Filtre

Snelle service en levering,goed contact

Had een dry towel besteld maar was niet in voorraad, kreeg snel daarna een mail met alternatief en dag daarna bestelling geleverd, super carfantasy ik bestel hier meer artikelen. Groeten Jan

Goed product, geen handleiding

Het product geleverd was precies zoals ik besteld had en waar ik hoopte, werd ook snel geleverd. Er miste helaas een handleiding of ook maar enige installatieuitleg. Product wordt geadverteerd als "plug and play" maar was in mijn geval niet helemaal waar. Met een handige vriend is het prima gelukt maar alleen had ik wel een handleiding gewild.

Snelle verzending en snelle reactie bij vragen. Aanrader

Verbaasd..

Na het lezen van alle slechte reviews toch de gok gewaagd, omdat de onderdelen die ik wilde hebben nergens anders werden aangeboden. Alles netjes binnen de verzendtijd geleverd en het contact was ook goed. Ik zou hier zeker weer bestellen als ik ooit nog wat nodig heb!

Product voldoet aan omschrijving en verwachting

Nadat ik al eerder kentekenverlichting elders had besteld die achteraf niet geschikt waren voor mijn auto ondanks dat deze volgens de advertentie wel geschikt zouden zijn, kwam ik uit bij Car Fantasy. Het product stond duidelijk geadverteerd op de site, de bestelling ging gemakkelijk, en de verzending was ook prima.

Groot aanbod en snel geleverd

Groot aanbod, duidelijk per automerk en type te sorteren. Snel geleverd en concurrerende prijzen.

Klantenservice goed, levering redelijk, product matig.

Klantenservice reageert snel en duidelijk op mijn vragen. Levering was wat aan de lange kant maar verder wel goed aangeleverd. Product had 1 productie fout, hierdoor moest ik zelf een boutje bij buigen totdat het achterlicht op mijn auto pastte (achterlichten speciaal gemaakt voor golf 4). Kan gebeuren, heb hier verder geen probleem van gemaakt aangezien ik gewoon wilde genieten van de lampen. Ik raad CarFantasy verder wel aan!

Top snel geleverd mooie prijs en goed product.

Enige minpuntje bij de voorspoiler de rand die je in elkaar moet klikken zitten randjes die je weg moet snijden anders krijg je het niet in elkaar geklikt.

Goede producten

Heb koplampen voor mijn golf 3 gekocht moest er wel even op wachten maar dan heb je ook wat. Koplampen waren goed verpakt en paste goed.

Uitstekend!!

Alles staat heel goed aangeduid, ze helpen als er iets niet klopt. Zijn top! Heb er heel mijn auto bijna bij gekocht. Altijd stipt met de verzendingen, vlotte site. Niets op aan te merken!

Geldig

Angel eyes besteld voor en golf 3 Komen goed verpakt binnen Is plug and play Evt stekkers er bij voor xenon verlichting aan te sluiten Ben zeer te Vreden over deze site Dus dit zal niet mijn laaste aankoop zijn hier

Uiterst tevreden over Car Fantasy

Een grille besteld voor mijn Seat Leon 1p (facelift). Zeer tevreden over de kloppende omschrijving en snelle levering. Zou dit bedrijf zeker aan andere aanbevelen voor onderdelen!

Ik ga je aanklagen

Bij het bestellen van het product stond er dat het binnen 1 week geleverd zou worden Ik bestelde er 2 toen zei je dat er 8 weken later geen product voor mij is dus ik annuleerde mijn bestelling ik vroeg om een terugbetaling Je zei dat je binnen 3 dagen zou betalen, maar er was geen terugbetaling voor 1 week Ik klaagde bij het parket je hebt me bedrogen en me gedupeerd

Remblokken gekocht

Via de chat gevraagd of de remblokken zouden passen en daar snel geholpen. Ze stonden wel op als direct leverbaar maar na te emailen waren ze op backorder. Ze zouden iets meer up to date mogen zijn maar voor de rest altijd content van Car Fantasy.

Top product en snel geleverd

Snelle levering en als extra een paar leuke en interessante folder bij gevoegd

Prima webwinkel

Makkelijk bestellen en snel geleverd, producten zoals omschreven voor een nette prijs.

Goed, maar het duurde wat lang.

Alles is uiteindelijk goed gegaan. En de levering is goed aan gekomen. Echter heeft het ongeveer 17 dagen geduurd voor de levering er was. Verder alles prima. Ook heb ik gebeld met de klantenservice en elke keer goed te woord gestaan.

Bestelling geplaast super snel binnen en goede kwaliteit aanrader!!!

Vlot en goede service

Top!!!

mooie spoorverbreders

goed materiaal

Producten prima geleverd, maar voordat er werd verzonden duurde het wel 5 werkdagen

Bestelling ontvangen, alles super netjes verpakt (zou het knap vinden als de postdienst het kapot zou kunnen krijgen), prima producten (auto was spullen), maar voordat mijn bestelling werd verzonden moest ik wel ~5 werkdagen wachten, werd zenuwachtig maar toch nog goed gekomen.

Topie

Lichtblokken besteld voor mijn t5 busje ... De site is handig en makkelijk men houd u op hoogte van de levering en de levering vindt plaats op de dag en tijdstip dat wordt vermeld en zijn goed verpakt. De producten voldoen aan wat men verteld op de site... Ondertussen staan men nieuwe lichtjes al op de bus en zijn schitterend . Kortom Een dikke 10 Mvg

Car Fantasy becomes real!

Zowel de afhandeling van de bestelling, als ook de totale behandeling is gewoon uitmuntend te noemen.

Gewoon goed

Prettige website, soepele bestelling en keurige levering. Kortom, gewoon een goede keuze om bij Car Fantasy te winkelen

Kapotte onderdelen

Aanvankelijk was ik tevreden, mede dankzij het ruime aanbod en de levering, totdat ik de onderdelen wou monteren. Het viel mij op dat het ene achterlicht in een andere zak verpakt zat, waarschijnlijk omdat dit al eens retour is verzonden. In die "vreemde" zak lag een afgebroken clip en ik dacht het wel te doen passen met 1 afgebroken clip. Totdat ik zag dat een 2de clip deels afgebroken was. Uiteindelijk toch kunnen fixeren middels bricolage omdat ik geen zin had om de procedure te ondergaan en ondertussen achterstand zou oplopen in afwachting van het vervangproduct. Komt er dus op neer dat ik teleurgesteld ben in de gebrekkige controle van retouronderdelen en dat deze gewoon opnieuw in roulatie worden gebracht, let alle gevolgen van dien.

8 Archimedesweg

Elst 6662 PS