Goede service, en bezorging top gecommuniceerd.

Goed product en goede service/communicatie

Goed geregeld

Klasse

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Gehele bestelling volgens afspraak.

Mooi kwaliteit

Ik kreeg een update over elke stap. Netjes en overzichtelijk

Gewoon prima

• Afspraken nakomen

Goed, snelle levering en geleverd volgens maatspecificatie.

• Afspraken nakomen

Netjes gemaakt en goed geleverd. Kortom Perfect.

Netjes gemaakt en goed geleverd. Kortom Perfect.

• Afspraken nakomen

Duidelijke website en goede service

Op de website ging het bestelproces zo eenvoudig dat ik de spouw breedte verkeerd had opgegeven. Dit kon ik eenvoudig via de e-mail doorgeven en ik hoefde de bestelling niet opnieuw in te dienen. Een vriendelijke en snelle reactie. Ophalen is wat lastiger, maar prima geregeld d.m.v. een bel bij de roldeur.

Zeer goede ervaring

De spiegel die erg snel geleverd kon worden is prachtig. Ook is het personeel van glaswebwinkel vriendelijk en behulpzaam.

• Afspraken nakomen

Onze 2de bestelling bij deze leverancier en alles is terug fantastisch verlopen.

We hebben ondertussen 2 bestellingen bij deze leverancier geplaatst. De eerste was een kleine bestelling, de tweede een grote. Beide bestellingen zijn perfect afgehandeld. We zijn steeds op de hoogte gebracht in het verloop van bestelling tot aflevering. Ook de bezorgers zijn heel fijne mensen. Hun producten voldoen aan alle verwachtingen. Top leverancier, zeker aan te raden.

• Afspraken nakomen

Duidelijke bestelprocedure, logistiek (afhalen) goed geregeld

Goed product, netjes geslepen, wat ik wel mis is de keuze van hoekafwerking (bijv. rond met verschillende radialen); is nu wel scherp (geen statische toepassing bij ons).

• Afspraken nakomen

Snelle afhandeling en prima aflevering.

De bestelling was gemakkelijk te regelen via de website die duidelijk aangaf welk soort glas nodig is voor een doel.

Nette aflevering.

Nette levering na een correcte bestelling en afhandeling.

• Afspraken nakomen

Helemaal goed! Heel correcte levering met oog voor detail en veiligheid. Spiegel is van schitterende kwaliteit en perfect op maat. Een echte aanrader.

top!

super netjes. goed en snel geleverd vriendelijk. keurig geslepen glas. ik heb hier een top adresje aan!!

Heel mooi

Zeer snel en goed advies in de mailwisseling. Na de bestelling zijn we goed op de hoogte gehouden van datum en de wijze van de levering. De levering was binnen de afgesproken tijd. We zijn heel blij met de glasplaat over de bedtafel zodat het hout goed beschermd is en het ook nog een extra chic tintje geeft.

• Afspraken nakomen

Duidelijke bestelsite, correcte levering, volgens afspraak

zeer positief als ik nog spiegels nodig heb zal ik jullie zeker contacteren.

• Prijs N.v.t.

Topkwaliteit

Vlotte website, bestelling correct en op het afgesproken tijdstip geleverd. Kortom top.

• Afspraken nakomen

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Ik heb de spiegel besteld in Corona tijd maar ondanks de beperkingen is de spiegel precies op tijd geleverd

Top product

Prijs/kwaliteit is op orde. Levering volgens afspraak, netjes verpakt.

geweldige service!

Ze zijn snel en goed bereikbaar, geven erg goed advies en zijn super behulpzaam. Als je onderdelen besteld hebt die niet nodig bleken kan je ze terugsturen. Ik kreeg zelfs de verzendkosten daarvan vergoed.

• Afspraken nakomen

Prettige webshop, spiegel snel besteld en snel af te halen

Ik kon de bestelling al binnen een paar dagen afhalen, top service.

• Afspraken nakomen

Kwaliteit voor een nette prijs

Gewoon een fijne website en er worden geen onnodige kosten doorberekend zoals bij veel andere websites wel het geval is. Gewoon een net en goed bedrijf.

• Afspraken nakomen

Gemakkelijk te bestellen online, vlotte en professionele levering. Tevreden van de kwaliteit van het glas.

• Afspraken nakomen

Goede service en snelle levering

Zeer prettig en goede service. En zeer vriendelijk geholpen bij her afalen in Apeldoorn.

Aruba 13

7332 BJ Apeldoorn