Reageren correct en snel op je mail. Artikelen netjes bezorgd en bij niet thuis volgens instructies geplaatst. Zeer snelle levering g.

• Afspraken nakomen

Goed en snelle service voor de juiste prijs

afhaalpunt makkelijk te bereiken in filiaal Apeldoorn , lig vlakbij de A1

super levering

hadden gevraag om achterop neer te zetten en chauffeur heeft dit netjes gedaan ook, wij moesten onverwachte weg, bedankt voor goede servive

• Afspraken nakomen

Duidelijke info, goede aflevering met precieze aanwijzingen

• Afspraken nakomen

Makkelijk bestellen online en prima bezorging en communicatie hierover.

Makkelijk bestellen online en prima bezorging en communicatie hierover.

Goed, netjes en op tijd

• Afspraken nakomen

Zeer soepel en klantvriendelijk georganiseerd!

Om kort te gaan 0-fouten. Bereikbaarheid goed, advies helder en vriendelijk, snelle levering

goed en snel geregeld

goed en snel geregeld

Net bedrijf!

Goed contact, helpen meedenken. En zeer nette levering. Mooie kwaliteit! Kortom, een heel fijn klantvriendelijk, kwalitatief bedrijf

Nu kan ik trainen.

Een fijn bedrijf. Duidelijke website en snelle levering. Eindelijk een dansspiegel.

• Afspraken nakomen

Zowel prijs als aflevering prima.

Via de website eenvoudig het glas uit te zoeken. Met enkele stappen op de makkelijke website te bestellen. Na de bestelling een goede communicatie over de levertje en moment van afleveren. Als ik ooit weer glas nodig heb kom ik zeker bij de Glaswebwinkel terug.

afspraken prima na gekomen

super!

Geleverd volgens afspraak. Bezorger netjes gebeld. Ik ben er blij mee!

• Afspraken nakomen

Zeer goede klantenservice, vriendelijke bezorger en extra hulp bij de levering

• Afspraken nakomen

Betaalbaar kwaliteits glas wat op redelijke termijn op maat wordt gemaakt.

Ik had voor mijn zeeaquarium 3 nieuwe ruitjes nodig met specefieke maten. Deze waren vergeleken met andere glas winkels het goedkoopste en de kwaliteit is top. Ook kon ik het (met de feestdagen er tussen) binnen 3 weken na bestellen al afhalen. Ik ben zeer tevreden en zal de volgende keer mijn glas wederom bij glaswebwinkel bestellen.

Prima product

Als eerste moet ik aangeven dat mijn bestelde spiegel er goed uitziet en dat er bij de aflevering heel behoedzaam mee omgegaan werd. Ook de klantenservice werkte prima en naderde mij direct toen ik een verkeerde combinatie had opgegeven van een ophangsysteem en veiligheidsfolie. Er staat veel informatie op de website, dus je kunt als leek een heel eind komen, echter miste ik bij het ophangen van de spiegel, dat je bovenaan een bepaalde speling moet aanhouden, en ook dat er aan beide zijden 13 mm ruimte moet zijn, anders kun je de spiegel niet vastpakken om op te hangen. Vandaar ‘maar’ 4 sterren, anders waren het er 5 geweest.

• Afspraken nakomen

Komen afspraken na en snelle levering

Heel tevreden over het geleverde glas voor mijn badkamer en een spiegel voor de woonkamer. Communicatie vooraf en tijdens het bestellen was duidelijk en volledig volgens afspraak. Kortom een aanrader en voor herhaling vatbaar.

• Afspraken nakomen

Teleurstellend, komen afspraken niet na

Het is niet al te best. Ik heb vooraf naar de mogelijkheden geïnformeerd en het zou geen probleem zijn om een uitsparing in een spiegel te maken. Maar het is niet de goede vorm, niet de goede plek, beschadigd.. Het meest vervelende is dat dit nu al weken niet wordt opgepakt om het op te lossen. Een aantal keer ook hele basale producten besteld en dat ging wel goed.

Super winkel.

Maak je keuze voor het glas dat je wilt, voer je maten in en je ziet direkt jou prijs. Levering is super snel.

• Afspraken nakomen

Goede site, makkelijk bestellen en snelle nette levering

• Afspraken nakomen

Netjes geleverd op mijn zelf gemaakt glasbokje .

En nette begeleidende E-mail!

GEWELDIG!

Service, prijs, en contact met de winkel is geweldig en eerlijk! Gehard glas gekocht en veel sneller dan beloofd netjes thuis geleverd

• Afspraken nakomen

Levering zoals besteld binnen beloofde tijd, vriendelijke werknemers.

• Afspraken nakomen

Komt afspraken na tegen redelijk tarief

• Afspraken nakomen

Klaar en duidelijk en afspraken worden nageleefd

compleet positief

Aruba 13