kort en krachtig, geen franjes
Dag Johan, Dank voor je beoordeling en aanvullende woorden. Fijn te horen dat onze werkwijze je goed is bevallen, daar doen wij het voor! Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
ALLES GOED GEREGELD
Dag Chiel, Dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over het totaalplaatje van je onlinebestelling bij ons. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede service, opgehaald bij bedrijf, keurig naar de auto gebracht.
Dag Jan, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je goed geholpen bent bij onze afhaallocatie en je verdere ervaring met ons ook goed is bevallen. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Goede kwaliteit glas een klein min puntjehet glasband is wat aan de dunne kant 2 mm zou 4mm moeten zijn maar voor de rest tevreden
Mijn ervaring is prima goede afspraken en goed afgeleverd
Past perfect vriendelijke levering
Dat zie je niet vaak, dat je kan kiezen om een item NIET in plastic te laten leveren. Alleen daarom al zou ik weer kiezen voor dit bedrijf. Weg met de plastic soep. Spiegel was perfect qua maat, en aan huis geleverd.
Dag Rens, Dank voor je beoordeling. Fijn ook dat je een foto hebt toegevoegd zodat we het eindresultaat kunnen zien, ziet er prachtig uit! Goed te horen dat je tevreden bent over de optie om de spiegel wel of niet te verpakken. Het is nl ook niet nodig om de spiegel te verpakken, hooguit als je van plan bent deze voor langere tijd weg te zetten bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. Op deze wijze proberen wij inderdaad de afvalberg te beperken. Nogmaals dank en uiteraard zien wij je graag terug, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Betaalbaar en goede klantenservice!
Het glazen tafelblad van mijn tuintafel was gebroken. Na diverse offertes aangevraagd te hebben bij zowel lokale als online winkels ben ik uiteindelijk bij Glaswebwinkel.nl uit gekomen. Tot mijn verbazing koste een nieuw tafelblad hier zo'n 50 tot 100 euro goedkoper dan bij de rest. Bij het bestellen via de website was er geen optie om de hoeken af te laten ronden maar na een mailtje was dit voor een kleine meerprijs geregeld. Daarnaast kreeg ik ook nog goed advies wat betreft de dikte van het glas. In eerste instantie had ik voor 5mm gekozen maar op advies toch voor 6mm gegaan. Het enige nadeel is de levertijd. Omdat ik gehard glas wilde hebben was de levertijd 20 werkdagen. Alles bij elkaar een goede ervaring. Goedkoop, Goed advies en goede kwaliteit.
Dag Andre, Dank voor de beoordeling en wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het totaalplaatje. Het ziet er prachtig uit! Het klopt inderdaad dat er een levertijd zit op gehard glas. De gemiddelde levertijd van gehard glas is 15-20 werkdagen vanwege de extra bewerking tijdens het productieproces en het maatwerk in glastransport. Uiteraard zullen wij het niet nalaten op het moment het toch sneller kan. Nogmaals dank voor het delen van je ervaring met ons en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
1 dag later geleverd omdat het glas niet tijdig door de fabriek was geleverd, zo heeft men mij verteld, maar op de sticker stond met een viltstift de leverdatum die beloofd was geschreven, ik denk dan dat de latere levering een andere reden heeft, maar ik kan er mee leven. In de kleinste ruit zit een kras met een lengte van +/- 5 mm. Ik kan niet aantonen dat de kras bij levering al aanwezig was dus laat het zo maar zitten. De grootste ruit is nog niet schoongemaakt, ik hoop dat er geen verrassing tevoorschijn komt. Door deze ervaringen weet ik nog niet waar ik mijn volgende glas bestelling ga plaatsen.
Beste Hans, Dank voor de beoordeling. Helaas ben je niet tevreden over de gang van zaken waarbij wij meteen voor je hebben uitgezocht hoe het verloop van de order is gegaan. Je geeft aan dat de eerder genoemde datum reeds op het glas vermeld staat en daardoor het vermoeden hebt dat er een andere reden onder ligt waardoor de bestelling 1 dag later is uitgeleverd. Wij kunnen je berichten dat het klopt dat er inderdaad vertraging was. Het glas is nl pas laat op de dag binnengekomen (i.p.v. in de ochtend) waardoor wij de oorspronkelijke leverdatum niet meer hebben kunnen halen en je hiervan op de hoogte hebben gebracht via de mail. Hiervoor hebben wij een extra route ingepland op de zaterdag om te zorgen dat je alsnog in dezelfde week het glas zou krijgen. Daarnaast is het uiteraard erg vervelend dat er een kras op het glas zit. Wij gaan hierin altijd uit van de eerlijkheid van de mens 😉 en kijken hoe we dit op kunnen lossen. Zou je ons een foto zou kunnen mailen van de kras (incl. de maatvoering van de betreffende ruit) zodat wij het in behandeling kunnen nemen en je verder kunnen berichten? Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ga zo door!
Dag Roeland, Dank je voor je beoordeling. Fijn te horen dat we aan je verwachting hebben kunnen voldoen en je verder tevreden bent over je online aankoop bij ons. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Mijn glasplaatje was per ongeluk gewisseld met een andere bestelling. Dit is heel snel professioneel aangepakt en opgelost. Prima product.
Dag Marjolijn, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over de oplossing nadat er een omwisseling had plaatsgevonden. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Voor mij telt een ding betrouwbaar en eerlijk . Ik heb de in druk dat je goed zit bij Glaswebwinkel . Er van op aan kunnen ,afspraak is afspraak. Bedankt!
Zeer vriendelijke bezorger
Na een bel waarbij de persoon die me meer kon vertellen niet aanwezig was, werd het zelfde dagdeel teruggebeld. Helder antwoord op de vraag en na bestelling ook nagekomen wat beloofd. Prettig en snel bestellen via de website.
Makkelijk besteld, omdat je niet meer aanspraak moet maken op een vakman. Enig minpunt, had bij de bestelling aangevinkt om de spiegel te verpakken en bijbetaald, bij levering bleek dit niet het geval! Maar toch tevreden over de levering.
Dag Nico, Dank voor de beoordeling. Goed te horen dat u tevreden bent over de geleverde spiegel en het het gemak heeft ervaren van een online bestelling via onze webshop. Uiteraard hebben wij gekeken waarom de spiegel onverpakt is aangeleverd en dat heeft de volgende reden; Bij spiegels waarbij beide zijden groter zijn dan 1000 mm dan zijn de spiegels helaas niet te verpakken. Het risico op breuk en beschadiging tijdens transport ligt dan ook volledig bij ons. Na levering zullen wij dan de betaalde verpakkingskosten automatisch aan u terugstorten. Wij hebben het nagekeken en de betaling staat inderdaad gereed om aan u terug te betalen. Nogmaals dank voor de beoordeling en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Allereerst is het product precies volgens verwachting en op de mm nauwkeurig gesneden! Verder: de manier van bestellen, de communicatie mbt leveringstijd: perfect geregeld en boven verwachting afgeleverd qua timing en service
Perfect op een betrokken mannier geholpen gewoon goed.
Mijn vorige bestelling was een badkamerspiegel. Die was prima en exact aan de maat. Deze laatste bestelling was slecht aan de maat, De bestelde 1650mm was aan alle drie de spiegels1646. De bestelde breedte van 200mm was bij de 3 spiegels 196mm. Één korte kant was 3 mm scheef. Deze afwijkingen zijn veel te groot. Verder zagen de spiegels er mooi uit, met mooi strak geslepen randen.
Dag heer J.F., Dank voor de beoordeling. Uiteraard kan het niet de bedoeling zijn dat er een afwijking zit in de geleverde spiegels. Inmiddels hebben wij hierover met u contact opgenomen en zijn we tot een oplossing met elkaar gekomen. Goed te horen dat u verder tevreden bent over de randafwerking en de verdere service. Zoals door u aangegeven komt u bij een volgende bestelling gelukkig weer wij ons terug :-). Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Blij met de geleverde spiegels
Dag Remco, Dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden over je online aankoop bij ons. Veel plezier en wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Glas besteld, glas geleverd, geen klagen
Dag Roger, Ontzettend bedankt voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over de algehele service en het product. Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Bericht voor lever datum gekregen en op de juiste dag geleverd.
Dag Jeroen, Dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over de communicatie en de algehele aflevering. Mooi om te zien wat het eindresultaat is geworden, ziet er prachtig uit! Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel