Gemakkelijk de bestelling gedaan via internet Na de bestelling bleek ik nog wat vergeten te zijn en dat ik op vakantie was tijdens de vermoedelijke levering 1 telefoontje was genoeg om de extra bestelling (zonder extra verzendkosten) en een passende lever datum geregeld te krijgen Ook de levering was netjes op tijd en goed geregeld Het glas is nog niet geplaatst dus kwaliteit kan ik nog niet goed beoordelen
Voor iedereen gemakkelijk te gebruiken bestelinformatie
Niets aan toe te voegen
Vriendelijke mensen. Alleen jammer dat bik deze bestelling de platen niet waren verpakt in het karton wat de voorgaande keer wel zo was.
Dag, Dank voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent, wij zullen het zeker doorgeven aan de desbetreffende collega. Natuurlijk hebben wij ook even gekeken hoe het is gegaan met het wel/niet verpakken van je bestelling; Wij verpakken ons glas niet standaard. Dit is namelijk niet nodig aangezien wij onze leveringen doorgaans met glastransport uitleveren waarbij het (breuk) risico tijdens transport bij ons ligt. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan het milieu om zo min mogelijk onnodig verpakkingsmateriaal te gebruiken. Bij het zelf ophalen van de producten, geven wij voorafgaand een uitleg via het afhaalbericht, hoe je je het beste voor kan bereiden om je bestelling op te halen. Een uitzondering op het verpakken kan er zijn t.a.v. spiegels. Hiervoor is tijdens de bestelling een optie te kiezen om het wel/niet te laten verpakken. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag en uiteraard hopen wij je terug te zien bij een vervolgbestelling. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Zeer goede site en bij vragen goede uit leg en ruiten voor een redelijke normale prijs en een snelle en goede levering top service.
Heel behulpzaam , ivm rugklachten erg gied geholpen
Prijs / kwaliteit is goed. Wachttijd viel mee Allemaal prima
Ik ben zeer tevreden met het geleverde Canaleglas. De maten klopten, het was wel even uitzoeken of er 2mm per zijde af moest van de sponningmaat of alleen op twee zijden. Dat mag wel wat duidelijker gemaakt worden op de website, m.i., er mag geen twijfel zijn bij de klant. De levering was netjes op de afgesproken dag.
Dag Frans, Dank je voor je mooie beoordeling. Hier worden wij natuurlijk altijd erg blij van. Ook bedankt voor je aanvullende informatie. Wij gaan altijd uit van de glasmaat. Dus hetgeen je in de bestelling plaatst dat is ook uiteindelijk wat er geproduceerd gaat worden. Mocht je twijfelen dan zijn wij natuurlijk ook telefonisch of per mail bereikbaar. Wat misschien ook nog kan helpen dat is het item "meest gestelde vragen" https://www.glaswebwinkel.nl/faq-tips/ Wij willen je nogmaals danken en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Jaren 30 ruit nodig voor in een tussendeur. Canale mat blank. Bestelproces was erg makkelijk. De update en informatie over de levering meer dan voldoende en de aflevering erg netjes. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
geharde glasplaten voor in vitrine kast. Keurig geleverd conform verwachting vanaf een helder website. Nette afhandeling bij afhalen.
Alleen jammer dat jullie niet verder gaan dan de voordeur bijvoorbeeld bij de mensen achter het huis neer zetten ivm beschadiging of kapot gaan van het glas
Dag Jack, Dank voor de beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. Ook fijn dat je aanvullende feedback geeft zodat wij dit mee kunnen nemen om onze service optimaal te houden. Het klopt inderdaad dat wij (in principe) tot aan de eerste drempel van de begane grond leveren. Op onze site hebben wij onze aflevervoorwaarden inzichtelijk en uitgeschreven. Op deze wijze proberen wij het zo duidelijk en transparant mogelijk uit te leggen zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Aanvullend staat er ook een uitleg bij de meest gestelde vragen. Op het moment dat wij de aflevermail sturen dan geven wij hierover nogmaals een uitleg zodat je van tevoren je voorbereidingen kan treffen. Dat klinkt misschien wat statisch en strikt maar de producten die wij leveren zijn kwetsbaar waarbij het voor ons helaas onbegonnen werk is om vooraf een inschatting te maken hoe de situatie (en wensen) ter plekke zijn bij onze klanten. Uiteraard mag je ons vooraf altijd bellen of mailen als er afwijkende vragen/verzoeken zijn zodat wij de informatie aan onze chauffeurs mee kunnen geven. Mocht de chauffeur ter plekke beoordelen dat je verzoek niet haalbaar is dan zal ervoor worden gekozen om het glas op een veilige plek neer te zetten zodat de aflevering succesvol kan worden afgerond. Wij hopen je hiermee een goede uitleg te hebben gegeven en willen je nogmaals danken voor je aanbeveling. Hartelijke groet en wie weet tot een volgende keer, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Goeie webshop. Snel besteld. Goed communicatie via de mail. Makkelijk af te halen in Apeldoorn, waar altijd een vriendelijk iemand je wilt helpen inladen. Goed bezig!
Prettige communicatie en snel geholpen. Binnen een paar dagen kon ik mijn bestelling afhalen.
Dag Erik, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze service. Daar waar het kan zullen wij inderdaad de bestelling eerder gereed hebben dan de gemiddelde levertijd. Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Zeer snelle leveringen terwijl we in de bouwvak vakantie zitten. Super dat dit alsnog kon. De service aan de telefoon was helemaal prima, zeer vriendelijk, zeer begrijpelijk vanwege onze situatie. We zijn zeer, zeer, zeer tevreden met de geleverde spiegel voor de badkamer. Deze hadden we echt keihard nodig. Glaswebwinkel heeft er alles aan gedaan om dit op tijd te leveren. Dat noemen we dus klantvriendelijkheid. Prijs kwaliteit helemaal waargemaakt. Wij raden de winkel aan iedereen aan als je kwaliteit wil tegen een goede prijs!!
Dag Jolly & Carla, Dank jullie voor de mooie beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie goed zijn geholpen door ons. Uiteraard is dat ons uitgangspunt om zo te werk te gaan en dan extra fijn om te horen en de waardering te krijgen dat het op deze wijze heeft uitgepakt. Wij leveren ook inderdaad tijdens de bouwvakperiode. Dat is geen probleem. Erg mooi ook dat je eindresultaat met ons hebt gedeeld door het plaatsen van de foto. Het ziet er prachtig uit! Heel erg bedankt voor jullie aanbeveling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Was makkelijk op te halen.
Spiegel op maat laten maken en laten leveren op locatie. De spiegel was maatvast en had geen gebreken.
Glas besteld en zelf opgehaald. Werd netjes voor me in de auto gelegd door vriendelijke medewerker. Niet de aller-allergoedkoopste, maar dat hoeft ook niet, want een zeer lage prijs gaat vaak om kruimels en dat vind je altijd wel weer terug in de verzendkosten of de service.
Betrouwbare winkel om je spullen te bestellen. Levering is zoals beloofd.
Alles is makkelijk gegaan glas besteld via internet 2 weken levertijd ophalen klaar
Snelle levering, vriendelijke bezorger, prima glas!
Dag Robert, Dank voor je mooie beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje van onze afwikkeling. Onze chauffeur zal het leuk vinden dit te horen. Wij zullen dit zeker aan hem doorgeven. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebinkel
voorzien van beschermkurkjes. Geen onnodige verpakkingsmateriaal.
Dag Sem, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling. Altijd leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Daar waar het kan zullen wij het inderdaad zonder verpakking aanleveren. Het verpakken is namelijk niet nodig vanwege het glastransport waarmee wij onze bestellingen uitleveren. Uiteraard is er vanuit onze kant de garantie dat wij het glas schadevrij bij je bezorgen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Top super heel netjes de aflevering op tijd zou zo weer bestellen.