Heb voor het eerst een bester lling bij glaswebwinkel gedaan. Dat is mij prima bevallen. Goede service en snelle levering.
Mooie spiegels , perfect gesneden en keurige levering. Voorzie best wel houten blokjes zodat de leverancier de spiegels niet op de tegels dient te plaatsen, dit kan de spiegels beschadigen ( maar ook dit gaf de leverancier netjes mee ) alleen de balkjes die dien je bij de hand te hebben :-)
Weer een super pui door een goede samenwerking met jullie door de super maatwerk dat jullie geleverd hebben
Dag Anton, Goed te horen dat de samenwerking met ons goed bevalt, dat is wederzijds! Prachtig om te zien wat het eindresultaat is geworden. Dank je voor het delen van de foto. Tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bestellen en afhalen gaat super eenvoudig en snel. Bij afhalen word je snel en vriendelijk geholpen.
Als gezegd.
Veel keus, goede omschrijving, snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding!
Prettige website, je ziet direct wat de kosten zijn van hetgeen je zou willen bestellen, en ook eventueel wat extra afwerkingen zouden gaan kosten. Keurig geleverd volgens afspraak, na de bestelling heb ik nog iets toegevoegd, wat geen probleem was, en gelijktijdig geleverd is. Via mail contact met hen hierover gehad. Erg prettig!
vrij vlot offerte gekregen correcte info over levering en correcte levering
Komen afspraken na plus snelle levering.
Uitstekend!
Snel en goed
Spiegel op maat makkelijk te bestellen via de website. Uitstekende communicatie vwb bevestiging en maken van afhaal afspraak. Bij afhalen vriendelijk en behulpzame medewerker.
Spiegel op maat brons voor in het toilet besteld en 4 x 1m2 spiegel zilver voor de homegym. Maatvoering perfect en zeer netjes beschermend verpakt (wel mee bestellen). Bezorging netjes op tijd en vriendelijk. Klantenservice ook snel en behulpzaam. Met bijbestelde spiegelkit zeer makkelijk te plaatsen. Komend spiegel en glaswerk bestellen wij zeker weer bij jullie, bedankt!
Dag Hans-Christiaan, Dank voor je beoordeling. Wat ontzettend fijn te horen dat je op alle vlakken tevreden bent over het totaalplaatje van de geleverde service. Erg leuk dat je het eindresultaat met ons hebt gedeeld. Het ziet er prachtig uit. We zien je uiteraard graag terug. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede en overzichtelijke web pagina waar elke bestelling naar behoefte is te plaatsen. Snelle en goede levering en klantvriendelijke benadering. Top!
Dag Wil, Dank voor je beoordeling en voor de mooie complimenten! Goed te horen dat je zo tevreden bent over de algehele werkwijze. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team glaswebwinkel
De zending was netjes verzorgd. Spiegel was goed en vakkundig verpakt. Tijdens bestelling, fabricage en levering goed op de hoogte gehouden
NVT
glas handelaren in de buurt gebeld voor een simpel ruitje. Niemand had belangstelling om het leveren Dan maar via internet. Glas webwinkel zag er duidelijk en betrouwbaar uit. Bestellen was simpel. Aflever moment gemaakt met goede afspraken. Werd geleverd met een speciale vrachtauto. Kost wat maar service is 100%! Maat was goed dus het raampje is nu mooi gevuld, en daar ging het om.
Dag Alex, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat wij hebben kunnen voldoen aan je verwachting. Zoals je omschrijft dat is precies hoe wij te werk gaan. Uiteraard dan ook extra fijn als het zo wordt ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
goede leverancier
Goede service met mooie producten snelle levering
Zoals het hoort. Vertrouwd en netjes.
niet mis mee
prima geregeld voor een goede prijs