Snel, als besteld

Snel, net als besteld

• Afspraken nakomen

Fijne zaak, lekker in de buurt

Fijne zaak, in Apeldoorn, goed geholpen, scherp geprijsd

Vlotte levering

Afspraken goed nagekomen en vriendelijke levering

• Afspraken nakomen

snelle reactie, vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding

bestellen met de software gaat goed. het wordt veel en gedetailleerd uitgelegd. Vragen per mail werden snel beantwoord. de medewerkers hebben gevoel voor humor, daar houd ik van. Telefonisch goed bereikbaar en telefonisch snel antwoord. Het ophalen van de goederen was eenvoudig, een medewerker was er met zijn kennis en hulp. zodat het glas veilig thuis kon worden gebracht. Nogmaals bedankt. de prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Niks op aan te merken

Goede service, goede prijs. Niks op aan te merken.

• Afspraken nakomen

Goede communicatie, snel geleverd volgens afspraak.

Goede kwaliteit voor een goede prijs. De gemelde levering verliep keurig zoals aangegeven. Kortom een aanrader.

Super service, uitstekende levering

Lieve mensen, heel behulpzaam, deze voor de levering maar ook voor het raadgeven bij de bestelling

heel goede ervaring

heel goed geregeld bij hen. zelfs voor een kleine ruit (50x40cm) betaal je de glasprijs. geen toeslag voor een kleine order van soms wel € 35. ook geen bedrag voor het ophalen van soms € 15 wat ook voor komt. prima bedrijf. goed voor mond op mand reclame

Mooie spiegel, vriendelijke bezorger

Tot op de dag van vandaag snap ik niet hoe jullie een op maat gemaakte spiegel kunnen leveren voor minder geld dan standaard formaat spiegels die kleiner zijn bij andere winkels, maar ik klaag zeker niet! De spiegel hangt inmiddels twee weken en ik ben er super blij mee. Precies wat ik zocht (want op maat haha) en ook goeie kwaliteit. De prijs blijft mij echter nog steeds een mysterie... Maar ga vooral zo door!

Snelle service mooie prijs

Spiegel besteld. Niet duur en snel klaar

• Afspraken nakomen

Goed advies, erg vriendelijk en goeie service

Goed advies en uitleg gekregen , hebben verstand van zaken. Product is perfecte staat geleverd

Alles netjes ver lopen.

Offerte en levering prima gegaan. Vriendelijke mensen

Alles goed

• Afspraken nakomen

Goede prijs, goede afspraak en juiste levering

Ik ben tevreden over: - speciaal gelaagd glas besteld op maat - de prijs voor het product - afgesproken levertijd - levering op tijd en op tijd aangekondigd - juiste product. - vriendelijke leverancier voor levering - of te wel ga zo door en ik bestel nog vaker ! ! !

• Afspraken nakomen

Dit was mijn eerste ruitje er volgen er meer.

Prima service...als het glas zelf even ophaald weet je zeker dat het heel aankomt.

• Afspraken nakomen

Goede kwaliteit glas, prima levering

Voor een goede prijs heb ik vier enkel glas platen aangeschaft bij Glaswebwinkel.nl. Afmetingen waren kloppend, randen netjes geslepen. Helemaal niets op aan te merken.

Belabberde service

Verkeerd soort glas geleverd en nu weer 2 weken wachten op hetgeen reeds helaas betaald is. Slechte service! Eerste en laatste keer dus!

• Afspraken nakomen

Goede levering , volgens afspraak.

Goede levering van glas zonder extra kosten bij kleine afhaalorder . Vriendelijk en snel . Over de kwaliteit van het glas kan ik nu nog niet oordelen maar het ziet er goed uit .

• Afspraken nakomen

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen. Vlotte levering. Uitstekende service verlening. In een woord TOP.

• Afspraken nakomen

Snelle service en zeer vriendelijk personeel Gewoon perfect

• Afspraken nakomen

Snelle en goede levering van glas

Binnen afgesproken termijn en op afgesproken tijdstip door behulpzame chauffeur geleverd.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service, vrij vlotte en vriendelijke levering.

Hetgeen ik had besteld, is veertien dagen geleverd...wat binnen mijn verwachtingen viel. Ik zal zeker in de toekomst nog gebruik maken van deze online-mogelijkheid.

• Afspraken nakomen

Giede communicatie en super levering erg tevreden

• Afspraken nakomen

Top bedrijf . Netjes via de mail op hoogte gehouden van de bestelling.

Prijs technisch ook top .

• Afspraken nakomen

Fijn contact en prima product(en)

Vooraf kregen we staaltjes om te kunnen beoordelen welke kleur het best in de ruimte zou passen. Het contact is de gehele tijd meer dan prima geweest. De levering was ook meer dan prima. Vooraf werd er via verschillende kanalen gecommuniceerd wanneer ze langs zouden en komen en wat er van ons verwacht werd. De chauffeur was erg behulpzaam en had nog enkele tips. De spiegel zat vrij vlot tegen de wand geplakt en de glasplaat lag al op de tafel toen de chauffeur de straat uit reed. Alles was keurig geregeld. Het feit dat de producten niet verpakt geleverd worden, heeft geenszins tot problemen geleid, sterker nog, het is erg fijn om de producten meteen op hun plek te kunnen zetten, zonder nog voor het afval te moeten zorgen.

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn