Veel keuze en prima service.
De afspraken worden nagekomen. En de man van afleveren was zeer vriendelijk.
Makkelijk bestellen, snelle reactie, bericht wanneer de bestelling afgehaald kan worden. Bij het ophalen geholpen door een vriendelijke medewerker die de bestelling ook nog keurig in mijn auto heeft gelegd!
Prima webwinkel en vriendelijke mensen
Snelle levering. Opgehaald in apeldoorn. Geholpen door een beleefde werknemer bij het inladen. Aanrader!
Dag Johan, Dank voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat je tevreden over het totaalplaatje. Uiteraard zullen wij het ook doorgeven aan de betreffende collega die je heeft geholpen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel en Team Spiegelexpert
Alleen transportkosten hoog
Dag Fred, Dank voor de geplaatste beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het geleverde product en onze service. Helaas ontkomen wij er niet aan om transportkosten in rekening te brengen op het moment er gekozen wordt de bestelling op locatie af te leveren. Deze kosten zijn vooraf inzichtelijk. Het mooie is dat wij ook een optie hebben waarbij wij geen transportkosten in rekening brengen. Door de bestelling zelf op te halen bij onze afhaallocaties zullen er geen transportkosten zijn. Wellicht is dat een tip voor een eventuele volgende keer. Nogmaals dank, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Glas plaar besreld voor onze giurwb fafel. Snelle levering. Hou er rekening mee, dat mocht je het makkelijk willen vervoeren je het in laat pakken. Dit moet je appart vermelden. Vedder top bedrijf
Dag Anneke, Ontzettend bedankt voor je beoordeling. Het klopt inderdaad dat het glas onverpakt is. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen om het verpakkingsmateriaal te beperken om zo de afvalberg te verminderen. In het geval je kiest de bestelling zelf op te halen dan geven wij in het afhaalbericht aanvullende tips om het glas onverpakt te vervoeren. Bij afleveren op locatie zal dit met glastransport worden geleverd. Onze auto's zijn er namelijk op ingericht om het glas onverpakt te vervoeren en geven wij garantie dit schadevrij uit te leveren. Mocht je het glas toch verpakt willen hebben dan kan dat en is het verzoek dit vooraf kenbaar te maken zodat wij je verder kunnen berichten. Nogmaals dank voor je mooie beoordeling en goed te horen dat je ervaring met ons als positief is ervaren. Hartelijke groet en wie weet tot een volgende keer, Team Glaswebwinkel en Spiegelexpert
Met de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatum en de tijd. Alles verliep vlot en goed. Ook wil ik daarbij nog benoemen, dat ik telefonisch uitstekend werd geholpen. Kortom een super goed bedrijf
Dag, Dank voor de mooie beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen dat het van het begin tot het eind goed is verlopen en dat je ervaring met ons als positief is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet Team Glaswebwinkel en Spiegelexpert
Glasplaat was volgens opgave ,ook opmaat en netjes afgeleverd zonder beschadiging. Top.
Dag Bart, Dank voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en delen van het eindresultaat. Het ziet er prachtig uit. Goed te horen dat je ervaring met ons je goed is bevallen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zie boven. Top !
Je krijgt wat je ziet
Prima geholpen en de aflevering verliep ook goed
Levering,kwaliteit en prijs helemaal prima.
makkelijk bestelproces goede uitleg inmeten duidelijk over levertijd. kortom prima
Prachtige spiegel op maat gemaakt, keurig geleverd.
Ik wilde een lange smalle spiegel op een gestucte wand plaatsen. Daarvoor een spiegel besteld en gevraagd hoe die het beste te monteren. Ook de levering was perfect geregeld en zeer prettig afgehandeld.
Vriendelijk, deskundig
Correct
de bestelling bestond uit; - glas - glasband - glasblokjes - glaskit Als netjes optijd en correct ontvangen behalve de glaskit. In plaats van de glaskit heb ik spiegellijm ontvangen. Daarmee kan onmogelijk worden afgekit. Deze is daar totaal niet geschikt voor. Dus alsnog een kittube moeten aanaschaffen. Erg jammer!
Dag Jean Paul, Dank voor de beoordeling en toelichting. Wij hebben de gegevens in de order erbij gezocht en er had inderdaad montagekit geleverd moeten worden i.p.v. spiegellijm. Er is dus een foutje gemaakt waarbij er een verkeerde koker kit is geleverd. Excuses voor het ongemak en uiteraard zullen wij de kosten van de niet geleverde kit terugstorten. Goed te horen dat de overige producten en service aan de verwachting hebben voldaan. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ik heb mijn spiegel voor in het toilet hier besteld. Samen in overleg tot een goede bestelling gekomen. Ontzettend blij met de (snelle) levering, vriendelijke klantenservice en het eindproduct!
Bij afhalen van het product werd ik zeer vriendelijk geholpen.
Op tijd en compleet, vriendelijk behandel
De eerste keer als klant bij hun, voor een online-shop hebben zij een heel erg toegewijde customerservice, heb ik zo nooit eerder ergens meegemaakt. Is een echte aanrader.
Dag Nils, Dank voor de geplaatste beoordeling. Wat ontzettend fijn om te horen dat wij ons daarmee kunnen onderscheiden. Voor ons is het van belang dat het totaalplaatje van A t/m Z klopt en dan is het extra fijn dat dat wordt opgemerkt. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede prijs, kwaliteit en service verhouding