleverd en goed kwaliteit

Onderplaat kachel via de website besteld met mooi afgeronde hoeken, precies wat we wilde. Gebracht door eigen chauffeur die zeer vriendelijk was.

Goed, betrouwbaar en snel

Goed en snel contact! Alles volgens afspraak geregeld. Mooi snelle levering. Erg mooie kwaliteit spiegels! Blij met het resultaat!

• Afspraken nakomen

Van begin tot eind vriendelijk geholpen.

Een goed product voor een prima prijs en een zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Met ook nog eens een snelle levering.

Gunstige ervaringen

Komen afspraken na

Zeer goede service

Goede service.. en duidelijke uitleg over de levering en de tijd en komen die ook na ..

Waar voor je geld.

Wat ik heb besteld, heb ik gekregen met daarbij de keuze voor afhalen en dat werkte perfect. Aardige en kundige medewerkers. Had perongeluk teveel plastic blokjes besteld werd zonder enig probleem en door hun zelf geïnitieerd teruggestort Echt top aktie. Ik kom daar zeker terug

• Afspraken nakomen

zeer goede info voor DIY en zorgvuldige levering

Uitgebreide info op de website om keuze te maken, goede instructies voor DIY klusser. Een tip hoeveel glaslijm spuitbussen er nodig zijn per oppervlakte miste ik nog wel.

Prima levering

Spiegel is zeer goed afgeleverd. Hij is precies op maat en voldoet perfect aan de verwachtingen.

• Afspraken nakomen

Alweer een nieuw raam, op de millimeter nauwkeurig gemaakt, laten bezorgen.

Deze mensen doen wat ze beloven, nauwkeurig, snel en volgens afspraak geleverd. Ook makkelijk dat de afmetingen van het raam in de omlijsting aan de binnenkant met een laser is gegraveerd zodat bij een latere breuk makkelijk een vervangend raam kan worden besteld. Kwaliteit en betrouwbaarheid voor een lage prijs.

• Afspraken nakomen

Prima bedrijf, prijs en service

Hetzelfde als boven

Prima bedrijf

GWW is een prima bedrijf. Lage prijzen, prima service en heldere communicatie. Glashelder.

• Afspraken nakomen

Fantastisch werk en dito service bij ophalen en de hele informatie tussen bestellen en ophalen.

Prima service, vriendelijk personeel

Ik werd goed geholpen. Toen ik mijn bestelling op kwam halen, ben ik nog even geholpen.

Heel erg vriendelijk!

Het bestellen via de website was erg makkelijk. Alles wat je moet weten wordt uitgelegd. Levertijd was veel sneller dan verwacht. Heel blij verrast hierdoor. Het ophalen was super. Erg vriendelijke mensen.

Uitstekend!

Snelle communicatie, snelle levering, àlles volgens afspraak.

• Afspraken nakomen

Een betrouwbare glasleverancier, snelle levering en een perfecte klantenservice!

Na diverse glasleveranciers met elkaar vergeleken te hebben, gekozen voor glaswebwinkel.nl. Een concurrerende prijs, echter gaven de vele (recente) reviews en een contactmoment met de uitstekende klantenservice voor mij de doorslag. Daarnaast ook nog eens sneller geleverd dan verwacht door een zeer vriendelijke bezorger, die samen met mij het glas in de garage heeft neergezet! Al met al een dikke 10!

• Afspraken nakomen

Goed product, snel en betaalbaar

Het glas was perfect op maat gesneden en snel geleverd voor een goede prijs.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en snel!

Snelle levering, voed geholpen en aardige behulpzame medewerkers!

Snel

Snelle levering en goedkoop

• Afspraken nakomen

Mooie site en duidelijk proces

Het bestelproces was duidelijk en de levering was prima.

• Afspraken nakomen

Een super aardige man die de ruit bij mij binnen bracht.

Hele goede zak.

Geen min-punten. Van besteling tot aan de deur helemaal prima.

Mooi

Grote bronzen spiegel op maat besteld Ziet er prachtig uit. Eerst per ongeluk de verkeerde afwerking besteld, dit kon gelukkig nog rechtgezet worden.

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn