Filtre

Mijn vragen waren in 2 minuten tijd beantwoord!

Goede klantenservice, ze kennen hun producten!

Snelle service, goed product.

Product via webshop besteld, Werd snel geleverd alleen op de site staat lage verzendkosten maar ik vond verzendkosten nogal stevig maar verder alles goed.

snelle en correcte levering

Na een eerdere negatieve ervaring bij een andere webshop ervoor gekozen om het hier te proberen, en dat beviel goed. Het products werd snel conform afspraak geleverd en de kwaliteit was naar verwachting.

Poor customer service

purchased from them 21 may 2024 have not received my goods . Emailed them and was told that they will open investigation with carrier postnl but postnl has no history of them opening an investigation regarding my parcel Asked for a refund with no reply now

Netjes duidelijk en correct

Prettig

Uitstekende service

Ik heb hier laatst banden besteld, mijn bestelling betrof een specifiek type band en de medewerkers hadden voor de zekerheid nog even nagevraagd of ik deze banden ook echt wou, om te voorkomen dat ik per ongeluk een miskoop zou doen. Allemaal erg vriendelijk en professioneel.

Super goed

Heel mooi verpakt echt super

Nadat ik het product had besteld duurde het vrij lang voordat ik een bevestiging van verzending kreeg, na contact met het bedrijf was de verzending snel geregeld en had ik mijn product binnen een paar dagen. Het product zelf paste perfect (kleine aanpassing moeten doen, wat niet aan het product ligt). De verzendtijd op de website komt niet overeen met de daadwerkelijke zendtijd, bij het product wat ik heb besteld. Maar dat maakt de service en klantvriendelijkheid niet minder. Ik ben top te woord gestaan aan de telefoon en hierna is alles ook snel opgelost.

Ik ben netjes geholpen

Voor mijn auto had ik spacers besteld. Helaas waren de gene die ik besteld had niet meer leverbaar. Ik werd gelijk netjes opgebeld met de opties. Toen kreeg ik ze netjes binnen alleen zonder moeren. Ook weer even gebeld en gelijk zonder problemen zijn de moeren nageleverd. Helaas niet alles vlekkenloos maar alles werd gelijk opgepakt en geregeld zonder enig probleem. De service was echt top!! En deze mensen willen je heel graag goed helpen!

uitstekende webwinkel

ik had lampen gekocht voor mijn vw polo ze waren snel geleverd , de lampen waren goed ingepakt , en alles werkte prima , als ik vragen had antwoorde klantendienst snel , ben zeer tevreden over deze site

Devil eyes Ford Fiesta mk6

Mijn devil eyes besteld voor de Ford Fiesta mk6 Prima prijs Na betaling al snel verzonden Top kwaliteit

Great products, fast delivery

Ordered one day and the parts were here the following day. Great communication with the company as one of the parts was on back order but they sent another product that I was interested in for the same price even tho it was a little bit more expensive. Will definitely buy from here again.

Mooi auto materiaal voor een nette prijs

Voor aanschaf wat vragen gesteld, welke binnen redelijke tijd werden beantwoord. Materiaal goed verpakt bezorgd en voldeed aan verwachting.

Verkeerde verlichting

Kom er nu pas achter heb pas nu de unit eruit gehaald na een 1,5 jaar de oude verlichting was nog okey Waren sequential rear lights voor vw mk6 Had de nieuwe versie besteld waar de richting aanwijzer helemaal door liep Maar heb nu weer de oude versie gekregen alleen kleur smoke En 1 deel was kapot toen ik het installeerde Is ook mijn fout dat ik het niet meteen gecontroleerd heb of het de juiste bestelling was dan had ik het nog kunnen retourneren Maar had wel de juiste versie verwacht en niet de oude

goed en behulp zaam

goede hulp bij het zoeken van de producten wat men nodig is

Superbedrijf

In één woord gewoon een top bedrijf. Ik heb hier koplampen besteld en een schroefset, helaas was er met de schroefset wat mis maar dit is heel mooi opgelost hun hebben een nieuwe set voor mij besteld en die heb ik bij ze om mogen wisselen. Goede communicatie via de mail gehad en telefonisch heel vriendelijk personeel dus al met al een zeer goed aan te bevelen voor als je auto onderdelen nodig heb

Super snelle levering, en top service, en topkwaliteit!

ik bestelde de 1e keer een buis van 1 meter, de 2e keer een buis van een halve meter, maar deze bestellingen waren zo kort om elkaar dat ik van hun nog een keer 1 meter kreeg, geniaal personeel, uitstekende kwaliteit:> zo goed als een lantaarnpaal stays forever 100%

Accuraat

Snel geleverd en netjes verpakt

Top service.

Kwalitatief hoogstandje

Na enig brainstormen gaat dit filtersysteem toch passen op een ouder model Spark. Even naar de sloop en een map sensor gehaald van een Camaro/Buick/Opel met 5pins connector erbij. Het GM-draaddiagram gevonden via Google. De min in het midden(3e pin) en de 2e pin is voor de lucht temperatuur sensor. Bij Ali een vrouwelijke verstuiver-connector op de kop getikt en de map sensor aan de originele kabelboom aangesloten. Het filtersysteem past als gegoten. De wagen klinkt zeer sportief en als de wagen warm is dan geeft deze veel meer koppel onderin dan met het originele filter. Kwalitatief hoogstandje! Bij het afrekenen heb ik de zending verzekerd en was in 2 dagen binnen. Netjes verpakt. Alles in goede conditie. Top, dankjewel.

Netjes verpakt en snelle levering.

Weer een paar mooie producten binnen gekregen van Meguiars! Netjes verpakt en snel geleverd door Carfantasy.

Toplampen

Ben helemaal happy met m’n retro lampen voor de auto,

Mooi product, prima pasvorm en vlot geleverd!

Snel uitstekend advies gekregen waarna de bestelling zeer snel werd geleverd.

Dank voor de goede service. Kreeg een vervangend product omdat ik het snel nodig had. Deze werd de volgende dag al geleverd. Dank voor goede advies.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS