Snel geleverd, goed geholpen bij ophalen. Top bedrijf
Dag Jan, Dank voor je beoordeling. Wat ontzettend leuk om te horen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Nieuwe acghterwand voor keuken besteld via website, kind kan de was doen zeg maar. vlotte levertijd, goede tussentijdse communicatie met een perfect eindproducy.
Duurt wel even voordat het geleverd wordt.
Dag Joris, Wat een mooie beoordeling. Dank je, daar zijn wij erg blij mee. Aanvullend hebben wij gekeken of de order buiten de genoemde levertijd is geleverd; De gemiddelde levertijd bij maatwerkspiegels is 10-15 werkdagen. Deze tijd is nodig om de spiegel voor je op maat te maken en op maat bij je uit te leveren. De bestelling is op 22-05 geplaatst en op 10-06 uitgeleverd, dat maakt dat de order met 13 werkdagen is uitgeleverd, wat dus eigenlijk best snel is ;-). En natuurlijk snappen wij dat als je iets in bestelling plaatst het eigenlijk graag de volgende dag thuis zou willen hebben maar bij maatwerkproducten is hier echt de genoemde tijd voor nodig om ervoor te zorgen dat alles klopt. Ik hoop dat we hiermee iets meer uitleg hebben kunnen geven over het verloop van het proces en willen je nogmaals danken voor de geplaatste beoordeling. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Goede service en op tijd geleverd.
Op tijd geleverd, simpel en goed.
Goede ervaring met dit bedrijf van bestellingtot levering Uitstekend
Super handig bestellen, je moet alleen wel geduld hebben, erg snel is het nog niet. Wel super netjes 100% haaks gesneden, en keurig alle kansen afgerond, geen scherpe hoeken. Ruim voldoende bescherming. Ik ben dik tevreden.
Twee keer een spiegel op maat besteld. Beide keren werd deze netjes en op tijd geleverd. Niks op aan te merken. Prima service!
Gemakkelijke website, nette aflevering. Jammer dat glaswebwinkel maar tot de 1e drempel levert. Iets meer service mag best.
Dag Adrie, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en je feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze website en de nette aflevering. Onze leveringen vinden inderdaad plaats tot aan de eerste drempel van de begane grond. Deze informatie is, voorafgaand het plaatsen van de bestelling, eventueel ook te zien op onze site. Het is dan ook zeker geen onwil om leveringen binnenshuis af te leveren, echter is iedere locatie/woning per situatie verschillend waar wij op voorhand geen inzage hebben hoe het binnenhuis is. Het leveren tot aan de eerste drempel van de begane grond is daarom een bewuste keuze. Deze aanpak helpt ons om de leveringen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en de kwaliteit van onze service te waarborgen. Wij hebben gekeken naar de verzonden communicatie voorafgaand de levering om te kijken of daar wellicht iets is misgegaan; Er is op 21 mei jl. een aflevermail verstuurd met daarin de benodigde informatie wat je van ons mag verwachten. Vervolgens is er op de ochtend van de levering aanvullend een sms gestuurd als extra reminder. In onze aflevermail hebben wij ook aangegeven dat als er vragen/opmerkingen zijn, dat graag vernemen zodat wij het vooraf kunnen bekijken. Wij zien helaas geen reactie op onze berichten dus hebben wij hierin geen actie kunnen ondernemen. Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Makkelijk bestellen, vlot geholpen bij afhalen
Hartelijk dank voor de levering van het glas. Perfecte maten en netjes geleverd. En vooral duidelijke en snelle communicatie, hartelijk dank hiervoor.
duidelijke website, op tijd geleverd, ook geen probleem als het ophalen door de klant even uitgesteld moet worden. vriendelijke medewerkers.
Alles prima snel en op tijd geleverd door vriendelijke bezorger.
Geleverd tot in de woning door de vervoerder, top!!
Gebeld met een vraag, die werd duidelijk beantwoord. Levering zoals afgesproken en vriendelijk
Aardige bestuurder , onze hond kreeg een koekje van hem, dus.........
Dag Peter, Hahaha leuk te horen ;-) en uiteraard bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te zien dat je ook tevreden bent over de rest van de service en de kwaliteit. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel & Spiegelexpert
Mooi product!!
Ook prima site met verschillende mogelijkheden voor je bestelling
Nadat ik een paar opdekglaslatten met sponning van 3mm had besteld en opgehaald bleken de sponningen 5 mm te zijn. Net te veel voor mijn glasdikte. Na een mailtje kon ik ze gewoon omruilen voor glaslatten zonder sponning. Dat is flexibel en klantvriendelijk!
De website biedt zeer veel keus en werkt heel eenvoudig. De bestelling stond klaar binnen de aangegeven levertijd en was makkelijk af te halen. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goed en netjes geleverd. Vriendelijke chauffeur en niet te beroerd om te helpen. Word netjes een half uur van te voren gebeld. Top geregeld
Bestelling makkelijk geplaatst, bevestiging correct, Afhandeling goed. Zeer tevreden.
top!