Het is de eerste keer dat ik bij Glaswebwinkel.nl iets heb gekocht. En ik ben zeer tevreden over de aankoop. Maten kloppen, type glas en spouwvulling klopt. Niets mis mee. Ik zou Glaswebwinkel.nl bij iedereen, die naar mijn ervaringen zouden vragen, aanraden.
Dag, Wat ontzettend leuk om te horen en bedankt voor je beoordeling en toelichting. Goed te horen dat je eerste ervaring met ons positief is ervaren. Daarnaast ook dank voor je aanbeveling. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet en fijne dag, Team Glaswebwinkel
Gewoon goed, vriendelijke bediening.
Alles verliep naar wens, de chauffeur was wat te laat, maar nu woon ik ook niet op een makkelijke plek om te vinden! Keurige man overigens!
Dag Elise, Dank voor je beoordeling. Dat zal de betreffende chauffeur zeker leuk vinden om te horen, wij zullen het zeker aan hem doorgegeven. Het klopt inderdaad dat hij iets later dan gepland op de plek van bestemming was. Er kunnen onderweg altijd onvoorziene omstandigheden zijn waarbij de gecommuniceerde tijd niet haalbaar is. In zulke situaties zullen wij dit (zoals ook nu) telefonisch kenbaar maken. Nogmaals dank en heel veel plezier van je bestelling. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Super eenvoudig glas besteld en goede levering van het glas :))
Goede ervaring met een eerste bestelling
Prima op tijd, vriendelijke levering
Duidelijke informatie waardoor ik het vertrouwen had om te bestellen. De prijs is ook het goedkoopste wat ik kon vinden. Heel goed geholpen bij het afhalen.
Dag Dignum, Dank je voor je beoordeling. Wat goed te horen dat de informatievoorziening en onze hulp het vertrouwen hebben gegeven om bij ons een bestelling te plaatsen. Erg leuk om te horen dat dit alles goed overkomt. Voor ons is dat een extra bevestiging dat ons serviceniveau goed op pijl is. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Fijne en duidelijke omschrijving op de website en netjes en op tijd geleverd.
Goed en vrij snel.
Zie boven.
Rechterglas in de vitrinekast vervangen. Op dinsdag gebeld en besteld, donderdag al klaar, vrijdag opgehaald. Past precies. Geen millimeter te klein of te groot. Heel erg bedankt!
Na bestelling van een grote spiegel is het maar afwachten of het goed gaat.. Maar met duidelijke sms berichten wordt leveren gemakkelijk. Wel even zelf de behulpzame chauffeur assisteren, toppie!
Makkelijke website waar je eenvoudig kunt aangeven wat je wil, na opdrachtplaatsing snelle reactie en levering. Mooie kwaliteit.
Goede service, duidelijke levering.
De bestelling had ik juist maat en jullie geven duidelijk op website en ook goed op hoogte wanneer wordt geleverd
Beste, De ervaring is heel goed : snelle reactie bij vragen, stipte levering, gebruiksvriendelijke website. Vraag : ik heb getracht om een bijkomende spiegel te bestellen met maten 110 x 370mm. Maar dat kan niet ??!! Mvg
Dag Alfons, Dank voor je beoordeling. Ontzettend leuk om te horen dat je ervaring met ons als positief is ervaren. Wij zullen contact met je opnemen betreft de aanvullende bestelling. Nogmaals dank en hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Netjes afgeleverd
prima deal top kwaliteit en goede service.
Glaswebwinkel is al jaren mijn vaste glasleverancier. Duidelijke website en gelijk wordt je prijs berekend voor de verschillende glas opjecten die je nodig hebt. Verzenden doen ze eigen beheer, snelle levering en altijd netjes gecommuniceerd. Bedankt! en tot de volgende bestelling!
Dag Bart, Dank voor je beoordeling en mooie toelichting. Erg fijn om te horen dat je ervaring met ons keer op keer als positief is ervaren. Nogmaals dank en uiteraard fijn dat wij deze positieve samenwerking met elkaar hebben. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Keurig op tijd geleverd en ook nog heel. Levertijd zou iets korter mogen. Verder prima bedrijf.
Dag Edwin, Ontzetten bedankt voor je mooie beoordeling. Goed te horen dat je tevreden over ons totaalplaatje. Wij hebben nog gekeken of de levertijd korter had gekund dan de 11 werkdagen die het nu in beslag heeft genomen want daar waar het kan zullen wij het zeker niet nalaten. Op maatwerkproducten is hier helaas niet aan te ontkomen en geven wij voorafgaand bij onze werkwijze een indicatie van gemiddeld 15 werkdagen. Daar waar mogelijk zal het zelfs sneller gaan zoals bij je eigen bestelling. Wij willen je ook graag toelichten waarom wij een levertijd hanteren; Een levertijd komt tot stand om het product op maat te produceren en dan is er nog het logistieke aspect om de bestelling schadevrij op de plek van bestelling te leveren ;-). Dit maakt het totaalplaatje van een levertijd. Er is eventueel een snellere optie door je bestelling bij ons op te halen bij één van de afhaallocaties maar dan ligt het transportrisico bij jezelf ;-). Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Super good!!!!
Fijne en vlotte afhandelingen de bestelling. Scherpe prijs.
Voor de 3e keer hier glas besteld. Super makkelijk via online. Snelle levering en prima prijs. Je kunt het ook zelf ophalen.
Dag Jan, Dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent en je ervaring is dat wij ons serviceniveau steeds waar kunnen maken. Erg leuk dat je voor de 3e keer bij ons een bestelling hebt geplaatst. Wij hopen je uiteraard nog vaker terug te zien. Nogmaals dank. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel