Glas besteld en betaald via Site. Sneller geleverd dan in eerste aangegeven. Glas netjes afgeleverd.
Dag Raymond Dank je voor je beoordeling, goed te horen dat je tevreden bent over de algehele werkwijze. De gemiddelde levertijden op onze site zijn inderdaad richtlijnen en daar waar het kan zullen wij zeer zeker eerder leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt. Nogmaals dank en veel plezier van je online aankoop bij ons. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Precies zoals ik het wilde hebben en zoals glaswebwinkel het had aangegeven
Dag Martien, Dank je voor je beoordeling, goed te horen dat je tevreden bent over de algehele werkwijze en wij aan je verwachting hebben voldaan. Nogmaals dank en veel plezier van je online aankoop bij ons. Wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Geen verdere op of aanmerkingen.
Fijne winkel en goed geregeld
Makkelijk besteld Goed geleverd
Van bestelling tot en met levering top! Snel en vakkundig afgeleverd. Kwaliteit van het product uitstekend. Graag tot een volgende keer!
Dag Marcel, Dank je voor je beoordeling, goed te horen dat je tevreden bent over de algehele werkwijze. Nogmaals dank en veel plezier van je online aankoop bij ons. Uiteraard zien wij je graag terug, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Alles keurig verlopen, net contact, komen afspraken na en de spiegels zijn prachtig.
De ruiten werden netjes zoals afgesproken achter bij de tuinkas neergelegd.
Goede ervaring optijd geleverd en ziet er heel goed uit
Alles goed geregeld
Dag Harm, Ontzettend bedankt voor je beoordeling. Leuk om te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling en wij aan je verwachting hebben kunnen voldoen. Wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Telefonisch advies was goed en vriendelijk
Dag Herman, Ontzettend bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling en wij aan je verwachting hebben kunnen voldoen. Wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Duidelijke website. Goede prijs. Heldere communicatie via mail en sms. Kwaliteit van product is uitstekend.
Prijs en kwaliteit van het glas is goed evenals de aankondiging van de levering. Levertijd met bijna een maand (10 mei besteld, 5 juni geleverd) voor een kleine ruit had ik me even niet gerealiseerd. Als je geen haast hebt met het glas zeker aan te bevelen.
Dag Arnold, Dank voor de mooie beoordeling en aanvullende woorden. Het klopt inderdaad dat er een levertijd zit op maatwerk glas, zowel in productie als in transport. Deze informatie is vooraf ook eventueel in te zien op onze site bij de "werkwijze" en bij de "FAQ-tips" of telefonisch op te vragen. Uiteraard hebben wij gekeken of je bestelling langer onderweg is dan gebruikelijk; je bestelling is inderdaad op 10 mei in bestelling geplaatst en op 5 juni uitgeleverd. Normaal gesproken houden wij voor gehard-, isolatie- en gelaagdglas een levertijd aan van 15-20 werkdagen aan als wij uit dienen te leveren op locatie. Daar waar het sneller kan zullen wij het zeker niet nalaten om sneller te leveren. De uitleverlevertermijn is in dit geval op 18 werkdagen uitkomen (rekeninghoudend met tussenliggende feestdagen en de coronaperikelen). Mocht je sneller over je bestelling willen beschikken dan is er altijd de optie om het zelf op te halen bij de eventuele afhaallocaties waarbij er uiteraard geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Nogmaals dank voor je beoordeling en feedback hiermee kunnen wij onze service nog meer aanscherpen. Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Afspraken nakomen voor 100% ga naar Glaswebwinkel. Qua prijs misschien niet helemaal de goedkoopste ? daar ben je zelf bij Eerlijk en oprecht gaat het altijd winnen , tenminste bij mij wel.
Dag Chris, Ontzettend bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de algehele afwikkeling en wij aan je verwachting hebben kunnen voldoen. Wie weet tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Perfect volgens belofte en goed gecommuniceerd, als enig puntje van kritiek het feit dat bij de bestelling geen levertijd vermeld wordt. Maar dat wordt dan in latere bevestiging goed gemaakt en ook perfect nagekomen.
Dag Eric, Dank voor je beoordeling en aanvullende woorden. Erg fijn dat je je online aankoop met ons als betrouwbaar hebt ervaren, dat is precies zoals wij het willen. Wij zullen je aanvullende opmerking zeker meenemen om te kijken of dat beter kan. Bij glastransport gaat het om maatwerk waarbij de gemiddelde levertijd 15 werkdagen is. Wij proberen dan inderdaad ruimschoots voorafgaand een afleverdatum vrij te geven zodat je daar dan rekening mee kan houden. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Team Glaswebwinkel
Allers is gegaan zoals ze beloofd hadden Correcte levering en op de afgesproken tijd
Ook in Corona tijd vlot geholpen. Goed georganiseerd. Alles stond klaar.
De glasplaat werd netjes op de aangegeven tijd geleverd. Van een oude werkbank een tuintafel gemaakt, het glas past perfect.
Dag Leon, Dank je voor de genomen moeite om een beoordeling te plaatsen en een foto te delen. Goed te horen dat je ervaring met ons als positief is ervaren. Mooi om te zien wat het eindresultaat is. Daar worden wij blij van. Prachtige tafel! Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Hartelijke groet, Team Glaswebwinkel
Ga zo door
Erg tevreden klant hier!
Makkelijk te bestellen goede prijs afspraken netjes nagekomen Enige min punt is de lange wachttijd van drie weken.
Dag Melvin, Ontzettend bedankt voor je beoordeling en aanvullende woorden. Het klopt dat er een levertijd is bij maatwerk producten. Helaas ontkomen wij hier niet aan vanwege het op maat maken van de bestelling maar ook het maatwerk in glastransport om het op locatie te leveren. Dit is o.a. ook uiteengezet via onze "werkwijze" en "faq's" in onze webshop. Wij hebben gekeken of je bestelling langer dan gebruikelijk onderweg is geweest maar zover wij kunnen zien hebben wij hieraan kunnen voldoen (rekeninghoudend met de tussenliggende feestdagen en de coronaperikelen). Wellicht nog een tip voor een eventuele vervolgbestelling dat het ook mogelijk is de bestelling op te halen bij één van de afhaalpunten. Hiermee is sowieso winst te behalen in de levertermijn en er worden uiteraard geen bezorgkosten in rekening gebracht. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer, Team Glaswebwinkel