Bestelling is prima afgehandeld van produceren tot levering wordt je op de hoogte gehouden.
Makkelijk besteld, Bereikbaar voor feedback, en correcte aflevering. Glas is mooi strak.
Besteld via de webshop. Mail ontvangen met duidelijke levertijden die ook zo nagekomen zijn
Klantvriendelijk en prima service
Werd veel sneller geleverd dan aangegeven
Was snel in huis, de bezorger erg behulpzaam en gaf ook nog een goede tip mee! De spiegels hangen prachtig in ons huis!
Komen alle afspraken na
Snelle en correcte levering
Bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding, communicatie en levertijd zijn top!
Het contact was erg prettig, de prijzen zijn zeer scherp en zij denken echt mee met de klant.
Goede communicatie en snel geleverd tegen een scherpe prijs
Ik moest de levering van mijn bestelling wijzigen i.v.m. met een onvoorzien voorval. Ik belde op en kreeg direct iemand aan de lijn (een bijzonderheid dezer dagen). De vrouw was uiterst vriendelijk en wijzigen van leveringsdatum was geen probleem. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken. De levering was precies op het tijdstip zoals aangegeven. Kortom, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Everything was just perfect!
Contact met het bedrijf gehad en ik ben goed geholpen
Perfect zoals gevraagd, grote spiegel op maat. Snel geleverd, goede service
Prima Service snelle levering
Perfect en snel geleverd
totale klantproces was zeer prettig
Wilde iets snel hebben en heb daarom gebeld of het op voorraad lag. Vraag telefonisch gesteld en snel teruggebeld door Glaswebwinkel. Besteld en daarna een persoonlijke mail dat ik het af kon komen halen. Snelle reactie en prima product
op tijd geleverd
Na een goede zoektocht op internet kwam ik uit bij Glaswebwinkel. Ze konden me precies bieden wat ik nodig had. Dus besteld en kwam netjes op tijd geleverd. Geen minpunten ontdekt perfect product voor de juist prijs!
Dag Erik, Dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je na je zoektocht bij ons bent uitgekomen, waarbij je naar tevredenheid hebben geholpen. Erg leuk om te zien wat het eindresultaat is geworden. Hier worden wij altijd erg van. De foto geeft exact de juiste weergave van de toepassing. Het ziet er prachtig uit! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Snel,goed en betaalbaar