Prijs verhouding is goed, website is overzichtelijk en afspraken worden nagekomen. Nette aflevering, goede service
Dag Ruud, Dank voor het plaatsen van de beoordeling. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent over algehele service. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Exact geleverde rond vormige spiegels volgens aangeleverde dwg bestanden!
Dag Jan Oliemans, Dank je voor je mooie beoordeling. Leuk om te horen dat je modelspiegels aan je verwachting voldoen. Dat is ons streven en extra fijn als die waardering dan achteraf komt d.m.v. deze mooie beoordeling. Mocht je het uiteindelijke eindresultaat nog met ons willen delen dan vinden wij dat natuurlijk erg leuk om te zien. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Ik had besteld : Een glasplaat achterkant recht voorkant rond.ik kreeg alle 4 hoeken afgerond
Dag Rieky, Dank voor de geplaatste beoordeling. Wat spijtig te horen dat je een andere verwachting hebt van het bestelde product. Inmiddels hebben wij contact met je opgenomen; Hieruit blijkt dat wij de glasplaat precies zo hebben geproduceerd zoals er in bestelling is opgegeven (met 4 afgeronde hoeken). Wij hebben dus niet kunnen weten dat het 2 afgeronde hoeken moesten zijn aangezien er geen wijzigingsverzoek is aangevraagd. Je hebt aangegeven te gaan kijken of het alsnog lukt met de 4 afgeronde hoeken. Wij horen het graag van je, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede prijs in de buurt én snelle service, perfecte combinatie!
Heldere communicatie, goede prijs, prima service. Hier kom ik terug.
Heldere communicatie, goede prijs, snelle levering en uitstekende service. Hier kom ik terug.
Gehard glas besteld. Afgehaald in Apeldoorn. Prima service en sneller geleverd dan verwacht
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij glaswebwinkel.nl. Het telefonisch contact was vriendelijk en de informatie over leveringsvoorwaarden en datum uitstekend. Wilt u glas? Glaswebwinkel. nl is een prima keuze
Heldere communicatie, prima prijs en product.
Heldere communicatie, prima prijs en product.
Vriendelijk advies en uitstekende informatie over levertijd etc.
Afleveradres was niet correct maar werd snel gecorrigeerd
Een webshop die het verstaat klantvriendelijk te zijn ! Vriendelijk telefonisch contact en uitstekende informatie over leveringsdatum en tijd via mail en SMS. Wij zijn zeer tevreden en mocht u glas nodig hebben kunt u met een gerust hart bij deze firma bestellen.