Goed product en goede service/communicatie
Klasse
Ik kreeg een update over elke stap. Netjes en overzichtelijk
Gewoon prima
Netjes gemaakt en goed geleverd. Kortom Perfect.
Op de website ging het bestelproces zo eenvoudig dat ik de spouw breedte verkeerd had opgegeven. Dit kon ik eenvoudig via de e-mail doorgeven en ik hoefde de bestelling niet opnieuw in te dienen. Een vriendelijke en snelle reactie. Ophalen is wat lastiger, maar prima geregeld d.m.v. een bel bij de roldeur.
De spiegel die erg snel geleverd kon worden is prachtig. Ook is het personeel van glaswebwinkel vriendelijk en behulpzaam.
We hebben ondertussen 2 bestellingen bij deze leverancier geplaatst. De eerste was een kleine bestelling, de tweede een grote. Beide bestellingen zijn perfect afgehandeld. We zijn steeds op de hoogte gebracht in het verloop van bestelling tot aflevering. Ook de bezorgers zijn heel fijne mensen. Hun producten voldoen aan alle verwachtingen. Top leverancier, zeker aan te raden.
Dag Ronny, Dank voor deze prachtige beoordeling. Goed te horen dat wij bij de 2e levering ook hebben kunnen voldoen aan de verwachting. Wij zullen het compliment ook zeker doorgeven aan de betreffende chauffeurs. Nogmaals dank voor de aanbeveling en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goed product, netjes geslepen, wat ik wel mis is de keuze van hoekafwerking (bijv. rond met verschillende radialen); is nu wel scherp (geen statische toepassing bij ons).
Dag Albert, Dank voor de beoordeling en goed te horen dat je tevreden bent over onze bestelprocedure en verdere dienstverlening. Het klopt dat er via de webshop geen keuzemogelijkheid is om de hoeken van het glas eventueel af te ronden. Op onze webshop hebben wij de zogenaamde hardlopers staan. Mocht je afgeronde hoeken willen hebben dan is dat geen probleem en vooraf via de mail aan te vragen zodat wij aanvullend een prijsopgave kunnen verstrekken. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
De bestelling was gemakkelijk te regelen via de website die duidelijk aangaf welk soort glas nodig is voor een doel.
Nette levering na een correcte bestelling en afhandeling.
Helemaal goed! Heel correcte levering met oog voor detail en veiligheid. Spiegel is van schitterende kwaliteit en perfect op maat. Een echte aanrader.
super netjes. goed en snel geleverd vriendelijk. keurig geslepen glas. ik heb hier een top adresje aan!!
Zeer snel en goed advies in de mailwisseling. Na de bestelling zijn we goed op de hoogte gehouden van datum en de wijze van de levering. De levering was binnen de afgesproken tijd. We zijn heel blij met de glasplaat over de bedtafel zodat het hout goed beschermd is en het ook nog een extra chic tintje geeft.
Dag Catrien, Dank voor je beoordeling en het delen van de foto m.b.t. het eindresultaat. Ziet er prachtig uit! Geeft inderdaad net dat stukje extra uitstraling aan je interieur. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze algehele werkwijze. Dat horen wij graag :-). Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
zeer positief als ik nog spiegels nodig heb zal ik jullie zeker contacteren.
Vlotte website, bestelling correct en op het afgesproken tijdstip geleverd. Kortom top.
Ik heb de spiegel besteld in Corona tijd maar ondanks de beperkingen is de spiegel precies op tijd geleverd
Dag Marcel, Dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje van onze service. Gelukkig kunnen wij, ondanks alle coronaperikelen, leveren binnen de gestelde levertijden. Ook dank voor het delen van de foto betreft het eindresultaat. Daar worden wij altijd erg blij van om te zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. Het ziet er prachtig uit. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Prijs/kwaliteit is op orde. Levering volgens afspraak, netjes verpakt.
Ze zijn snel en goed bereikbaar, geven erg goed advies en zijn super behulpzaam. Als je onderdelen besteld hebt die niet nodig bleken kan je ze terugsturen. Ik kreeg zelfs de verzendkosten daarvan vergoed.
Dag Lex, Dank voor de beoordeling. Goed te horen dat je tevreden over het totaalplaatje. Het klopt dat er op artikelen/onderdelen het recht op retourneren aanwezig is (mits alles in de originele verpakking en onaangebroken is). Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Gewoon een fijne website en er worden geen onnodige kosten doorberekend zoals bij veel andere websites wel het geval is. Gewoon een net en goed bedrijf.
Gemakkelijk te bestellen online, vlotte en professionele levering. Tevreden van de kwaliteit van het glas.