Prima geholpen telefonisch en daarna met de hulp van de Glaswinkel.nl medewerker een bestelling online kunnen plaatsen. Alles is snel en effectief afgehandeld.
Vlot besteld en geleverd in perfecte toestand.
Superservice, mooi produkt en eerlijke goede communicatie.... Prijs kwaliteit verhouding perfect
Goeie service van dag 1 af Levering perfect Danku
Dag Emiel, Dank voor de beoordeling. Goed te horen dat de ervaringen bij bestellingen in België als positief zijn ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ik was vergeten dat bestelling aankwam en had geen voorbereidingen getroffen om het glas te plaatsen. Chauffeur alles dan maar zelf gelost en achteraan geleverd. Echt top Vriendelijke groet , johan
Dag Johan, Dank voor de beoordeling. Bij leveringen hebben wij inderdaad het liefst dat er iemand ter plekke is. Mocht de afleverdatum door je over het hoofd zijn gezien dan was dat in dit geval geen probleem en heeft de chauffeur ter plekke de juiste oplossing gezocht om de levering te lossen. Goed te horen dat dat naar volle tevredenheid is uitgevoerd. In sommige gevallen gaat dat helaas niet lukken vanwege de afmeting of dat er geen mogelijkheid is om het kwetsbare product op een beschutte plek neer te zetten. In dat geval zullen wij de bestelling mee retour nemen naar ons magazijn en nemen wij opnieuw contact op. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Super nette service!! Netjes op de hoogte gehouden, netjes smsjes van te voren. Als ik ooit glas ga bestellen doe ik dat zeker hier !!
Dag Yoeri, Dank je voor de beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over de algehele uitvoering n.a.v. je bestelling. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Makkelijk ruitje bestellen online, snel daarna af te halen, prima allemaal.
heel goed !!!!
Aan alle wensen voldaan super kwaliteit en nog snel ook.
keurig netjes geleverd en precies op tijd. Top service.
Glas is in de juiste maat geleverd, op tijd bezorgd zoals aangegeven en alles is naar wens verlopen. Zeer tevreden en zeker een aanrader!
Spiegel op maat besteld. Werd snel geleverd, zonder verpakking om het milieu te ontlasten, maar wel met garantie. Super!
Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen. Ik had eerst bedacht om de spiegel zelf op te halen maar bij aankomst bleek dat het niet ging passen in de auto, gelukkig kon ik heel gemakkelijk de spiegel toch nog laten bezorgen. Dat was er fijn! En de communicatie met het bedrijf was ook goed.
Netjes geregeld en goede levering. Ook aan de telefoon netjes te woord gestaan en mij vraag beantwoord.
Perfecte levering op de beloofde dag. Vriendelijke bestuurder. Mooie kwaliteit spiegels. Wegens de Covid-19 pandemie droeg de bestuurder mondkapje zoals gevraagd.
Eerste kennismaking met Glaswinkel.nl. Mooie prijzen voor kwaliteitsmateriaal. Vlotte communicatie ivm leveringsmoment. De levering zelf werd zeer correct volbracht met een foto van elk geleverd product, zodat er geen discussie kan ontstaan ivm schade. Kortom: absoluut voor herhaling vatbaar!
Ik heb een 6mm veilheidsglas glas besteld met hoeken afgerond en de kanten geslepen. Glas is speciaal door Glaswebwinkel bezorgd binnen twee weken. Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding van de glas. Eerst gebeld en gesproken en snel geholpen. Kortom een aanrader.
Zie titel
keurig verzorgd en goede communicatie over het ophaal moment