Top; Echter gesprek met telefoniste verliep uitermate stroef. Werd snel teruggebeld en vervolgens kon ik het meteen ophalen. Gezellig goede sfeer, klantgericht. Kom zeker terug
Dag Erwin, Dank voor de geplaatste beoordeling. Uiteraard hebben wij navraag gedaan naar het verloop van het telefoongesprek. Ik denk dat onze telefoniste je niet goed heeft begrepen en er vandaar verwarring is ontstaan. Goed om te horen dat een andere collega het vervolgens goed op heeft gepakt en dat je vervolgens snel over je bestelling kon beschikken en verder goed is verlopen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ik kon duidelijk bestellen wat ik wou en per email nog wat details opgevraagd waarop ik snel een antwoord kreeg.
Gebruiksvriendelijk bestelformulier, goede info over de bestelling en snelle levering.
Netjes op tijd geleverd . Netjes bezorgd
Telefonisch goed bereikbaar. Leverdatum en tijd ook nagekomen. Super!
Goede uitleg, makkelijk bestellen en prima levering
precies op maat en netjes thuis afgeleverd ruim binnen de afgesproken periode
Ik kreeg snel reactie op mijn verzoek voor een prijsopgaaf. Na de bestelling werd er snel en netjes geleverd. Hier bestel ik in het vervolg zeker weer.
Goede kwaliteit, snelle levering. Goed aardig personeel.
Glas goed; afspraken goed; prijs wel stevig verhoogd en vaste bezorgkosten ten opzichte van 3 jaar geleden zelfs verdubbeld.
Dag Theo, Dank voor de geplaatste beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over ons. Het kan kloppen dat er wat prijswijzigingen zijn. Helaas ontkomen wij hier niet aan aangezien de energiekosten (productie glas), de grondstof- en brandstofprijzen enorm zijn toegenomen. Bij het zelf afhalen van je bestelling, worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht dus wie weet is dat voor een volgende keer een optie voor je. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Glas werd keurig afgeleverd heb geholpen was 1e verdieping, uiteraard heeft chauffeur koffie gehad, Vriendelijke groet, Winston Dawson/ Utrecht
Een goeie ervaring
Prima uit gevoerd
Goed en duidelijke voorwaarden
Prima product, concurrerende prijs en korte levertijd.
De bestelling was heel snel klaar terwijl bij de concurrenten het weken langer zou duren. Zelf afgehaald in Apeldoorn. Makkelijk bereikbaar en goeie service.
Snelle service met goede glaswerk
Ben duidelijk ingelicht over tijd en manier van levering glas. Lossen grote stukken glas ging veilig met goed gereedschap en duidelijke instructie aan mij van chauffeur.
Gemakkelijk te bestellen in de website.Goede service.
Dag S.J. Wokke, Dank voor de geplaatste beoordeling. Het doet ons goed te horen dat het bestelgemak als positief is ervaren. Ook zijn wij blij dat onze service aan de verwachting heeft voldaan. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bestellen ging voorspoedig behalve dat mijn credit kaarten niet geaccepteerd werden "vanwege onjuiste invoer". Communicatie was perfekt en afhalen verliep erg soepel.
Dag Rob, Dank voor de geplaatste beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over onze service. Uiteraard hebben wij gekeken naar je feedback betreft je creditcard betaling. Het blijkt dat er op dat moment een storing was bij het creditcard afrekenen. Dat zal wellicht de reden kunnen zijn dat het op dat moment niet is gelukt. Mocht je op het moment van het bestellen problemen ondervinden dan mag je ons altijd bellen want dan kunnen wij ter plekke met je meekijken wat er misgaat. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Zowel contact via telefoon, internet en bezorger uitstekend contact. Het glas werd zelfs geleverd voor de afgesproken datum.
Goed geinformeerd van tevoren, vriendelijke bezorger. Correct geleverd.
Dag Willem-Jan, Dank voor je beoordeling. Wat fijn te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje van onze service en je geleverde glas. Wij zullen de complimenten zeker doorgeven aan de betreffende chauffeur, dat zal hij erg leuk vinden. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel