Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Wij zijn enorm blij met de nieuwe spiegel waarvoor dank!
Ze hebben 2 mooie spiegels op maat afgeleverd. Goede kwaliteit. Leveren tot aan de voordeur van een appartementencomplex. Dat is jammer maar het vormde in dit geval geen probleem omdat ze tijdig aangaven wanneer ze arriveren.
Dag Robert, Dank voor je positieve beoordeling met het prachtige cijfer 9. Het klopt inderdaad dat wij tot aan de eerste drempel van de begane grond leveren. Onze werkwijze hebben wij eventueel ook inzichtelijk op onze site. Het is ook zeker geen onwil om goederen naar een etage te brengen, echter kunnen wij op voorhand geen inschatting maken qua planning hoe de situatie ter plekke bij ieder afleveradres is. Om onze afspraken richting de klanten te garanderen hebben wij daarom deze insteek gekozen en informeren wij ruimschoots van tevoren een datum en tijdsblok zodat er rekening gehouden kan worden met de levering. Het is dan ook fijn te lezen dat dat bij jou ook is gelukt. Ook erg fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde kwaliteit spiegels. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Ik had 4 glasplaten voor op mijn meubels besteld. Alles was best wel snel binnen en de levering was ook heel goed geregeld. Dus niets dan positief.
Alles goed geregeld, vanaf bestellen tot levering!
o
Alles top, wat mij betreft had alleen het glas in karton verpakt mogen worden.
Ik ben zeer tevreden.
Goede kwaliteit
Wat ik besteld heb heb ik ook gekregen voor een zeer nette prijs en in een zeer snelle tijd zelfs toeter iets verkeerd ging hebben ze het netjes en snel opgelost
Bestelling goed verwerkt, ruiten passen precies, goede service bij het ophalen. Voor herhaling vatbaar!
Prijs weet ik niet exact, maar kwaliteit is prima.
Overzichtelijke website. Snelle levering en goede communicatie bij het afhalen
Het kan niet beter
Voordat de bestelling klaar is duurt even, maar wordt duidelijk gecommuniceerd via de mail. Ik wou het een ander moment ophalen dat was prima. Man van de afhaal was erg vriendelijk ging vlot en konden zo door.
Goede service, goede prijs. En vooral vriendelijke mensen zowel via mail als aan de zaak.
Deskundige helpdesk
Dag Guus, Dank voor de mooie beoordeling en het compliment. Altijd leuk om te horen. Wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Wij hebben glas besteld bij de Glaswebwinkel. De bestelling was binnen een paar dagen klaar. Werden tijdig ingelicht dat de bestelling klaar stond. Ze waren zeer behulpzaam bij het ophalen van het glas. Het werd netjes voor mij in de auto gelegd. Hier al meerdere keren glas gehaald. Zeker een aanrader.
Dag Jacob, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over ons product en service. Nogmaals dank en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
makkelijk bestellen en snel binnen om af te halen prima service
De bestelling zou ca. 10 werkdagen in beslag nemen, maar na 5 al werkdagen klaar. Vriendelijke medewerker bij het afhalen; daar kunnen er veel een voorbeeld aan nemen. Eigen inpakdekens meenemen wordt goed vermeld bij het plaatsen van de order.
Dag Gert Jan, Dank voor je beoordeling. Wat fijn te horen dat wij je goed hebben kunnen helpen. Wij zullen het compliment doorgeven aan de betreffende medewerker in het magazijn. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Glas besteld bij Glaswebwinkel. Had toch nog een vraag en heb gebeld met de klantenservice. Netjes en vriendelijk beantwoord. Glas is netjes afgeleverd volgens afspraak. Bestuurde was ook vriendelijk en heeft het glas afgeleverd.
Dag Arnout, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden en waarderen het dat je de vriendelijkheid van onze bezorger hebt opgemerkt. Nogmaals bedankt en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Easy to order and pick up. The mirror is perfect and I was well informed on how I would need to handle and transport it. The shop is easy to reach from the A1.
Robert top medewerker in het magazijn ;)
De passpiegel werd na bestelling via de site op de afgesproken datum en tijdstip geleverd. Tijdens de productie van de spiegel werd ik over het aantal dagen/weken m.b.t. datum levering spiegel geïnformeerd. Werd als zeer prettig ervaren
Via de website makkelijk te bestellen en keurig volgens afspraak geleverd.
Na zoeken in talloze sites met allemaal verschillende maten en uitvoeringen is Glaswinkel een uitkomst. Op dit moment kan ik nog geen foto toezenden van de bevestiging van de spiegel op deur slaapkamer. Moet nog bevestigd worden.