Keurig op tijd de juiste bestelling afgeleverd door behulpzame chauffeur.

Heel tevreden met het afgeleverde product

• Afspraken nakomen

Levering als beloofd, prima prijs, uitstekende service.

Zie boven

Niet best zie onderstaand

Niet best. Ik had de spiegel niet laten inpakken zoals jullie hadden aanbevolen op de site vanwege het milieu. Ik kreeg een spiegel van 2 meter lang aangeleverd met alleen een paar kurken dopjes. Wij wonen 7 hoog en de spiegel werd beneden in de gang afgeleverd. Mijn man is slecht ter been en heeft de spiegel alleen naar boven moeten brengen. Met als gevolg dat er een kleine beschadiging onder aan de spiegel is ontstaan. U begrijpt dat ik hier niet blij mee bent. Ik had liever iets meer betaald zodat de spiegel beter was ingepakt en boven was gebracht.

Fijne ervaring!

Goede prijs kwaliteit. Zeer duidelijk in mail. Nette bezorging.

• Afspraken nakomen

komen afspraken na en nette levering

Via de website gemakkelijk te bestellen en daarna netjes geleverd

Snelle correcte levering

Glasplaat voor op antieke kast (erfstuk) Duidelijke website, goede informatie over levering, prettig contact, goed product voor een eerlijke prijs. Mooi eind resultaat, erg tevreden.

• Afspraken nakomen

Super snelle reactie ,levering conform afspraken

Leuk bedrijf, gezellig telefonisch contact ,bij afhalen leuk contact ,echt plezierig om even te zijn.Behulpzaam

beste kwaliteit en service

Zeer tevreden over de service en kwaliteit, dit was de 2e keer dat ik hier bestelde, en ook deze keer weer een vriendelijke behulpzame chauffeur.

• Afspraken nakomen

Correcte levering, niets op aan te merken

Communicatie over de levering was uitstekend. Alleen jammer dat de bezorging een uur te laat kwam maar dat is peanuts. Maar kan lastig zijn. We hadden voor 2 glazen windschermen offertes aangevraagd bij glas/schildersbedrijven. Enkele hadden geen tijd en de andere was volgens mij extreem duur. €1300,- excl. montage. Na even goochelen kwam ik bij de Glaswebwinkel terecht en ben ik €325,- kwijt. Met die grote besparing heb ik dan de glasklemmen zelf maar even gemonteerd. Al met al is de Glaswebwinkel een aanrader.

Correcte service

Uitstekend!

2 grote spiegels besteld, snelle levering en de spiegels zien er super goed uit, kwaliteit is een dikke 10 waard! alles is perfect! Ook zeer vriendelijke mensen! Ik ben super tevreden!!

Zeer goede ervaring

Zeer overzichtelijke site, met gemak te bestellen en een vriendelijke vlugge levering.

Alles is naar behoren

Mijn bestelling werd eerder geleverd dan er werd beloofd. Zeer tevreden!

• Afspraken nakomen

Kwaliteit voor een goede prijs

Alles ging vlot, een duidelijke site en veel keuze. Professioneel, ben heel blij met mijn spiegels op maat.

Verkeerde dikte geleverd

Ik had een dubbelglas plaat besteld van 12mm dik. Wat geleverd was was twee keer zo dik, ongeveer 25mm. Ik kan helaas niet wachten tot een volgende levering, dus ik moet mijn raam aanpassen naar de dikkere ruit, wat me een dag extra werk oplevert.

top

alles naar wens

• Afspraken nakomen

Super geregeld alles perfect!!

Alles super gelopen Aardige mevrouw aan de telefoon die ons fijn heeft geholpen. Bezorging op tijd vriendelijke man zeer behulpzaam. Mooi product (glasplaat tafel) Zeer tevreden dikke 10!!!

Top service!

De glazen plaat voor op mijn tafel werd keurig op tijd bezorgd. Super behulpzame bezorger. De plaat is ook goed van kwaliteit.

• Afspraken nakomen

Super kwaliteit, spoedig gefabriceerd en snelle afhandeling bij ophalen!

Zeer prettig en echte aanrader!

Goede en snelle service

Heel blij, aanrader

Super snelle service

uitstekend

Na overleg was erg snelle levering mogelijk. top kwalitatief goede spiegels

erg tevreden

Erg tevreden makkelijk te bestellen, fijne bezorging.

• Afspraken nakomen

Goed, duidelijk en correcte afhandeling

Gemakkelijke site.

Topservice! Superblij mee

Bestelling is op de aangegeven tijd geleverd

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn