Ik heb alleen de verkleurde kleur van de spiegel uitgezocht. maar dat is mijn fout
Vlot geregeld.
Heel goede samenwerking
Is allemaal heel vlot verlopen
Snelle levering en een super mooi product!
gewoon goed
Prima alles oke
Hier ga ik zeker nog eens zaken mee doen.
Dag Britt, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze algehele afwikkeling. Uiteraard zien wij je graag terug. Nogmaals dank en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Uitstekend goede gasten om mee te werken
Dag Mehmet, Dank je voor je beoordeling. Ontzettend leuk om te horen dat je ervaring met ons goed is bevallen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Persoonlijke service
Dag Kevin, Dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over onze algehele werkwijze. Nogmaals dank en wie weet zien we je nog eens terug. Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Alles volgens afspraak
Dag, Dank voor je beoordeling. Het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel dus is het extra fijn dat dat als positief is ervaren. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Afspraken zijn duidelijk en helder. Zeer vriendelijk aan de telefoon. Mvg Joop
Juiste product geleverd door zeer vriendelijke medewerker. Vanaf moment bestelling duidelijk gecommuniceerd over tijdstip bezorging.
Super bezorgd snel en netjes
Duidelijke zeer correcte communicatie. makkelijk te bestellen zeer tevreden over de kwaliteit van de spiegel. Als we weer eens wat gaan bestellen qua, glas, spiegels etc. gaan we zeker bij jullie doen.
Dag Daan, Dank je voor je beoordeling. Wat fijn te horen dat je ervaring met ons als positief is ervaren. Uiteraard zien wij je graag terug dus wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Duidelijk advies, goede prijs en alles zoals afgesproken. Helemaal top.
Spiegel netjes afgeleverd.
levertijd wat lang
Dag Arie, Dank voor je beoordeling. Op maatwerkbestellingen hebben we helaas met een levertijd van doen. Deze informatie is voorafgaand de bestelling eventueel telefonisch op te vragen of anders zichtbaar op onze site bij het item "werkwijze". Uiteraard hebben wij gekeken of je bestelling langer dan gebruikelijk onderweg is geweest dan de gestelde 10-15 werkdagen. Wij zien dat je op 17 januari je bestelling hebt geplaatst en dat deze 25 januari gereed was. Dat is 5 werkdagen en eigenlijk dus best snel ;-). Mocht je in de toekomst nog een bestelling willen plaatsen bel of mail gerust om vooraf te vragen wat de betreffende levertijd is. Goed te horen dat je verder tevreden bent. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Makkelijke online te bestellen en te betalen. Duidelijke mail qua bezorgtijd, bekwame chauffeur en was netjes op tijd. Spiegel is top!
Gezocht naar een leverancier die op de mm nauwkeurige spiegels kon leveren. Bij Glaswebwinkel.nl werd deze mogelijkheid geboden samen met de keuze voor de polygeslepen randen. Bij elkaar een top resultaat voor een mooie prijs. Netjes verpakt zonder enige beschadigingen en snel af te halen op locatie in Apeldoorn.
Goed contact en snelle levering Super zaak
Snel en makkelijk.
Mijn ervaring was simpel , een paar maanden terug liet ik 1 raam vervangen door een vakman en dat koste 150 euro wel goede service daar niet van toen ik jullie site tegen kwam besloot ik de gok te wagen en heb 5 dubbele ruiten besteld en dat heeft mij nog minder gekost ook omdat ik het zelf heb geplaats dan dat 1 raam door de vakman dus een aanrader.