Mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste! Bestelling verliep soepel en de communicatie via mail en sms ook.
Je krijgt excact wat je besteld. Super netjes en snelle levering.
Makkelijk en snel besteld, lage bezorgkosten. Alleen de mail met details over de bezorgtijd is bij mij niet aangekomen.
vriendelijk en correct, helemaal goed
Fijn meegedacht met ons glazenbureau en geleverd in volledige tevredenheid. Bedankt
Alles klopt!
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen in diverse uitvoeringen van het glas. Ook is er makkelijk extra benodigdheden te bestellen zodat je dat ergens anders hoeft te halen. De bezorger was zeer correct en behulpzaam om het glas op de aangewezen plek neer te zetten. Communicatie over de levertijd was prima!
Snelle levering voor een goede prijs
Goede service en advies Snelle levering,
Enige jammere is, is dat het glas totaal niet verpakt zit, bij het minste wat er kan gebeuren zijn er stukken, vandaar ook mijn vraag, waarom zo'n hoge verzendkost? Verder pastte het glas perfect in de frame!
Dag Gianni, Dank je voor de geplaatste beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het bestelde glas via onze webshop. Graag wil ik je toelichten waarop het glas niet is verpakt en waarom er verzendkosten zijn; Aangezien wij ons glas met glastransport leveren is er geen noodzaak om het glas te verpakken. Ons transport is er namelijk volledig op ingericht om het glas onverpakt te kunnen vervoeren. Er zijn situaties waarin er wel de mogelijkheid is om het glas te verpakken, deze optie is dan aan te vinken in onze webshop. Verzendkosten zijn niet alleen terug te vinden in het verpakkingsmateriaal maar is een omvangrijker geheel. Denk hier bijvoorbeeld aan het gehele logistieke deel vooraf en het zorgen dat het glas schadevrij op de plek van bestemming komt. Dit laatste onderdeel ligt volledig bij ons dus mocht blijken dat er bij/tijdens aflevering schade is ontstaan dan zullen wij de bestelling kosteloos opnieuw produceren en uitleveren. Mooie bijkomstigheid van het niet verpakken is dat we op deze wijze de verpakkingsmaterialen zoals plastic, karton etc., achterwege kunnen laten en zo hiermee ons steentje bij kunnen dragen aan een beter milieu. Overigens zullen wij voorafgaand de levering altijd een bericht sturen met daarin de datum van uitlevering en aanvullende tips ter voorbereiding dat je bestelling arriveert. Onze chauffeurs zijn altijd bereid om je verdere tips te geven op het moment ze het glas komen brengen. Ik hoop dat je met deze uitleg wat duidelijkheid hebt gekregen hoe dit in zijn werk gaat t.a.v. de verzendkosten en het wel/niet verpakken van het glas? Nogmaals dank en goed te horen dat de verdere service je goed is bevallen. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Hele klantreis was prima. Levering uitermate netjes en alles past perfect.
....vanaf het verkoop gesprek tot en met het ophalen van de bestelling. Bij het plaatsen ven de bestelling kreeg ik tal van zinvolle overwegingen, de bestelling was ruim binnen de beloofde termijn klaar, en in de email die dat aankondigde stonden praktische tips als hoe de bestelling veilig te vervoeren en hoe te rijden indien er een rij zou staan voor de gemeentewerkplaats... Vanaf nu is deze ervaring mijn referentie !
Dag Ton, Dank voor je beoordeling. Ontzettend leuk om te lezen dat je ervaring met ons zo goed is bevallen. Wij proberen het inderdaad alle tips zo goed mogelijk weer te geven en dan is het extra leuk om te lezen dat dit als positief is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Een groot compliment voor de zeer vriendelijke en prima service. Onze bestelling voldeed zeker aan onze verwachtingen. Ook de levering was heel correct. Prijs kwaliteit was perfect Wij onthouden het adres en geven dit ook door aan onze vrienden die glas nodig hebben. Hartelijke dank! Lieve
Dag Lieve, Dank voor de mooie beoordeling. Er leuk om te horen dat de levering in België goed is verlopen en je ervaring met ons als positief is ervaren. Ook fijn om je horen dat je ons aan gaat bevelen in je kennissenkring. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
adviseren al bij de bestelling, aflevering binnen de afgesproken tijd
Snel bestel, ondanks vakantietijd ook snel geleverd,
Dag Liesbeth, Dank voor je beoordeling en het delen van het eindresultaat. Het ziet er prachtig uit. Mooie toepassing zo'n glazen tafelblad. Goed te horen dat je tevreden bent over de snelheid, kwaliteit en prijs. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede communicatie, nette levering
Antwoord e-mail vragen snel en bij ophalen vriendelijke bejegening.
Mooi op tijd en correct geleverd
goede en snelle levering volgens afspraak
Vlotte levering, goede prijs en perfecte uitvoering van opgegeven maatwerk van wandvullende smoke spiegel met uitgespaard lichtpunt.
idem
Levering op de afgesproken dag en tijd. Nette chauffeur. De glasplaat die ik besteld had is perfect en niet onbelangrijk goedkoper dan bij een concurrent in mijn eigen woonplaats waar ik de plaat zelf moest ophalen. Nu keurig bij mij afgeleverd. Ben er blij mee!
Alles netjes en op tijd geleverd