Filtre

Bij twijfel eerst Car Fantasy contacten

Had retrofit LED lampen gekocht voor mijn klassieke sportwagen. Helaas is het brandpunt van de LED lampen anders dan de originele gloeilamp waardoor er een donkere vlek in de lens van het achterlicht ontstond. Doordat ik mijn lampen al had uitgepakt kon ik ze niet meer terugsturen. Het gaat maar om een relatief klein bedrag maar ja... Daarna CF gecontact en hebben ze me de juiste lampen geadviseerd. Moraal van het verhaal.... Bij twijfel eerst even contact opnemen wat de beste keus is voor je klassieker....

Goede service en afhandeling

Vlotte afhandeling bestelling en verzending. Binnen de gestelde termijn zending ontvangen

snel en goede kwaliteit

Ik was op zoek naar Xenin lampen van goede kwaliteit toen kwam ik bij Car fantasy terecht origineel product Osram snelle levering

Snelle verzending en goede prijs/kwaliteit

Fijne webshop

Ik had vooraf nog een mailtje gestuurd om wat te vragen en die werd snel beantwoord. Daarna mijn bestelling geplaatst en alles in een klein praktisch doosje ontvangen. Goede kwaliteit wielbouten, bedankt :)

Correcte en goede prijs -kwaliteit firma

Zou deze firma zeker aanbevelen. Snelle en correcte service. Bedankt hiervoor.

Goed product erg tevreden

Snelle verzending Goede prijs

goede pasvorm

De grill die ik besteld had, paste goed bij mijn bestelde bumper, dit was niet het geval bij een grill besteld bij andere handelaar. Enigste minpunt was dat een van de bevestigingshaakjes vrij snel en zonder duidelijke reden afbrak.

Completely satisfied

Quality service and parts. Delivered in a short time.

Goeie service ,communicatie ,en prijs kwaliteits verhouding.

Goeie service Prettige communicatie , Reële prijs kwaliteits verhouding.

Verzending duurde net iets langer dan aangeven maar de producten zelf zijn van top kwaliteit. Je krijgt wat je besteld en betaald dus niet voor onzin. Verder is er een grote diversiteit aan automodellen om spullen voor te kopen, je kan hier voor bijna elk model terecht. Helemaal top!

Ik heb mijn product nooit ontvangen

Product nooit ontvangen, zeer teleurgesteld

Het geleverde product voldeed aan de verwachting

Snelle en goede levering

Product netjes verpakt en snel geleverd. Product ziet er keurig uit

UItstekend!

Issues met DHL, maar de heren van Car Fantasy hebben dit top opgevolgd!

Ik heb tot 2x aan toe iets verkeerds besteld en ik ben tot 2x aan toe prima geholpen door deze mensen en hielden mij altijd keurig op de hoogte van alles, ik koop hier sowieso altijd al mijn spullen in voor mijn auto. Top werk

Heel slecht

Heel slecht omdat ik eerst binnen 5 tot 10 dagen me pakketje binnen zou hebben naar 2,5 week bericht gestuurd want wou ze bellen maar dat nummer bestaat niet dus krijg ik via de chat als antwoord ja hij komt begin volgende week nou prima heel die week niks gezien toen weer gaan chatten krijg ik weer het zelfde antwoord dus dacht oké dan even afwachten nog niks die week nu heb ik hem geannuleerd en zit ik op me geld te wachten ja paar werkdagen er is al een week over heen. Ik vindt dat ze heel slecht zijn in hun servers en zal ze nooit aan geven oom daar te bestel. Mvg luca

Worst customer experience I ever had

They do not send products, they do not send refunds. Scammers.

• Would you recommend us? No

Artikel netjes ontvangen, en past precies

Zeer snelle levering product was perfect zeker een aanrader

Top kwaliteit en levering

Beter en sneller dan dit kan niet!

Snelle levering, goede uitleg bij omschrijving product.

Rear Lights

Best quality and shipping

Teleurstellend

Ik heb koplampen voor mijn Mercedes G besteld en deze waren van een inferieure kwaliteit. Bedrading en stekkers waren van een zeer goedkope makelij, waardoor van een van de lampen de DRL-verlichting niet werkte. Koplampen weer retour gestuurd. Carfantasy zou deze nakijken en testen. Vervolgens weer naar mij terug gestuurd. Helaas was het probleem niet verholpen. In totaal ben ik 3 uur bezig geweest voor niets. Zonde van mijn tijd!

Goede prijs, maar slecht advies en retourbeleid

Zowel via de website als persoonlijk het verkeerde advies spacers gekregen. Dit merkte ik pas na het passen van 1 spacer, waardoor de spacers niet meer retour genomen konden worden. Dit omdat er krassen op beide spacers zaten (terwijl ik 1 niet eens uit de verpakking heb gehad). Nieuwe spacers gekocht en bij thuiskomst bleken hier ook al krassen op te zitten.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS