Keurige en vlotte afwikkeling, goed geholpen met afhalen van het glas.
Online bestelling gedaan van glas voor een binnendeur. Levering is prima verlopen
Ik vond snel wat ik zocht, de prijs was verrassend laag, ik wilde mijn bestelling ophalen, maar de verschillende e-mails branchten mij in verwarring. Was het nu in productie, mocht ik het al ophalen of moest ik nog afwachten?
Dag Jorge, Dank voor de beoordeling. Goed te horen dat je over het geheel gezien tevreden bent. Wij hebben gekeken hoe de communicatie heeft plaatsgevonden en willen je graag uitleggen, hoe en waarom wij de communicatie op deze wijze uitvoeren. Bij maatwerkproducten willen wij onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte brengen zodat je exact je bestelling kan volgen wat je van ons mag verwachten; - Na het plaatsen van de bestelling is er een bevestiging aan je verstuurd. Dit is voor jezelf een extra controle en is te zien wat je in bestelling hebt geplaatst in het geval er nog wijzigingen aangebracht moeten worden. - Vervolgens is er na 2 dagen een status update gestuurd waarin wij uitleggen wat het vervolg is van je order en wat je van ons kan verwachten met een uitleg met de levertijden bij maatwerkproducten bij de optie zelf ophalen of afleveren op locatie. - Op het moment de order gereed is dan mailen wij (in dit geval) een afhaalbericht zodat je weet dat de order gereed is om af te halen aangezien je voor deze optie had gekozen tijdens het bestellen. Zou je hebben gekozen voor afleveren op locatie dan hadden wij een mail gestuurd waarin een afleverdatum hadden aangegeven. Ik hoop dat met deze uitleg meer duidelijk is geworden over de route van de communicatie. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook telefonisch of per mail bereid een toelichting te geven in het geval er iets onduidelijk mocht zijn. Nogmaals dank en goed te horen dat je verder tevreden bent over de snelheid en prijs. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ok
Glas was goed op maat, goed op tijd. Bezorger was uiterst vriendelijk.
Ik zocht glas voor overkapping achter thuis. Na wat fysieke zaken hier in de buurt kwam ik hier terrecht. Zeer snelle service, snelle levering en goede contacten per e-mail en telefoon. Juiste communicatie echt van deze tijd.
Prima, top kwaliteit. Ben zeker tevreden ook levering was top, vriendelijke mensen....
Eenvoudig te bestellen. Korte levertijd. Bezorging goed gecommuniceerd.
Spiegel op maat. Ziet er goed uit. Netjes bezorgd.
Het was volgens de afspraak geleverd. Het glas is mooi en precies op maat.
Zie hierboven.
Goeie service, snelle levering, keurig afgewerkte spiegel.
De spiegels die ik bestelde zijn perfect op maat en goed van kwaliteit. Ook de levering was netjes en professioneel. Keurig!
Keurig afgeleverd op vooropgestelde datum. Doch 1 glasplaat niet mooi geslepen
Dag Dirk, Dank voor de geplaatste beoordeling en foto. Goed te horen je tevreden bent. Uiteraard hebben wij de bestelling erbij gezocht om te kijken wat er eventueel mis is gegaan. Wij zien dat er is gekozen voor glasplaten met ongeslepen randen. Bij ongeslepen randen mag er een oneffenheid aan de rand zitten aangezien er hierbij vanuit wordt gegaan dat de randen wegvallen in een profiel. Mochten de randen niet wegvallen in een profiel dan is het advies om te kiezen voor plat polygeslepen randen zodat er geen kans op oneffenheid is. Wij zullen vandaag nog contact met je opnemen om het bovenstaande toe te lichten en te kijken naar een oplossing. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ik was mooi verrast dat ons ruit zo snel geleverd was, bedankt voor het goede zorg
Product ok, excellente levering zonder verpakking
Fijn geholpen en extra hun best gedaan om op tijd en in de afgesproken lever week mijn glas binnen te hebben
Heb diverse ramen besteld , band en kit en alles zag er netjes uit en werd keurig op de afgesproken tijd geleverd.
Heb een losse mail gestuurd met foto's
prima service, goede kwaliteit
Zeer prettig netjes en correct
Spiegel besteld bij Glaswebwinkel. Snel geleverd en super aardige bezorger! Zeker een aanrader.