Glas besteld dit is goed afgeleverd in de opgegeven maten prima.
Netjes, snel en goedkoop
Snelle levering.
Prima geregeld alles ook de afspraak van levering.
Mooi product snel geleverd Scherpe prijs
perfect match to my existing frame. precise cut, professional indeed!
Nadat mijn eerste bestelling vekkenloos verliep,gaf mijn de reden om mijn tweede bestelling weer hier te plaatsen. Site is duidelijk. Bestelling gaat vlekkeloos. Je word op de hoogte gehouden waarneer het geleverd word. Levering word goed nagekomen. En de prijs vind ik reëel.
Niets op aan te merken, prima kwaliteit en op tijd geleverd voor onze fysiopraktijk.
Dag Henk, Dank voor de beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over de levering van je online bestelling bij ons. De spiegels zullen vast tot zijn recht komen in jullie fysiopraktijk. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Super snelle service en goede prijs! Goed afgeleverd!
Super goed service, ik twijfelde tussen verschillende kleuren spiegelglas en kreeg staaltjes opgestuurd! Echt heel fijn! Wij zijn erg blij met onze grote vergrijsde spiegel!
Dag Babette, Dank voor je beoordeling en het delen van het eindresultaat d.m.v. de foto en filmpjes via Instagram. Ter inspiratie voor onze klanten is het zeker een aanrader om je te volgen via @babettevdspoel_living. Het eindresultaat ziet er prachtig uit! De grijze spiegel geeft inderdaad een mooie look en een mooie match met de overige inrichting van jullie woning. Ook mooi om een inkijkje te mogen hebben in jullie woning via het programma op RTL4 Eigen Huis & Tuin Lekker Leven (@eigenhuisentuin). Door middel van de geleverde samples, is het handig om de juiste keuze te maken welke gekleurde spiegel het beste bij je interieur past. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Perfect volgens afspraak
Alles liep vlekkeloos van bestelling tot en met levering. De spiegel werd zelfs op de plek gebracht waar hij moest worden opgehangen.
Handige site om te bestellen, correcte prijs en levering op tijd. Bedankt
Mooi glas voor een nette prijs en vlug bezorgd!
Gewoon goed.
Alles precies op de maat die ik wil, goede informatie voorziening op de website en snelle levering.
Goede en duidelijke websitede bestelling van glas en een spiegel op maat is prima uitgevoerd. Communicatie over de levering was goed en het pakket werd keurig optijd en netjes bezorgd.
Besteld via de site. Binnen een paar dagen op de stoep het product ziet er goed uit. Bedankt voor de service!
Dag Laurens, Dank je voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje en alles naar verwachting is verlopen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
280 stukken glas voor oranjerie besteld. Allemaal maatvast en mooi geleverd tegen een uitstekende prijs.
Dag Johan, Ontzettend bedankt voor deze beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over de gehele afwikkeling van je bestelling. Mocht je straks nog een foto willen delen betreft de het eindresultaat dan uiteraard welkom! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Professioneel en niets op aan te merken.
Snel en goed geleverd mijn bestelde spiegel en goed verpakt
Geen negatieve opmerkingen
Zeer vriendelijk en snel geleverd.